Vazda im je bilo lakse guslat o urotama i zaverama nego otvorit oci
Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Euroleague 2022/2023
Neko je momacko muljanje bilo, cim se dosta klubova diglo i trazilo kaznu za Zvezdu...Bodiroga bio pod pritiskom, klubovi tražili kaznu za Zvezdu!
Kako prenose španski mediji, predsednik Evrolige bio je pod velikm pritiskom klubova prethodnih dana koji su tražili da Crvena zvezda bude kažnjena zbog prekršaja pravila u elitnom košarkaškom takmičenju.
Kako piše portal „Encestando“ iz Španije mnogi klubovi su lobirali da Zvezda ovako oštro bude kažnjena.
„Dejan Bodiroga je veoma zabrinut zbog jakog pritiska pod kojim je bio da bi sankcionisao Zvezdu. Nekoliko evroligaša je tražilo kaznu za srpski klub“, navodi portal „Encestando“ na Tviteru.
Podsećanja radi, Zvezdi je izrečena zabrana registrovanja igrača do 28. februara, acrveno-beli su kažnjeni i sa 25.000 eura.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo vec i prvi problemi radi kazne.Italijanski krilni centar Ahile Polonara i trenutno košarkaš Efesa bi u narednih par dana trebalo da postane novi košarkaš Virtusa iz Bolonje, javljaju italijanski mediji.
Polonara želi da napusti Efes, a najbliži njegovom transferu bila je Zvezda, međutim zbog dešavanja oko Vildose i problema sa Evroligom, centar će se priključiti Virtusu.
Polonara ima slabu sezonu iza sebe, u proseku u Evrolig beležio je 2.9 poena po utakmici i i zbog slabe forme nije ulivao poverenje Erginu Atamanu, te je izrazio želju da napusti klub.
Tesko ce Zvezda dovesti kvalitetnog centra sa ovim kamenom oko vrata u vidu zabrane registrovanja igraca...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Biće igrača na tržištu, samo da se skine zabrana prije kraja prelaznog roka. Spominjao se Marvin Jones skoro, odigrao je sjajno sad protiv Igokee. Vjerujem da neće biti problem ni platiti obeštećenje za igrača iz slabije lige (npr. LŠ).
Fener samo 33 poena protiv Žalgirisa za 25 minuta igre
Kako da ne volis ALBA-u nema blentavije ekipe od nje 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Barca pred porazom kući od Virtusa
Kakva ljepotica je bila u kadru na poluvremenu Partizan-Monaco,bas joj nikako ne pristaje da bude grobarka.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
koji odvratan parket u beogradu (ako je uopšte parket), bode oči, teško gledat
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 05 jan 2023, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
BKN ima slican
ma nije
- Felixians4
- Kontakt:
Virtus i Partizan istodobno se vratiše i oplemenili EL u svakom smislu. Nedostaju Rusi,no ovo je super. Zavređuju dugogodišnju licencu.
Pola regularke odrađeno,gužva od-do,jako kompetitivno. Singleton čekao adekvatne ponude,novogodišnji poklon sebi i Efesu obnova suradnje.
Bavarci,odrješite vreću pinku Trinki
Pola regularke odrađeno,gužva od-do,jako kompetitivno. Singleton čekao adekvatne ponude,novogodišnji poklon sebi i Efesu obnova suradnje.
Ja ovom Monacu ne vjerujem nikako, takav mi je utisak da su ekipa koja svakog momenta moze upasti u kanal.
Zasto ti fale rusi?,meni kao da nikad nisu ni bili sa onom kamernom atmosferom,Partizan sa ovakvom publikom vrijedi vise nego svi ruski klubovi zajedno.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 22:31Virtus i Partizan istodobno se vratiše i oplemenili EL u svakom smislu. Nedostaju Rusi,no ovo je super. Zavređuju dugogodišnju licencu.
A imaju, ali ja u ekipu gdje je James glavni igrac ne vjerujem pogotovo ove sezone gdje je vec dosta ekipa naslo nacina da ga izbaci iz utakmice totalno.
- Felixians4
- Kontakt:
Prvo,raznolikost. Termin igranja,UNICS/Kuban bi započinjali sat-dva-tri ranije pa Zenit i CSKA slično. Drugo,financijska stabilnost,uvijek talentirane ekipe. CSKA je institucija EL,NBA franšiza kao možda nitko su bili ustrojeni,a uvjerljivo najkonzistentniji,uvijek vrsni,jedina iznimka je sezona kad ih je poveo Vujošević,mislim da su 15-ak godina su bili na 80 % F4.L-Train je napisao/la: ↑05 jan 2023, 22:43Zasto ti fale rusi?,meni kao da nikad nisu ni bili sa onom kamernom atmosferom,Partizan sa ovakvom publikom vrijedi vise nego svi ruski klubovi zajedno.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 22:31Virtus i Partizan istodobno se vratiše i oplemenili EL u svakom smislu. Nedostaju Rusi,no ovo je super. Zavređuju dugogodišnju licencu.
Jedni ne bi trebali isključivati druge. CSKA i Zenit od Rusa taman pa da imadeš 8 nacija s po 2 rivala,odlični klubovi+4Španjolska te Žalgiris,Maccabi. No to se neće ostvariti,no neću ni ja tada biti živ svjedok.
P.S. Osobno mi je Olympiacos broj 1,no uz bok njima idu Barca,Real M. Efes pa onda Monaco,Fener,Partizan,Zvezda,Baskonia itd.
Partizan ispunjava sve segmente,to sam i znao da bude tako još prije par godina kad se osjetilo da se vraćaju u elitu. Arena,brojnost publike i atmosfera koju kreiraju,broj su 1! Financije sjajne,organizacija na nivou,struka povijesno veličanstvena,pritom povratak u prošlost zlatnu takoreć. Momčad odlična,kompetitivna svakome kao i manje-više svaki EL predstavnik. Bodiroga je sada u boardu među glavnima i nema niti jedan objektivan razlog da njima i Virtusu ne ponude makar na 2 godine licencu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.