Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

pazzoetoogol
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la pazzoetoogol » 20 feb 2011, 17:15

Bosnier je napisao/la:Gdje mogu da vidim gol ?
http://videa.hu/videok/sport/ma4-0nomat ... aQnkijMkMj
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 feb 2011, 17:16

guber90 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Tri gola je komotno mogao dati.
Tevez iz iste situacije i prve sanse daje gol.
Eto gdje je razlika izmedju njih dvojice.

Gdje ej razlika?

[youtube][/youtube]
Ciko, ciko, ja naso, ja naso, Dzeko nije prebacio go, jesam upravu ?
:mrgreen:
Nisi. :lol:

Pojint je da nema napadača od Pelea, preko mog imenjaka, do Messija danas, koji ne promaši zicer.
Kao da mu je ovo 5 put u 5 utakmica, pa kataklizma odmah.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 20 feb 2011, 17:17

pazzoetoogol je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Gdje mogu da vidim gol ?
http://videa.hu/videok/sport/ma4-0nomat ... aQnkijMkMj
hvala :D
treba nam jos igraca iz BiH

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 feb 2011, 17:17

Niko to ne spominje, a meni je jako drago da to vidim napokon, Dzeko opet prima lopte samo kako on zna, onako visoke lopte rijetko ko zna primiti i baciti sebi u for istovremeno :D.
EDIT: Takodjer, ona asistencija je meni najljepsi potez utakmice tu je negdje i go Richardsa, iskljucivo iz razloga sto nije napadac, a sjajno je sutao i snao se :D, mozda subjektivno, ali kakav je ono pas bio WOW.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 20 feb 2011, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 20 feb 2011, 17:18

dzeko kralj

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 20 feb 2011, 17:19

jedino ovim šestoligašima i može zabit gol

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 feb 2011, 17:20

Dosta dobra partija danas. Najbolji potez, koji sam uspjela uhvatiti, je primanje lopte, okret i pas prema Tevezu. To je odradio vrhunski. U sljedećem napadu, Tevez je mogao nešto slično, pa da uposli Džeku, ali je on išao na krilo Silvi pas, što se pokazalo ne tako dobro.

Gol kao gol, tipično glavom, Tevez nije mogao sam završiti, pa se kao sažalio, i tako našao Edina. To ipak nije ta potrebna suradnja, koja će riješiti mnoge muke Man Citya, ali to bi se trebalo promijeniti kroz par utakmica. Dok se Edin još prilagodi tamošnjoj igri, i dok Tevez dobije koju pametnu riječ od Mancinija. Nadam se da će Roberto znati o čemu je riječ ( :mrgreen: ) , i tako dobiti ono što traži od Džekine igre.

Gol Richardsa je najljepši od pet, ma da bih voljela da se on tu nije našao, jer je Edo bio iza njega, pa bismo možda tako vidjeli još jedan njegov gol.
Što se zicera tiče, prokleti ziceri! Mogao je zabiti, ali nije, Bože moj.. Vjerujem da je pucao u stranu, bilo koju, bio bi gol, ali...

Ono što je važno jest da igra sve bolje, oslobađa se tog nekog tereta na leđima, igrači (napokon :roll: ) počinju da ga primjećuju na terenu.. i vjerujem da će vrlo brzo početi da igra onako kako smo mi svi navikli, pa da sve ove pohvale budu 100% zaslužene. Vrijeme je pred njim i pred nama.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 20 feb 2011, 17:25

Meni nije jasno sto sudija nije svirao penal na Edinu.. Ono je cisti penal bio.... U prvom poluvremenu na Baloteliju isto penal.

Sudija isto mutav danas.

I nije mi jasno sta rade ovi retardi sa goal.com pa da daju Dzeki samo 6.5 ocjenu... Dzeko je danas dobio svaki duel, imao je hrpu prodora, bio asistent, strijelac, odlicno driblao, spasio glavom moguci gol za N.County..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 feb 2011, 17:25

Davno sam ja napisao da Dzeko ima problema da drzi koncentraciju svih 90 minuta u utakmicama u kojima je prisiljen da daje svom maksimum. Situacija u mecu Spanija - Bosna maltene identicna. Sansa u Porugalu slican problem ...
Sada je mozda nekima malo jasnije zasto i Vedo "trosi" onoliko sansi,jednostavno 3,4 sprinta uga od 40 metara i onda pokusajte osutati po golu drhtavih noga :D .
Nebitno ona zadnja sansa promasena cisto problem sto je Edin bio totalno preumoran da izvede bilo kakav trk lijevo ili desno i zaobidje golmana. Izabrao konforan nacin zavsavanja i nije realizirao. Nije veliki problem poslije onako odigrane utakmice.
Koliko se raja fokusira na golove nije normalno, ona asistencija je meni 10 x vrednija nego njegov go. Ja ne znam jesu li ono navijaci City-a ikada vidjeli od jedog napadaca da onako asistira.
Vrlo vazno da je Edin bio aktivno umijesan u akcijama u vecem dijelu utakmice, drzao je dobar tempo vecinom.
Danas je najveci dobitnik bio Safet Susic , jedna nova 2011 UPGRADED verzija Edina Dzeke sa najnovijim antivirusima i brzim OS ce nam dobro doci protiv Rumunije. Naravno uz isti pristup igri kao danas.

PS.
1.Putanje kretanja Teveza i Dzeke prilkom treceg gola nesto sto svaki fudbalski sladokusac obozava, fudbal je veoma intelgintna igra !!!
2. Susic bi morao prostudirati nacin kretanja igraca City-a tokom izvodjenja kornera. Danas su bili ubitacni, ne zbog visine koliko zbog pokretljivosti ..
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 20 feb 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 20 feb 2011, 17:28

Nemogu da vjerujem da je Tevez asistent
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 20 feb 2011, 17:28

Ovo postaje jedan novi Dzeko, nije nikad ovoliko trcao i borio se, ima da rasturi rumune samo ako bude raspolozen :)

Moze li mi neko reci kad Man.City igra sledecu utakmicu FA kupa i ko im je protivnik ?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 feb 2011, 17:30

MrShadow je napisao/la:Ovo postaje jedan novi Dzeko, nije nikad ovoliko trcao i borio se, ima da rasturi rumune samo ako bude raspolozen :)

Moze li mi neko reci kad Man.City igra sledecu utakmicu FA kupa i ko im je protivnik ?
aston villa 2. mart
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 feb 2011, 17:31

Svaka cast Dzeko!

Samo, Tevez je djubre tesko! Tacno se vidi da je nabacivanje bilo za Joa i da je Tevezu krivo sto je Dzeko ubacio loptu u gol ispred Joa.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 20 feb 2011, 17:32

sljedeca tekma FA cupa je protiv aston v. 2.3.11
inace dzeko na goal.com dobio ocjenu 6,5,baloteli najgori sa 6.0 a silva najbolji ( ??! ) sa ocjenom 8.0

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 feb 2011, 17:34

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Svaka cast Dzeko!

Samo, Tevez je djubre tesko! Tacno se vidi da je nabacivanje bilo za Joa i da je Tevezu krivo sto je Dzeko ubacio loptu u gol ispred Joa.
ne pretjerujte ba.
Ne postoji ba borba Tevez vs Džeko, Džeko je novi u ekpi, i sasvim je normalno da će Tevez se prije odlučiti na kombinaciji sa Silvom s kojim već igra 6 mjeseci, nego s Džekom s kojim je odradio par treninga. To je tako. E, da je Džeko prošao zimske pripreme s City-jem bila bi druga priča. Polahko se uhodavaju, ne sumnjam da će bit strašan tandem. Šteta bi bilo da Tevez ode na kraju kako se najavljuje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 20 feb 2011, 17:35

Nemogu da vjeruje sta je Dzeko promasio,sad pri kraju,sam na golmana 1 na 1 :oops: Al dobar je gol i asistencija,kad igraju protiv arisa revans ?

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 20 feb 2011, 17:35

Odlicna partija Dzeke...Ja ovdje vidim ogroman napredak od kojeg ce koristi najvise imati nasa repka..
Dzeko okretan , opasan, zna dodati , po dvojica uvijek na njemu ...A ova zadnja sansa, Tores se saplice u istoj sansi , a placen je duplo vise od njega..Dzeko je bar momacki opalio i golman odbranio..Kraj tekme, umor i ostale stvari su uticale na kvalitet udarca...Inace Dzeko je igrac sesnaesterca..Ovo je za njega malo i van njegovog domena.

Uglavnom Dzeko odlican...Rumuni mu nista nece moci !!!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 20 feb 2011, 17:36

ako je najgora ocjena 6.0, meni onda nikako ne ide u glavu kako je dzeko dobio 6.5 .. :cry:

a ovo sto je fulao na kraju, mislim da je htio da kroz noge golmanu proturi loptu i da se pokurci malo :) , ali nema veze, oprostenu mu je.. ali mogao je vala hladno lobovati golmana ili obici kao kao i tevez..

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 20 feb 2011, 17:39

ima golman nottsa 5,0 ali sto se tice city-ja najgora je 6,inace jos trojica imaju 6,5 a ostali 7 i vise

Crnka
Kontakt:

Post Postao/la Crnka » 20 feb 2011, 17:41

[youtube][/youtube]
Hairlija do subote.

I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 23 gosta.