Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma nije bitno fulao pa sta sad vidi se da je iz utakmice u utakmicu dzeko sve bolji i to je najbitnije skuzio je igru citya i polako se uklapa u nju abd golova ce biti jos 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Eto Teveza, eto golovaCrnka je napisao/la:Evo Teveza
Sjajna suradnja.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Sada ce Dzeko i Tevez "sjajno" saradjivati
100% sportski i krajnje opušten potpis
Svi ste ugl zadovoljni Džekinom izvedbom kao i ja, dobro ostaje gorak okus zbog one prilike 1 na 1 ali...
Zanimljiva stvar je to da mu je goal.com dao ocjenu 6.5 a Tevezu dao 7.0, dok je Silva dobio 8.0, a Vijera 7.5...
Meni ove ocjene nisu jasne nikako, al hajd možda su ti tamo vidjeli nesta sto ja nisam...
Zanimljiva stvar je to da mu je goal.com dao ocjenu 6.5 a Tevezu dao 7.0, dok je Silva dobio 8.0, a Vijera 7.5...
Meni ove ocjene nisu jasne nikako, al hajd možda su ti tamo vidjeli nesta sto ja nisam...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- Facasplaca
- Kontakt:
Tevez i Dzeko su od danas najbolji tandem u EPL !
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ocigledno sam pogrjesioRiNo je napisao/la:Eto Teveza, eto golovaCrnka je napisao/la:Evo Teveza
Sjajna suradnja.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Sada ce Dzeko i Tevez "sjajno" saradjivati
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Solidna partija Dzeke danas, gol plus asistencija, a i dobro je radio i borio se za ekipu danas.
Al brate Dzeko, ona zadnja sansa, pa i ja bi uspio prebaciti onu loptu preko golmana..
Al brate Dzeko, ona zadnja sansa, pa i ja bi uspio prebaciti onu loptu preko golmana..
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
jbg pokuš'o fintu, golman nije nasjeo....opalio. Pripisat ćemo ovo još uvijek "nenaštimanim nišanskim spravama" - omiljena fraza naših komentatora
Kakogod, ovo mu je najbolja partija dosad. Asistencija, gol, rastrčan, solidno je otvarao prostor, par odličnih pasova...kod svakog kornera nakon one šanse, dvojica na njemu, nikog drugog nisu ni pratili
Kakogod, ovo mu je najbolja partija dosad. Asistencija, gol, rastrčan, solidno je otvarao prostor, par odličnih pasova...kod svakog kornera nakon one šanse, dvojica na njemu, nikog drugog nisu ni pratili
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sad ce bosnje da pocnu gotiviti Teveza jer je dodao Dzeki 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Necromacer
- Kontakt:
Nisi Ahmo rodila te majka, nego si brzoplet.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Ocigledno sam pogrjesioRiNo je napisao/la:Eto Teveza, eto golovaCrnka je napisao/la:Evo Teveza
Gdje mogu da vidim gol ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da ono ne promasi svi bi bili odusevljeni, jer je zaista pruzio dobru partiju. Malo je ukus ostao gorak nakon te sanse i odbrane golmana Nottsa.
Vidjelo se da kad City krene sa timskom igrom dolazi do stvaranja dobrih sansi i naravno rezultat nece izostati.
Vidjelo se da kad City krene sa timskom igrom dolazi do stvaranja dobrih sansi i naravno rezultat nece izostati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se sa nekima ovdje, da Dzeko mora postati vise efektivan napadac.
Sjecam se da je imao isti problem u pocetku u Njemackoj pa evo sad u Engleskoj, al s vremenom siguran sam da ce opet biti efektivan za City kao i sto je bio za Wolfsburg zadnje dvije godine.
Sjecam se da je imao isti problem u pocetku u Njemackoj pa evo sad u Engleskoj, al s vremenom siguran sam da ce opet biti efektivan za City kao i sto je bio za Wolfsburg zadnje dvije godine.
-------------------Begović------------------
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Tevez jeste igracina sto jest jest, al ne dodaje cesto.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Adinjo je napisao/la:Tri gola je komotno mogao dati.
Tevez iz iste situacije i prve sanse daje gol.
Eto gdje je razlika izmedju njih dvojice.
Gdje ej razlika?
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne bih se slozio da je u pitanju timska igra, jednostavnno kad Tevez igra, igra MC. Protiv Birminghama nije mogao meda i na kraju prosuše bodove, isto tako i protiv unitedOmerbavarac je napisao/la:Vidjelo se da kad City krene sa timskom igrom dolazi do stvaranja dobrih sansi i naravno rezultat nece izostati.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
robijasi zenica
- Kontakt:
ma napokon tevez dodao dzeki
Ciko, ciko, ja naso, ja naso, Dzeko nije prebacio go, jesam upravu ?VanBasten je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Tri gola je komotno mogao dati.
Gdje ej razlika?
[youtube][/youtube]
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
VanBasten je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Tri gola je komotno mogao dati.
Gdje ej razlika?
[youtube][/youtube]
Jah, ti nasao taj klip i sad faca.
A ne gledas koliko je golova lik dao ove sezone.
Svasta!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dzeko je bio fantatsican,odlicna utakmica! svaka cast! eto vam Edina....sad svi znamo zasto je jedan od najboljih napadaca u Engleskoj! drago mi je sto ga je krenulo,vjerujem da ce u narednim utakmicama biti na ovako visokom nivou! cestitke Edinu,maestralno je danas odigrao!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.