Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Faruk Hadžibegić
Kaze gradit ekipu oko Dzeke. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sehic
Dedic Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolasinac
Visca Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Dzeko Prevljak
Ovo je genijalno
Dedic Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolasinac
Visca Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Dzeko Prevljak
Ovo je genijalno
Ma ja ..Dzeko je u cvijetu mladosti ..tek je pred njim karijera.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao poređenje sa goatom, on je samo godinu stariji. K'o da će Faruk dugo ostati na klupi, to mu je taman
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hadzibegic je podoban. A Vladan se zakacio sa Banjaluckim krimosom.
Pozvat ce eventualno Dal-a iz FKS.
Pozvat ce eventualno Dal-a iz FKS.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
RukVaaaaas
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Džeko još uvijek na vrhunskom nivouOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
Hadžiahmetović jedan od boljih veznjaka u Turskoj
Kolašinac uvezao mečeve u jakom Marseille-u
Dedić veliki talenat na poziciji desnog beka, imaš rotaciju Gazibegovića kao i odličnog Stevanovića
Imaš dvojicu veznjaka koji igraju u ligama 5 Huseinbašić i Tahirović
Imaš EPL nivo štopera Ahmedhodžića
Imaš MVP Poljske lige koji je brz kao metak
Dugo dugo nismo vidjeli bolju generaciju, plus mješavina mladih i iskusnih
⚜️~⚜️~⚜️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za naše prilike ima sjajne domete, ovo sto je nabrojao duljevinho + pjanic koji je klasa bez obzira na sve, demirović koji je standardan u bundesci, krunic u seriji a, kovacevic najbolji golman poljske lige (ako bude igrao) . Sasvim solidan rosterOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koja bi bila najjaca formacija?BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:15Za naše prilike ima sjajne domete, ovo sto je nabrojao duljevinho + pjanic koji je klasa bez obzira na sve, demirović koji je standardan u bundesci, krunic u seriji a, kovacevic najbolji golman poljske lige (ako bude igrao) . Sasvim solidan rosterOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kovacevic/SehicJustin je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:20Koja bi bila najjaca formacija?BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:15Za naše prilike ima sjajne domete, ovo sto je nabrojao duljevinho + pjanic koji je klasa bez obzira na sve, demirović koji je standardan u bundesci, krunic u seriji a, kovacevic najbolji golman poljske lige (ako bude igrao) . Sasvim solidan rosterOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.![]()
Kolasinac Ahmethodzic Hadzikadunić Saničanin(steta nemamo nekog boljeg) Dedić
Pjanić Krunić Hadziahmetovic/Tahirović
Dzeko Demirovic
Šteta pa nemamo lijevog krila za lijeka, baš bi nam dobro došao 4-3-3 da stevanovic ili gazibegovic budu na beku a da se dedića malo oslobodi te defanzivne odgovornosti. Hamulić i Stevanović obavezne izmjene radi brzine
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Moze Demirovic na lijevo krilo. Svakako je nesposoban pred golom i glavni kvalitet mu je trka.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:28Kovacevic/SehicJustin je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:20Koja bi bila najjaca formacija?BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:15
Za naše prilike ima sjajne domete, ovo sto je nabrojao duljevinho + pjanic koji je klasa bez obzira na sve, demirović koji je standardan u bundesci, krunic u seriji a, kovacevic najbolji golman poljske lige (ako bude igrao) . Sasvim solidan roster![]()
Kolasinac Ahmethodzic Hadzikadunić Saničanin(steta nemamo nekog boljeg) Dedić
Pjanić Krunić Hadziahmetovic/Tahirović
Dzeko Demirovic
Šteta pa nemamo lijevog krila za lijeka, baš bi nam dobro došao 4-3-3 da stevanovic ili gazibegovic budu na beku a da se dedića malo oslobodi te defanzivne odgovornosti. Hamulić i Stevanović obavezne izmjene radi brzine![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kovacevic
Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolasinac
Dedic Huseinbasic Hadziahmetovic Pjanic Demirovic
Dzeko Hamulic
Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolasinac
Dedic Huseinbasic Hadziahmetovic Pjanic Demirovic
Dzeko Hamulic
- OldFashioned
- Kontakt:
Džeko, Dedić klase, Demirović i Krunić standardni.... Ovo ostalo je jako tanko za neke veće ciljeve.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:15Za naše prilike ima sjajne domete, ovo sto je nabrojao duljevinho + pjanic koji je klasa bez obzira na sve, demirović koji je standardan u bundesci, krunic u seriji a, kovacevic najbolji golman poljske lige (ako bude igrao) . Sasvim solidan rosterOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
Pjanke već odavno ne igra ozbiljan fudbal i on će samo ići silaznom putanjom.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Tanko je meni sve to kad pogledaš unazad nekoliko godina igrače koji su činili okosnicu tima sa vrhunskim i mladim Džekom, Pjanićem itd, itd.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:00Džeko još uvijek na vrhunskom nivouOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
Dedić veliki talenat na poziciji desnog beka, imaš rotaciju Gazibegovića kao i odličnog Stevanovića
Nimalo ne vjerujem u izbor ovog selektora, mislim da bi i prime Ćiro imao problem odraditi nešto spektakularno sa trenutnim kadrom. Živi bili pa vidjeli, nadat' se najboljem!
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Dobar je Pjanke za raspuhat shishu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg jeste ali ima ovih mladih igrača što dolaze.. realno 2023. godina će biti najvažnija do sadaOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 03:33Tanko je meni sve to kad pogledaš unazad nekoliko godina igrače koji su činili okosnicu tima sa vrhunskim i mladim Džekom, Pjanićem itd, itd.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:00Džeko još uvijek na vrhunskom nivouOldFashioned je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:10Ne znam koliko je ovdje uopšte bitan selektor, ova generacija jednostavno nema dovoljno talenta za neke veće domete.
Nimalo ne vjerujem u izbor ovog selektora, mislim da bi i prime Ćiro imao problem odraditi nešto spektakularno sa trenutnim kadrom. Živi bili pa vidjeli, nadat' se najboljem!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Stvarno ne znam na osnovu cega se gaji optimizam. Reprezentacija dugo ovako lose nije izgledala. Ljudi misle da su to stari Dzeka i Pjanic. Oni su svoje odigrali, nama nek je Bog na pomoci.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Trenutno korisnika/ca: Markinhio, MehofromTurinja, MiranGlasnic, Mostarska, sirBobbyMoore, TefalTava i 64 gosta.