FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel moguće da nema ovih više da lupaju insajderske oko pojacanja? Ofirno vam više ili?
Treba skontati kako dovesti modernog beka u najgoru ligu na svijetu. Jedinu bez Vara, tereni oranice i ostalo? Galic je loš treba moderniji hmm
Treba skontati kako dovesti modernog beka u najgoru ligu na svijetu. Jedinu bez Vara, tereni oranice i ostalo? Galic je loš treba moderniji hmm
Irfan Hadžić?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Pratim svoje motoriste cesto, definitivno bez njega oni ne bi dogurali do 4. mjesta, sto se tice turnira tu mu niko nista nije mogao stizao je do svake lopte prije ostalih i pritom ih po 2-3 metra od sebe odbacivao

Ja čekam info samo forumasa s pedigreom 1921, kana, brko,zastavnik, sudo naravno,ostalo prdimahovina..oni kad dodju svi mirno da slušate..
Mire88 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 20:58Pratim svoje motoriste cesto, definitivno bez njega oni ne bi dogurali do 4. mjesta, sto se tice turnira tu mu niko nista nije mogao stizao je do svake lopte prije ostalih i pritom ih po 2-3 metra od sebe odbacivaovisok i vrlo jak igrac ima sto bi rekli taj "njuh" za gol... Igrao je u Bihaću koliko se sjećam, raja ga tamo pamti po dobrom, ali stvarno nisam siguran da li je on neki kvalitet za Željezničar, ima ako se ne varam 27 ili 28 godina cijelu polusezonu mu se vukla povreda, primao je injekcije da bi igrao, trebao bi to sada i operisati. Na kraju krajeva ipak je to druga liga federacije i ne moze se reci da tu ima neki ozbiljan kvalitet. Uostalom, Bekrić je rekao da je cilj da se dovode mladi igrači, stariji samo ako su bivsi zeljini i pritom imaju stvarnu zelju da ozbiljno igraju, eh sad da li cibra sa 28 spada u tu kategoriju ne znam... Mahalska je i da se nedavno zaposlio u zatvoru u Vojkovićima hahah
Vodi ga u mancester onda

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
?delinjo je napisao/la: ↑05 jan 2023, 07:25Mire88 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 20:58Pratim svoje motoriste cesto, definitivno bez njega oni ne bi dogurali do 4. mjesta, sto se tice turnira tu mu niko nista nije mogao stizao je do svake lopte prije ostalih i pritom ih po 2-3 metra od sebe odbacivaovisok i vrlo jak igrac ima sto bi rekli taj "njuh" za gol... Igrao je u Bihaću koliko se sjećam, raja ga tamo pamti po dobrom, ali stvarno nisam siguran da li je on neki kvalitet za Željezničar, ima ako se ne varam 27 ili 28 godina cijelu polusezonu mu se vukla povreda, primao je injekcije da bi igrao, trebao bi to sada i operisati. Na kraju krajeva ipak je to druga liga federacije i ne moze se reci da tu ima neki ozbiljan kvalitet. Uostalom, Bekrić je rekao da je cilj da se dovode mladi igrači, stariji samo ako su bivsi zeljini i pritom imaju stvarnu zelju da ozbiljno igraju, eh sad da li cibra sa 28 spada u tu kategoriju ne znam... Mahalska je i da se nedavno zaposlio u zatvoru u Vojkovićima hahah
Vodi ga u mancester onda![]()
- MocMahale444
Pravo si smijesan, da se nasmijemo hahaha
Mire, samo furaj svoj fazon. Ne obraćaj pažnju na ove sto su pustili ovdje korijene i kontaju da su smijesni s svojim glupim forama.Mire88 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 09:11?delinjo je napisao/la: ↑05 jan 2023, 07:25Mire88 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 20:58
Pratim svoje motoriste cesto, definitivno bez njega oni ne bi dogurali do 4. mjesta, sto se tice turnira tu mu niko nista nije mogao stizao je do svake lopte prije ostalih i pritom ih po 2-3 metra od sebe odbacivaovisok i vrlo jak igrac ima sto bi rekli taj "njuh" za gol... Igrao je u Bihaću koliko se sjećam, raja ga tamo pamti po dobrom, ali stvarno nisam siguran da li je on neki kvalitet za Željezničar, ima ako se ne varam 27 ili 28 godina cijelu polusezonu mu se vukla povreda, primao je injekcije da bi igrao, trebao bi to sada i operisati. Na kraju krajeva ipak je to druga liga federacije i ne moze se reci da tu ima neki ozbiljan kvalitet. Uostalom, Bekrić je rekao da je cilj da se dovode mladi igrači, stariji samo ako su bivsi zeljini i pritom imaju stvarnu zelju da ozbiljno igraju, eh sad da li cibra sa 28 spada u tu kategoriju ne znam... Mahalska je i da se nedavno zaposlio u zatvoru u Vojkovićima hahah
Vodi ga u mancester onda![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Šta je s Arminom H. ?
Nije još potpisao ugovor s Turcima.
Nije još potpisao ugovor s Turcima.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Bio si upravu
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Šta se dešava s fanshopom, ponuda i asortiman tanki.
A ovo je bilo odlično vrijeme za uzet keš, grad pun turista i dijaspore a mi imamo u ponudi dvije dukserice i par majica s katastrofa dizajnom.
Zimski asortiman totalno zakazao ! Kape,kalendari,dukserice,majice dugih rukava, sitni marketing...
Jel problem zovnuti Sablju(koji je radio par dizajnova već za fanshop) i još par kreativnih sposobnih momaka,djevojaka i napraviti pravu priču ?
Jok, mi prodajemo deke za peseke.
A ovo je bilo odlično vrijeme za uzet keš, grad pun turista i dijaspore a mi imamo u ponudi dvije dukserice i par majica s katastrofa dizajnom.
Zimski asortiman totalno zakazao ! Kape,kalendari,dukserice,majice dugih rukava, sitni marketing...
Jel problem zovnuti Sablju(koji je radio par dizajnova već za fanshop) i još par kreativnih sposobnih momaka,djevojaka i napraviti pravu priču ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bio neki dan, ponuda stvarno loša…StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 jan 2023, 20:27Šta se dešava s fanshopom, ponuda i asortiman tanki.
Pa sad smo pomozi.ba, vidjeli da ne moraju nista raditi a ljudi će im uplatit za plata. Šta ih briga..StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 jan 2023, 20:27Šta se dešava s fanshopom, ponuda i asortiman tanki.
-
- Kontakt:
Pozdrav svima, već godinama pratim forum, a prvi put pišem večeras. Nikad nismo više oskudijevali u informacijama, nikad gora spinovanja i lažne insajderske informacije. Meni nije jasno (nije mi namjera da napadam bilo koga) da su manijaci faktički konkurencija klubu. Sve stoji unutrašnja organizacija među navijačima odlasci na gostovanja, pa čak i članstvo jer udruženje mora nekako funkcionisati, ali da se paralelno prodaju navijački rekviziti, šalovi, duksevi itd. i na taj način bude konkurencija klupskom fan shopu, koji je i onako jadan sam od sebe, to mi nije jasno... 

Jel moguce...ako je ovo istina onda ima da gori...jeste da nije igrao nesto bogzna u posljednje vrijme,ali je zdrav i siguran sam da ce golgetersku formu brzo vratiti...
Stilic
Amoa. Santos
Hodzic
Stilic
Amoa. Santos
Hodzic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.