Na KlixuSveti je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:16Ne Seri da je to izjavio hahahahahahretromoos je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:14Želim da razumijem igrače, njima je lijepo igrati za reprezentaciju, ali to koriste i da idu obići familiju... No, ja ću im biti prvi koji će dati primjer profesionalizma. Imat ćemo vremena i za kafanu i za obilazak rodbine...", rekao je Hadžibegić.
Majcin sine![]()
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Vahid da je izabran ista bi prica bila, a zaboravlja se glavno ko je u savezu i ko donosi odluke.
Mjau !
Svaki isto kaže i raja se vazda primaHansestadt je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:19Nije, fakticki suprotno. Rekao je da mora biti profesionalizma, a manje oblizaka rodbine dok su okupljanja. To je mozda jedini dio koji mi se svidio.Sveti je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:16Ne Seri da je to izjavio hahahahahahretromoos je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:14Želim da razumijem igrače, njima je lijepo igrati za reprezentaciju, ali to koriste i da idu obići familiju... No, ja ću im biti prvi koji će dati primjer profesionalizma. Imat ćemo vremena i za kafanu i za obilazak rodbine...", rekao je Hadžibegić.
Majcin sine![]()

Ko Šeha što je rekao lupati po prstima ko na kahvu ode

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Zamisli spinovanje Zeljkovica.
1) Oni su izabrali Peteva
2) Peteva vecina nije podrzala
3) Petev napravio uspjeh
4) Petevu se nije produzio ugovor, ali sad je citava javnost za Peteva
5) Savez izabrao Hadzibegica.
Conclusion: Savez zna sta radi, i rade uspjesno, znaci uspjeh sa odabirom Peteva, i sa odabirom Hadzibegica. Fakticki covjek laze, rezultati pokazuje da Petev nije imao neki uspjeh, i hoce da opravda odabir Hadzibegica kroz (ne)uspjeh Peteva.
1) Oni su izabrali Peteva
2) Peteva vecina nije podrzala
3) Petev napravio uspjeh
5) Savez izabrao Hadzibegica.
Conclusion: Savez zna sta radi, i rade uspjesno, znaci uspjeh sa odabirom Peteva, i sa odabirom Hadzibegica. Fakticki covjek laze, rezultati pokazuje da Petev nije imao neki uspjeh, i hoce da opravda odabir Hadzibegica kroz (ne)uspjeh Peteva.
Na Hamulica, Huseinbasica, Tahirovica i ostale mozemo komotno zaboravit. Ovaj ce gurat ojebine iz nase lige. Dajem ruku da ne zna ni ko su ovi gore nabrojani igraci. Sad smo ja mislim ispucali sve ove trenere koji su zaostali u 80-im godinama. Jedino ako nakon sto ovog sute, ne stave ponovo nekog iz plejade Susica, Bazdarevica i slicnih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije tacno.Hansestadt je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:27

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
- Kontakt:
Kaze napraviti ce posjetu svim klubovima iz BiHPL. Treba ga pod hladan tus u Trebinju.DamirT je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:28Na Hamulica, Huseinbasica, Tahirovica i ostale mozemo komotno zaboravit. Ovaj ce gurat ojebine iz nase lige. Dajem ruku da ne zna ni ko su ovi gore nabrojani igraci. Sad smo ja mislim ispucali sve ove trenere koji su zaostali u 80-im godinama. Jedino ako nakon sto ovog sute, ne stave ponovo nekog iz plejade Susica, Bazdarevica i slicnih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje možemo pogledati press?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na n1 vrati nazad ako imaš eon ili čekaj da n1 objavi na svojoj stranici i yt kanalu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Mozemo zaboraviti radi saveza, menađera, koji određuju ko ce biti pozvan, igrati, jer sve je interes.DamirT je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:28Na Hamulica, Huseinbasica, Tahirovica i ostale mozemo komotno zaboravit. Ovaj ce gurat ojebine iz nase lige. Dajem ruku da ne zna ni ko su ovi gore nabrojani igraci. Sad smo ja mislim ispucali sve ove trenere koji su zaostali u 80-im godinama. Jedino ako nakon sto ovog sute, ne stave ponovo nekog iz plejade Susica, Bazdarevica i slicnih
Sto bi oni zvali talentovane i igrace koji igraju vani koji mogu doprinjeti kvaliteti, kad mogu gurati anonimuse, igrace nase lige.
Mjau !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala Ado
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Polažen nade u Misimovića, da ce mu on reci malo da ne bude dzaba vrbovao ove
Zna li Rukfaš za Tahirovica,Huseinbasica,Hamulica,Omica,Jasica.....
Pretpostavljam da ne zna niti je kad cuo za njih,ocekujem redovne panjine na spisku Civica,Cimirota,Pirica,Danilovica da ostanu na spisku i svakako da se doda neko tipa Dal Varesanovic i Djokanovic...
Fuj
Pretpostavljam da ne zna niti je kad cuo za njih,ocekujem redovne panjine na spisku Civica,Cimirota,Pirica,Danilovica da ostanu na spisku i svakako da se doda neko tipa Dal Varesanovic i Djokanovic...
Fuj
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Polazes nade u cetnika? To je isto kao da zamisljas da Vico zeli dobro bh fudbalu
Miske srbenda je davno otkriven
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Koliko serete samo zato sto je legenda FKS, nece biti, sta se brines.GIBRA je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:05Zna li Rukfaš za Tahirovica,Huseinbasica,Hamulica,Omica,Jasica.....
Fuj
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Faruk Hadžibegić je jedan od najslabijih trenera ikada u fudbalu. Limitiran, populista, nema pojma o fudbalu, što je i dokazao bezbroj puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Postavljen je jer je poltron i gnjida, nije sigurno zbog fudbalskog znanja tako da se s pravom razmislja hoce li uvaljivati igrace Sarajeva na spisak.Aduka87 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:09Koliko serete samo zato sto je legenda FKS, nece biti, sta se brines.GIBRA je napisao/la: ↑04 jan 2023, 16:05Zna li Rukfaš za Tahirovica,Huseinbasica,Hamulica,Omica,Jasica.....
Fuj
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Juventinisimo
- Kontakt:
Gledam nesto, pa se cudim...Albanci poslali dva satelita u svemir, a mi doveli Hadzibegica za selektora.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Treba dati covjeku sansu.
Mada ne razumijem zasto je gospodin Petev bivsi. Pretpostavljam jer je krezuba masa bila protiv njega.
Mada ne razumijem zasto je gospodin Petev bivsi. Pretpostavljam jer je krezuba masa bila protiv njega.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, forgempp, zastitaIdentiteta i 63 gosta.