Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Ovo ulijeva povjerenje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bice dobre zabave sa rukfašom
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
Hansestadt
- Kontakt:
Kad je komentarisao nasu prijasnju grupu, kritikuje kako smo od Finske napravili bauk ili velesilu, od Pukija nekog top napadaca. Sad kad je on sam sjeo na isti funkciju, komentarise kako je grupa teska a Luksemburg dosta ozbiljan protivnik 
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
A jest ga isprašio ovaj Zukic na N1, pressing.
NAPOKON!!
Jedan pravi intervju, emisija i novinar koji se ne libi postavit i najneugodnija pitanja i bez imalo dodvoravanja seljačkog.
Ne znam ljudi, ali ovo što čovjek kaže ima neke logike i šta planiraa a toliko se digla panika kao da smo smijenili Ancelottija a doveli Bracu iz Vrbanjuse... ma.sve je to "u pet deka" sigurno Rukfas nece biti ništa gori od Tute.
Ako ništa bar nije dobio dugorocan ugovor i ako ne uspije uvijek ostaje taj baraž famozni da neko drugi proba, mada i sam kaže ako ne uspije da će sam otići.
Evo i Tahirovica spomenuo ( spomenuli mu u savezu za te momke) i da je spreman pozvat ga i potvrdio ono što smo pričali zadnjih dana a to je da je Savez to riješio i da je Benjamin u procesu dobijanja dolumentacije kao i za sve ostale momke spominjane, njih oko 5 ili 6 i nastavak procesa podmladivanja repke.
Treba ipak malo spustit loptu na zemlju i pričekat, iznosile su se neke neosnovane optuzbe ovdje na njegov račun koje i nisu istinite s ciljem da se omalovaži vjerovatno.(protjeran iz Alžira, nije ništa osvojiio, nigdje duže nijje ostao).
NAPOKON!!
Jedan pravi intervju, emisija i novinar koji se ne libi postavit i najneugodnija pitanja i bez imalo dodvoravanja seljačkog.
Ne znam ljudi, ali ovo što čovjek kaže ima neke logike i šta planiraa a toliko se digla panika kao da smo smijenili Ancelottija a doveli Bracu iz Vrbanjuse... ma.sve je to "u pet deka" sigurno Rukfas nece biti ništa gori od Tute.
Ako ništa bar nije dobio dugorocan ugovor i ako ne uspije uvijek ostaje taj baraž famozni da neko drugi proba, mada i sam kaže ako ne uspije da će sam otići.
Evo i Tahirovica spomenuo ( spomenuli mu u savezu za te momke) i da je spreman pozvat ga i potvrdio ono što smo pričali zadnjih dana a to je da je Savez to riješio i da je Benjamin u procesu dobijanja dolumentacije kao i za sve ostale momke spominjane, njih oko 5 ili 6 i nastavak procesa podmladivanja repke.
Treba ipak malo spustit loptu na zemlju i pričekat, iznosile su se neke neosnovane optuzbe ovdje na njegov račun koje i nisu istinite s ciljem da se omalovaži vjerovatno.(protjeran iz Alžira, nije ništa osvojiio, nigdje duže nijje ostao).
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Svaka cast za N1.
I Mrkonja danas na pressu, a i Zukic za ovaj intervju.
Treba malo pritisnuti i pitati nesto konkretno osim nasih floskula standardnih. Jedini koji smiju pitati konkretna pitanja bez dodvoravanja.
Pozitivno je sto spomenu Tahirovica, a kaze da ima tu i ostalih momaka.
I Mrkonja danas na pressu, a i Zukic za ovaj intervju.
Treba malo pritisnuti i pitati nesto konkretno osim nasih floskula standardnih. Jedini koji smiju pitati konkretna pitanja bez dodvoravanja.
Pozitivno je sto spomenu Tahirovica, a kaze da ima tu i ostalih momaka.
BašČelik!🖤❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da nije za repke Hadžija, prvenstveno jer već ima godina, a vidimo iz primjera svjetskih reprezentacija da su ekipe većinom vođene od mladih i talentovanih trenera.
Što ne znači da je glup pa da ne zna ko je Tahirović i slični momci, pa yebi ga sad ljudi, ne treba se pretjerivati.
Iskreno, bolje da je Tuta ostao, ali haj.
Svakako sretno Hadžiji, treba mu se pružiti podrška, pa nek mu rezultati sude.
Što ne znači da je glup pa da ne zna ko je Tahirović i slični momci, pa yebi ga sad ljudi, ne treba se pretjerivati.
Iskreno, bolje da je Tuta ostao, ali haj.
Svakako sretno Hadžiji, treba mu se pružiti podrška, pa nek mu rezultati sude.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
napapijri1987
- Kontakt:
Pa onda Faruk i slicni faruci izadju i kazu javno:"Ljudi ja ne zelim da budem trener jer mi je Vico rekao da moram pozvati dva igraca Borca, a nekakav colpa ( ne znam je li se onaj klosar tako zove) da pozovem tri igraca Sarajeva".Machak je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:32I onda se neko pita sto nema uspjeha a takav covjek ne celu saveza, stric mu na sve nacine zeli unistiti drzavu a ovaj da radi suprotno.denza je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:05Koliko ovaj Vico podsjeca na Dodika i taj stil primitivizma, kao da mu je stricevic..
"Iz razloga sto mene neko ne voli sto sam iz Banja Luke, il sto sam Srbin..." Idi u Srbiju u njihov savez degenu i olaksaj nam svima.
Taman kad se malo atmosfera digla u repki, zgadi ti se sve. Ko nas je kleo...
Da dođe Gvardiola za selekotra ne bi bilo uspjeha, ali eto lozite se vi pojedini da je problem sto je selektor sarajlija, a ne npr. mostarac Barbarez ili neko treci.
Za svakog predhodnog selektora godinama unazad ista pica i opet se pitate sta i ko je problem.
Zar je moguce da su svi do jednoga neznalice, a tamo "taj" neki trener treba da nas preuzme i napravi rezultat. Također za igrace, spiskove, sastave, pozive ovima koji su zaista dobri a treba im sređivati papie - drzavljanstvo, zar je moguce da vjerujete da je to samo do selektora i predhodnih selektora.
Evo vec sad prve utakmice reprezentacije na spiskovima ce biti anonimusi, igraci PL, ne sto ih je Faruk pozvao nego sto je to neko iz saveza donio odluku.
Vidio bi onda kakvu bi isti podrsku dobio. Nije problem sto on ne zna, nego sto radi sve na tome da dodje do pozicije koja njemu u njegovoj glavni pripada, i sto je isti spreman na sve da dodje do nje, pa i na to da mu se pravi spisak i taktika.
Budi covjek i reci nam svima gdje i ko je kancer pa da ga zajedno odstranimo,.a ne da hranis taj kancer dok generacije propadaju.
- unitarista
- Kontakt:
Ivaylo ništa živo nije pokazao, tako da ne vidim problem u Faruku, makar će se znati posvađati na bosanskom.
nisam čiko sa avatara.
Ma najveći problem kod Papeta,Baždarevića pa i ovog sad Hadžibegića je taj sto oni i dalje žive u komunističkom fudbalu... Petevu je trebalo dati jos ove kvalifikacije,kladim se da bi nasao 11 koji bi imali mozga i sposobnost da izvrse sto on zamisli... A ovako smo samo korak ili dva otisli unazad...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kakve vise sanse.Nismo mi biro zasto mu dat sansu.Jel sto ima fine zube,da nije sto je pitar.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Evo ja nemam dana iskustva kao trener, ali zovnite me za 20 godina da preuzmem reprezentaciju. Molim PIN na ovaj upis. hvala !
A nije da se nije moglo nac rjesenje. Sumnjam da je trazio puno vise para Petev. Nije im valjao jer nije htio da ide u Rusiju. Ovaj bi i na to pristao, samo da bude selektor. I zbog toga ce Petev imati uvijek moje postovanjerishovski je napisao/la: ↑05 jan 2023, 04:17Ma najveći problem kod Papeta,Baždarevića pa i ovog sad Hadžibegića je taj sto oni i dalje žive u komunističkom fudbalu... Petevu je trebalo dati jos ove kvalifikacije,kladim se da bi nasao 11 koji bi imali mozga i sposobnost da izvrse sto on zamisli... A ovako smo samo korak ili dva otisli unazad...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nijedan od 3 zadnja selektora nisu nista pokazali, a ne vjereujem, da ce Hadzibegic realno biti bolji. Svaki je zasro na svoj nacin. Ljudi ovdje ocekuju neka jaka selektorska imena, ko da cekaju u redu da nas preuzmu, a ne ko da imaju pristup informacijama da je savez mesetarski, menadzerski i lopovski nastrojen, pa zato i niko ozbiljan nece da preuzme funkciju, bjeze glavom bez obzira. Bazdarevic, Susic, Hadzibegic, Petev su realnost, zbog igraca a i zbog love, al ono najbitnije, podobni su. Jedino se moze jos dovesti neki mladji selektor, al taj nece imati autoritet, igraci ce ignorisat, pa ide pljuvanje svakako. Jbte ocekivanja kod ljudi ko da smo bili u osmini finala na svj. pa daj nekog jakog
2,3 dobra igraca, ovo ostalo u rangu Litvanije
2,3 dobra igraca, ovo ostalo u rangu Litvanije
Evo ga sad na jutarnjem programu prica o komisiji koja postoji za "strane" nase mlade igrace, te da se napravila lista na koju ce on svakako obratiti pažnju kada su dokumenti gotovi i oni odgovaraju kvalitetom.
ok
ok
-
Hansestadt
- Kontakt:
Kad prica o plati, i kako je smijesna plata u odnosu na Zapad. Koliko je to stresan posao. Znamo mi Faruce da je smijesna plata prema nekim Evropskim standardima, jer inace nebi tebe dobili, kojeg niko drugi nece, pa si se nazor uvukao. I ovo sto dobivas je previse, prije su Amar Osim ili Husref Musemic zasluzili nego ti.
Priča o plaći selektora je smiješna jbt 360k godišnje za 4-5 okupljanja. Preplaćeno kao i sve u fudbalu.Hansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2023, 09:23Kad prica o plati, i kako je smijesna plata u odnosu na Zapad. Koliko je to stresan posao. Znamo mi Faruce da je smijesna plata prema nekim Evropskim standardima, jer inace nebi tebe dobili, kojeg niko drugi nece, pa si se nazor uvukao. I ovo sto dobivas je previse, prije su Amar Osim ili Husref Musemic zasluzili nego ti.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Hansestadt
- Kontakt:
Hadzijska placa, zato i nije htio preuzeti FKS valja se svake sedmice pripremati i dokazati kao npr Musemic.Ado1922 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 10:02Priča o plaći selektora je smiješna jbt 360k godišnje za 4-5 okupljanja. Preplaćeno kao i sve u fudbalu.Hansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2023, 09:23Kad prica o plati, i kako je smijesna plata u odnosu na Zapad. Koliko je to stresan posao. Znamo mi Faruce da je smijesna plata prema nekim Evropskim standardima, jer inace nebi tebe dobili, kojeg niko drugi nece, pa si se nazor uvukao. I ovo sto dobivas je previse, prije su Amar Osim ili Husref Musemic zasluzili nego ti.
Jel realno ovo da je izjavio da svaki dan dovi da se dzeko ne povrijedi 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Edbh21, guillermo, kovac, MiranGlasnic, nerkolfc, PeppermintSA i 79 gostiju.