FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Nisam care upratio bgm, izvini. A dobili su neki Slobodaši sa foruma
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Izvinjenje prihvaćeno

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
HOT LINEsimonknows je napisao/la: ↑05 jan 2023, 23:00
Kad smo već kod pp
Ako kome ne odgovorim za pojačanja... Na još 7 8 sam već odgovorio...![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Yeben si igrac Sajmone jarane. Mi ostali smrtnici cemo cekat zvanicne potvrde laganosimonknows je napisao/la: ↑05 jan 2023, 23:00
Kad smo već kod pp

SLOBODA ILI NIŠTA
Ako je neki dobar igrac, nek malo cekamoSjenjak1919 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 02:17Yeben si igrac Sajmone jarane. Mi ostali smrtnici cemo cekat zvanicne potvrde laganosimonknows je napisao/la: ↑05 jan 2023, 23:00
Kad smo već kod pp
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma iskreno, ovaj nijeDamirT je napisao/la: ↑06 jan 2023, 11:50Ako je neki dobar igrac, nek malo cekamoSjenjak1919 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 02:17Yeben si igrac Sajmone jarane. Mi ostali smrtnici cemo cekat zvanicne potvrde laganosimonknows je napisao/la: ↑05 jan 2023, 23:00
Kad smo već kod pp
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ponuđeno nam je jedno krilo, igrao nekad u PL, po meni bolji od svih naših. Imamo priliku, možemo ga dovesti, čeka se samo odobrenje čeličnog.
Odbio nas je jedan naš bivši igrač, veznjak, ali ide uskoro vjerovatno nova ponuda.
Što se tiče veznjaka za kojeg sam pisao privatno, još uvijek je blizu potpisa.
#NeMoguMiNištaSakrit'!
Odbio nas je jedan naš bivši igrač, veznjak, ali ide uskoro vjerovatno nova ponuda.
Što se tiče veznjaka za kojeg sam pisao privatno, još uvijek je blizu potpisa.
#NeMoguMiNištaSakrit'!
Bivšem veznjaku cvjetaju ruže u komšiluku 

-
- Kontakt:
Imamo i ino ponudu za jednog igrača
Sky, daj one šalove!!!!

Sky, daj one šalove!!!!
Sta nam je sa sportskog direktora? Jel i dalje u klubu?simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!
Evo i šalova i zastava...simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je meni bitnije, da nastavimo tradiciju prodaje igraca i skrecemo paznju na klub i nas OP.simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!
A gledajuci tradiciju, onda bismo trebali opet prodavati desnog beka, nakon Muratovica, Bege i Todorovica.
Mada, tipujem da nam neko hoce ukrade Sasu, koji i vrijedi nesto u ovoj Slobodi. A to i Jaha kaze, da treba ici momak ako hoce da napreduje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
"Potpisivanjem ugovora, 27. decembra, dogovorena je međusobna saradnja FK Sloboda i MNK Bosna Kompred. U press centru FK Sloboda saradnja je danas i ozvaničena, a kao dio Slobode u narednim godinama Bosna Kompred će nastupati pod imenom FC Sloboda Kompred. Tako će najstariji futsal klub na prostoru bivše Jugoslavije, a ujedno I BiH, koji je osvojio sve moguće trofeje u našoj zemlji, postati dio RSD Sloboda. “Ovo je nešto što je nama u srcu već odavno želja, a i nekako je normalno bilo da se konačno MNK Bosna Kompred I FK Sloboda udruže. Biću subjektivan, Bosna Kompred uvijek je bila naša priča. Mi koji smo u Slobodi uvijek smo smatrali da smo vezani i od njihovog nastanka 1975. godine i poslije, tokom rata, a pogotovo nakon rata kada smo igrali svi mali fudbal, pored velikog, uvijek smo se oslanjali na njih. Smatrali smo ih kao dio tuzlanske priče. Možda je malo čudno što to ranije nije urađeno, vjerovatno se tada nisu stekli istekli uslovi za to, međutim sada je došlo vrijeme i drago mi je što je Bosna Kompred postala dio FK Sloboda iz dva razloga. Prvo što smatram da je to prirodni tijek događaja, a drugo što će i FK Sloboda uskoro imati obavezu da u svojim selekcijama ima žensku ekipu I futsal klub. Žensku imamo već dvije godine, a ovim činom, potpisivanjem ugovora sa Bosnom Kompred smo riješili I obavezu prema UEFINIM standardima, mada nije nikakva obaveza biti sa našim dugogodišnjim prijateljima”, istakao je Elmir Šećerbegović predsjednik FK Sloboda. "

https://****/sport/nogomet/potp ... 5Z93smDA9k

https://****/sport/nogomet/potp ... 5Z93smDA9k
Sve smo jaci,idemo crveniii,samo jako samo tuzlanski.
-
- Kontakt:
Sasa je otpisan i receno mu je da se na njega vise ne racuna, kao na Kurtu i Kenina, takodjerBeduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:51Ovo je meni bitnije, da nastavimo tradiciju prodaje igraca i skrecemo paznju na klub i nas OP.simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!
A gledajuci tradiciju, onda bismo trebali opet prodavati desnog beka, nakon Muratovica, Bege i Todorovica.
Mada, tipujem da nam neko hoce ukrade Sasu, koji i vrijedi nesto u ovoj Slobodi. A to i Jaha kaze, da treba ici momak ako hoce da napreduje.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Otkad to, pouzdano tvrdis da odlaze ili u protivnom ce biti zakovani za klupu?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:56Sasa je otpisan i receno mu je da se na njega vise ne racuna, kao na Kurtu i Kenina, takodjerBeduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:51Ovo je meni bitnije, da nastavimo tradiciju prodaje igraca i skrecemo paznju na klub i nas OP.simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!
Onako subjektivno, meni je Sasa medju najomiljenijim nasim igracima zbog eksplozivnosti, prodornosti i potencijala, samo mu steka zavrsnica i centarsut i to mora pod hitno unaprijediti. Tesko u ovakvoj Slobodi ce to uspjeti.
Isto tako Kenima gotivim zbog srcanosti i zalaganja, ide glavom na kopacku sto bi se reklo.
Kurtalic me je razocarao, bas nazaduje i sve manje hajra od njega ima Sloboda na terenu. Njega bih najlakse prezalio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.