Sanfrancisco je napisao/la: ↑05 jan 2023, 10:48
Shategabri je napisao/la: ↑05 jan 2023, 10:35
dscile je napisao/la: ↑05 jan 2023, 10:24
Ma mozda Real lobira ne bi li nastetio Campazzu, zato sto im je ostao duzan. Ali kazem, ti, ima fino izjava vodeceg u EL gdje se vidi sta je problem, a to nisu ugovori Campazza i Vildose. A generalno ne citam upise od svih likova sa ove teme, nego samo par njih.
Moja neka procjena, na osnovu onog sto je receno, jeste da je Covic manipulisao papirima na prethodnoj reviziji, mozda prikrio kako su sva dugovanja pokrivena, tako da je moze proci. U medjuvremenu su isplatili igrace, ali EL hoce da pokaze da se ne moze tako manipulisati, pa su spucali kaznu do kraja februara.
Vidiš, ti si realan. Ovaj kaže Čović poštenjačina.
Ptice na grani znaju da je sve osim poštenjačina.
Zato se i šuti, niko ne galami iz zvezde, jer znaju šta i kako.
Nemoj mi izvrtati rijeci. Nisam rekao da je postenjacina, nego da je posten u odnosu na ove lopurde iz Reala, sto je i istina. Ti i takvi kao ti njega mrzite zbog uspjeha, jer da Zvezda ne dominira regionom vec 10 godina, ne bi Covica niko pominjao, a ne prozivao. Ovako, ostaje vam samo da lajete, pa nastavite slobodno
Ovo podneblje je poznato po tome da ne prasta uspjeh bilo kome. Pa vi pljujete i Dzeku, kad odigra jednu utakmicu lose. Ne treba dalje.....
Jer ovi rade šta, a što i Čović ne radi?
To njega nešto pere jer dolazi iz Srbije, dok je Real iz Španije?!
Pa je on mali, a ovi veliki lopovi
Šta ga bolan imam mrziti? To bi imalo smisla da je moja KK Bosna aktivna i da ste nam rivali.
Ovako me zanima jedino dobra košarka.
Ja Džeku nikad pljuvao nisam.
A ti sam kažeš da Čović jest lopina, al nije puno.
Jbg, nemamo neku vagu pa da izvagamo koliko je to.
Uglavnom, dscile je navijač CZ, a čovjek je jasno rekao da postoje određeni problemi uzrokovani od strane CZ, dakle sami sebi ste napravili problem.