Premijer liga BiH - aktuelno

BegovicRamiz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la BegovicRamiz » 06 jan 2023, 01:07

fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 23:27
dejavu je napisao/la:
05 jan 2023, 21:49
Argentina je napisao/la:
05 jan 2023, 19:36

Zar ne bi bilo premocno da se Kosevo ustupi Sarajevu sa pravim planom sta od njega da se napravi i koristi i gradu i klubu svakako, a da svaki nivo vlasti podrzi i Sarajevo i Zelju, a ne tako destruktivno davati komentari, pokusavajuci ismijavati jedni druge, a oba kluba u teskoj banani, ovi nemaju metra kvadratnog, a ovi u dugovima do grla.

Prepicavanja navijaca na nivou ove ublehe sa plakata sto je dao lazno obecanje, jos lazniji general.
ovo ti je klasicna botina iz pickovca kog nema ni na mapi tamo negdje u tk, taj jednom godisnje dodje do stadiona, sta on zna sta su Kosevo i Grbavica. Od danasnjih 20 komentara 18 ce posvetiti Zelji kao provokacije a u ova dva preostala ce braniti ajlu i upravu iako je 99% njihovih navijaca protiv njih.
DeŽavu pozdravi jarana Ramiza, odeš li mu nekada na kaHvu ? :kafa:
kakva kahva
tucemo bratoubilacku

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 06 jan 2023, 01:31

dejavu je napisao/la:
05 jan 2023, 21:49
Argentina je napisao/la:
05 jan 2023, 19:36
fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 13:32

Kada ga predaju nama, kao što su vama Grbavicu tek onda ide arena. Mi praviti arenu i da bude njihova :nene: :nene:
Zar ne bi bilo premocno da se Kosevo ustupi Sarajevu sa pravim planom sta od njega da se napravi i koristi i gradu i klubu svakako, a da svaki nivo vlasti podrzi i Sarajevo i Zelju, a ne tako destruktivno davati komentari, pokusavajuci ismijavati jedni druge, a oba kluba u teskoj banani, ovi nemaju metra kvadratnog, a ovi u dugovima do grla.

Prepicavanja navijaca na nivou ove ublehe sa plakata sto je dao lazno obecanje, jos lazniji general.
ovo ti je klasicna botina iz pickovca kog nema ni na mapi tamo negdje u tk, taj jednom godisnje dodje do stadiona, sta on zna sta su Kosevo i Grbavica. Od danasnjih 20 komentara 18 ce posvetiti Zelji kao provokacije a u ova dva preostala ce braniti ajlu i upravu iako je 99% njihovih navijaca protiv njih.
Zar je bitno odakle je ko, s obzirom ds to pises? (Poprilicno ograniceno i primitivno).

Inace za tvoju informaciju pratim Zelju od 1975 kada sam prvi put i otisao na tekmu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 06 jan 2023, 03:12

OnlyLeft22 je napisao/la:
04 jan 2023, 16:13
svrakino1921 je napisao/la:
04 jan 2023, 13:39
Proslava 47. rođendana
- Željezničar je kroz svoju historiju odigrao mnogo bitnih utakmica. Jedna od takvih je sigurno ona prijateljska sa brazilskim Santosom. Povod utakmice je bio 47. rođendan tima sa Grbavice. Santos je došao predvođen najboljim fudbalerom svijeta tog vremena Peleom. Brazilski klub je u Sarajevo došao kao trostruki svjetski prvak, podsjećaju iz FK Željezničar.

Na Koševu, po kišnom vremenu, skupilo se oko 30.000 gledalaca. Željezničar je poveo u 45. minuti preko Josipa Bukala, najboljeg strijelca kluba s Grbavice svih vremena. Konačnih 1:1 je u 78. minuti postavio Pele.

Legendarni Brazilčac je tom prilikom izjavio:

- Veliko mi je zadovoljstvo biti ovdje, rekao je Pele.

Stadion Koševo: 19.09.1969.

Željezničar - Santos 1:1
SARAKEVO Stadion Koševo. Gledalaca: 30.000. Strijelci: 1:0 - Bukal (45. minuta), 1:1 - Pele (78.)

ŽELJEZNIČAR: Radović, Hrvat, Bećirspahić, Saračević, Hadžiabdić, Bratić, Jelušić, Osim (Deraković), Bukal, Musemić (Janković), Bajić (Kojović).

SANTOS: Gilmar, Lima, Delgado, Camargo, Turcao, Leo Oliveira, Negreiros, Maria, Edu, Pele, Abel.

slika

GOLEM SI ZELJO
Which club is the best in Brazil?
Palmeiras
Updated after matches played on 1 January 2023
Rank Club / Country Points
1 Palmeiras Brazil 1808
2 Flamengo Brazil 1780
3 Internacional Brazil 1745
4 Fluminense FC Brazil 1712

1970
Velez - Palmeiras 0:0

NAJVECI KLUB U BIH - NAJVECI KLUB U BRAZILU 0:0

Ljubi brat :bih:
Ma Pele je veci od citavog Palmeiras.nije da furam pricu igrac je iznad tima nego taki likovi su iznad igre jbg realno ima ljudi znalaca koji ni nez za palmeiras ni santos al svi znaju za pelea brata😉.meni je palmeiras kao najdrazi klub u brazilu ali pele je veci od svih palmeirasa od citavog tima i navijaca nije da furam tu pricu pojedinac je iznad jok to ovo je timski sport igra se za raju al pele je raja on nema hejtere ko mesi i ronaldo ocm njega niko ne mrzi to ja mislim a pele je veci od svih u brazilu on je legenda ikona i tako to nije da sam neki sektas ja ba nisam nikad imao idola nije mi ni pele ni niko ali u ovoj igri on je babuka mora da postoji neka reputacija da se zna.Kontash neko je fan messia pa ne gotivi ronalda ja bgm gotivim sve al pele je babuka mora da se zna ko je najjaci RIP. Pele🇧🇷 fudbal je timski sport ali pojedinci igracine se nikad ne zaboravljaju dok je igre a pojedine klubove neki nisu culi ni ime dok pojedince iz tog kluba velikane moras da znas ako si u igri ako si ikad pratio ovaj sport moras da znas te face i ne samo pele tu mislim i na Ivicu Osima (dobra slika👍) znaju svi ko je bošva bio i ostao. :bih:
Ustati pa spomenut,💪
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jan 2023, 10:32

Kakvi bolan sastanci, kurci palci...

1. Burazeru jesi vlasnik? Nisi...

2. Jesi se čipovao s kešom kako bi bio dio upravljačke strukture? Nisi...

3. Jel stalno serete Uprava napolje (stalno vam neki **** smeta)? Da

4. Jel palite i paliti će te pirotehniku svaku tekmu ? Da

5. Jel jbete klub s kaznama zbog gore navedenog? Da

6. Jel svaki derbi klub bude oštećen zbog divljanja "neodgovornih"? Da

7. Jeste li krenuli da skinete trans gubavaca u dolini dalekovoda i onda ostavili brata na cjedilu? Da i to pred tv kamerama!!!

Malo manje dizanja nosa, pametovanja, prijetnji i sl.. Ni meni se ne sviđa što je Mirza trener i šta da radim sada, da sjedim kući da trujem, bojkotujem, da nastojim da klub izgubi svaku utakmkcu kako bi se dokazalo ono: "Jesmo vam rekli", "Znao sam" i sl....

Hoćeš dati podršku sa ostalom braćom kada je klubu potrebna bujrum. Nećete, **** i gledajte od kuće tekme, niko vas neće pitati za bilo kakvu odluku po pitanju bilo čega, zašto, pogledati stavku br.1 ponovo. Na **** idete više sa saopštenjima, naljepnicama, prijetnjama...

Fakat se 100 puta ponavlja da je klub PRIVATIZOVAN i da nas koji nismo dioničari niko ništa ne pita! Shvatite to već jednom biće nam lakše svima!

:urnebes: :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 jan 2023, 10:50

Joj komšije, duša uz kahvu preko tarabe :D
Izgori ti cigar :urnebes:
Koševo Zapad

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 06 jan 2023, 10:53

06 jan 2023, 10:32

7. Jeste li krenuli da skinete trans gubavaca u dolini dalekovoda i onda ostavili brata na cjedilu? Da i to pred tv kamerama!!!

Malo manje dizanja nosa, pametovanja, prijetnji i sl.. Ni meni se ne sviđa što je Mirza trener i šta da radim sada, da sjedim kući da trujem, bojkotujem, da nastojim da klub izgubi svaku utakmkcu kako bi se dokazalo ono: "Jesmo vam rekli", "Znao sam" i sl....

Hoćeš dati podršku sa ostalom braćom kada je klubu potrebna bujrum. Nećete, **** i gledajte od kuće tekme, niko vas neće pitati za bilo kakvu odluku po pitanju bilo čega, zašto, pogledati stavku br.1 ponovo. Na **** idete više sa saopštenjima, naljepnicama, prijetnjama...

Fakat se 100 puta ponavlja da je klub PRIVATIZOVAN i da nas koji nismo dioničari niko ništa ne pita! Shvatite to već jednom biće nam lakše svima!

Ovo je napisao neki naš koji se predstavlja kao njihov.
To pitarski mentalni nesklop ne može skontat.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jan 2023, 11:06

Danas je mubarek petak. Danas humanitarni poziv za naseg Zeljkana nosi uvecanu vrijednost, okoristite se braco! Telefone u ruke!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 06 jan 2023, 14:13

Ma kakvi su ovo pokusaji Sarajeva da na polusezoni Sirokom uzme ponajboljeg igraca :crazy:

Proslo vam je ljetos za Ikica jer je u klubu doslovno bilo rasulo, no sada se ponovno pita osoba koja je stvorila danasnji NK Siroki Brijeg ;)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 jan 2023, 14:16

MikeEhrmantraut je napisao/la:
06 jan 2023, 14:13
Ma kakvi su ovo pokusaji Sarajeva da na polusezoni Sirokom uzme ponajboljeg igraca :crazy:

Proslo vam je ljetos za Ikica jer je u klubu doslovno bilo rasulo, no sada se ponovno pita osoba koja je stvorila danasnji NK Siroki Brijeg ;)
Pa šta :D ?
Jel to zabranjeno raspitati se, pitati klub je li zainteresovan da proda svog igrača?
Po tvome pisanju imam osjećaj kao da mi hoćemo nekog vašeg igrača da vama napakostimo ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

westsideSB96
Kontakt:

Post Postao/la westsideSB96 » 06 jan 2023, 14:23

Pod ugovorom je do kraja iduće sezone, nema brige :D
NKŠB ponos HRHB

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jan 2023, 14:41

Dobar igrač, smiješ valjda pitati :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 06 jan 2023, 14:55

MortemHz je napisao/la:
06 jan 2023, 14:41

Dobar igrač, smiješ valjda pitati :D
Slobodno, no nek vasa yebozovna direktorica ponese ozbiljnu lovu za odstetu pa cemo razgovarati :D

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 06 jan 2023, 15:00

Ko imalo prati nogomet i gleda kakvi u21 igraci imaju, pogotovo na toj poziciji ljevog beka, koja se trazi ko suho zlato, mogo je miknut Kupresaka. Da nasi nisu uputili ni upit (sad ne ulazim u to bili ga mi ili vi dobili) je sramota, a ponajvise za Jakirovica koji se qurci kako je tata mata za 2HNL. A ne oni doveli Filipa Brekala od vas, a vi Kupresaka :facepalm:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 jan 2023, 15:02

AjkulaCekicarka je napisao/la:
06 jan 2023, 10:53
06 jan 2023, 10:32

Ovo je napisao neki naš koji se predstavlja kao njihov.
To pitarski mentalni nesklop ne može skontat.
Ne bavimo se isljedništvom kao vi na vašoj temi.
Ako i jest, njegov problem.
Koševo Zapad

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 06 jan 2023, 15:16

Ovima je svaki igrač dobar dok ne krene utakmica do tada bude: " Možemo mi ovo stići, nije nedostižno ", kada pobijede prvu, slijedeću pjevaju šampione dok im Sloga iz Doboja ne zabije, pa kreću pjevati uprava napolje, ali uz to kada ne mogu istjerati upravu jer su privatni klub. Ovdje na forumu krenu govoriti mi bar ne umiremo i jači smo od vas, sve tako dok ih Željezničar ne razvali i tako svake godine.
1921!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 jan 2023, 15:23

BiHSportman je napisao/la:
06 jan 2023, 15:16
Ovima je svaki igrač dobar dok ne krene utakmica do tada bude: " Možemo mi ovo stići, nije nedostižno ", kada pobijede prvu, slijedeću pjevaju šampione dok im Sloga iz Doboja ne zabije, pa kreću pjevati uprava napolje, ali uz to kada ne mogu istjerati upravu jer su privatni klub. Ovdje na forumu krenu govoriti mi bar ne umiremo i jači smo od vas, sve tako dok ih Željezničar ne razvali i tako svake godine.
leti na trafiku ,pozovi broj,pomozi da bi gledao zelju
tebi je to malo zelji je puno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 06 jan 2023, 16:05

Cesc44 je napisao/la:
06 jan 2023, 15:00

Ko imalo prati nogomet i gleda kakvi u21 igraci imaju, pogotovo na toj poziciji ljevog beka, koja se trazi ko suho zlato, mogo je miknut Kupresaka. Da nasi nisu uputili ni upit (sad ne ulazim u to bili ga mi ili vi dobili) je sramota, a ponajvise za Jakirovica koji se qurci kako je tata mata za 2HNL. A ne oni doveli Filipa Brekala od vas, a vi Kupresaka :facepalm:
Mislim da smo mi malo bolje prosli :lolno:

Menadzerski talovi su cudo ;)
SAMO ŠIROKI!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jan 2023, 16:37

Dugogodišnji fudbaler Sarajeva Mersudin Ahmetović po svemu sudeći još uvijek se neće oprostiti od profesionalnog bavljenja fudbalom.

Kako saznaje naš portal, Ahmetović bi karijeru mogao nastaviti u drugom bh. premijerligašu, a riječ je o Igmanu iz Konjica.

Kako saznajemo, posljednjih dana se dosta govori o potencijalnoj razmjeni igrača u kojoj bi Mersudin Ahmetović prešao u Igman, a umjesto njega na Koševo stigao Elvir Duraković.

Eeee Merso sta ti uradise
Po stare dane te trampe

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 06 jan 2023, 16:47

06 jan 2023, 16:37
Dugogodišnji fudbaler Sarajeva Mersudin Ahmetović po svemu sudeći još uvijek se neće oprostiti od profesionalnog bavljenja fudbalom.

Kako saznaje naš portal, Ahmetović bi karijeru mogao nastaviti u drugom bh. premijerligašu, a riječ je o Igmanu iz Konjica.

Kako saznajemo, posljednjih dana se dosta govori o potencijalnoj razmjeni igrača u kojoj bi Mersudin Ahmetović prešao u Igman, a umjesto njega na Koševo stigao Elvir Duraković.

Po stare dane te trampe
Bavi se ti svojim prosjačkim klubum

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 06 jan 2023, 17:02

06 jan 2023, 16:37

Po stare dane te trampe
Športšport.ba duplo više informacija 😉
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lecler, ritam21 i 16 gostiju.