Sudeci po Durakovicu iz Igmana, “otjerani” Hadzic komunicira sa igracima.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:23Ko u Sarajevu dovodi igrace? Je li jos Hadzic, ili cicak sa mahalom?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto sudeći po Durakoviću ? Momak drugi asistent lige a igra beka.Tempero je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:32Sudeci po Durakovicu iz Igmana, “otjerani” Hadzic komunicira sa igracima.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:23Ko u Sarajevu dovodi igrace? Je li jos Hadzic, ili cicak sa mahalom?
-
- Kontakt:
I ja mislim da je on sve vrijeme tu. Cak i onda kad je kao formalno napustio a trener bio Sabljic, i tad je radio u klubu. Dovodio igrace poput Palica, a ranije kad se imalo love trosio na Susica. Fascinantno kako covjek uvjek opstane, mora da ima neku klauzulu pa ga se ne mogu kutarisati.Tempero je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:32Sudeci po Durakovicu iz Igmana, “otjerani” Hadzic komunicira sa igracima.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:23Ko u Sarajevu dovodi igrace? Je li jos Hadzic, ili cicak sa mahalom?
Jer znam da je Hadzic zvao njega, pa tek onda igman.fks74 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:37Zašto sudeći po Durakoviću ? Momak drugi asistent lige a igra beka.Tempero je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:32Sudeci po Durakovicu iz Igmana, “otjerani” Hadzic komunicira sa igracima.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:23Ko u Sarajevu dovodi igrace? Je li jos Hadzic, ili cicak sa mahalom?
Nemam pojma sta ima u ugovoru i ne zanima me, ali ga otjerali nisu to je jedino sigurno. Mirvic vjeruje u njega kako stvari stoje.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:40I ja mislim da je on sve vrijeme tu. Cak i onda kad je kao formalno napustio a trener bio Sabljic, i tad je radio u klubu. Dovodio igrace poput Palica, a ranije kad se imalo love trosio na Susica. Fascinantno kako covjek uvjek opstane, mora da ima neku klauzulu pa ga se ne mogu kutarisati.Tempero je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:32Sudeci po Durakovicu iz Igmana, “otjerani” Hadzic komunicira sa igracima.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:23Ko u Sarajevu dovodi igrace? Je li jos Hadzic, ili cicak sa mahalom?
Varesanovic u dogovoru sa Doganom i ostalom ekipom iz sportskog segmenta skautira i odabere igraca, a dalje oko ugovora pregovara direktorica. Tako bar glasi zvanicna verzija, koja je nama saopstena na kofrenciji.
Ne vjeruje Mirvić u Hadžića, nego se opet zeznuo, pa mora glumiti da vjeruje. Prethodni put, kada je "otjeran", ostao je na platnom spisku, jer su mu morali isplatiti 200.000KM u slučaju raskida ugovora. Onda su ljetos skontali da ga se možda može i iskoristiti da nešto radi, ali mu produžili ugovor
I sad opet po osnovu raskida moraju isplatiti ozbiljne pare, pa mu zato izmišljaju pozicije, a zapravo radi što je vazda i radio.

Ja kao pojedinac sam najmanji problem, šta cemo za vas i vašu skupinu trebate iznajmiti cijelu psihijatriju da se liječite, ostale navijačke skupine ce skupiti pare za vaše liječenje, vi nam samo broj obezbjedite..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U biti, on ima svoj ugovor do 2023. Nije nikako isplativo da mu isplaćuješ cifru odjednom, nego ga držiš na nekoj poziciji do isteka ugovora. Sad je u neovisnom skautingu zajedno sa Mirsadom Kerićem i još nekoliko ljudi. Taj neovisni skauting je u principu skauting za Mirvića neovisan o klubu. A s druge strane ima skauting klupski za koji je glavni Dogan. Da bi se igrač doveo moraju oba skauting tima da usaglase mišljenja. Ako ne, ne dolazi igrač.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:40I ja mislim da je on sve vrijeme tu. Cak i onda kad je kao formalno napustio a trener bio Sabljic, i tad je radio u klubu. Dovodio igrace poput Palica, a ranije kad se imalo love trosio na Susica. Fascinantno kako covjek uvjek opstane, mora da ima neku klauzulu pa ga se ne mogu kutarisati.Tempero je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:32Sudeci po Durakovicu iz Igmana, “otjerani” Hadzic komunicira sa igracima.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:23Ko u Sarajevu dovodi igrace? Je li jos Hadzic, ili cicak sa mahalom?
Eto ukratko

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala na informaciji
Al iz pouzdanih izvora koji su dostupni samo na Dolac Malti i Hrasnom skautitanje i odabir igraca kod Vas nitko ne dogovara jer nejmate vise novca
Nego je sad kod Vas u pitanju-daj sta das,trampa igraca itd.
Durakovicev prelazak je usko vezan za Dogana i Husrefa i u tom fazonu ce ici Vasa transfer politika
Mozda uleti ko ovaj Đetić sto nije igrao ozbiljnog nogometa-fudbala zadnjih godinu dana
I tako to
Molite novog Selektora da pozove Vladana u voljenu reprezentaciju da ga stavi na gol pa da se proda u Celtic da uzmete neke pare od transfera i tako to .....
I tako to i dalje i blize gori ste od nas
Samo cu jos reci Samir Bekric
pa vi sa trenutnim finansijama i mozete dogurati samo do hrasnog i dolac malte,pa vama stize Cabraja koji dvije gdine nema kluba,iz kafane ga dovlacite na pripreme a smijete se drugimasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:51Hvala na informaciji
Al iz pouzdanih izvora koji su dostupni samo na Dolac Malti i Hrasnom skautitanje i odabir igraca kod Vas nitko ne dogovara jer nejmate vise novca
Durakovicev prelazak je usko vezan za Dogana i Husrefa i u tom fazonu ce ici Vasa transfer politika
Mozda uleti ko ovaj Đetić sto nije igrao ozbiljnog nogometa-fudbala zadnjih godinu dana
I tako to
Molite novog Selektora da pozove Vladana u voljenu reprezentaciju da ga stavi na gol pa da se proda u Celtic da uzmete neke pare od transfera i tako to .....
Samo cu jos reci Samir Bekric

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Cabraja
zadna utakmica 02.04.2021 

-
- Kontakt:
Ovo je takmicenje ko ce biti gori. Kakav crni Cabraja
Zukanoviću zašto Šubert nema cijenu na TMu?
Sto je igrao u ligi koju tm ne vodi.pocetkom marta dobija nazad cijenu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zasto tolika nervozadonDondon je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:01pa vi sa trenutnim finansijama i mozete dogurati samo do hrasnog i dolac malte,pa vama stize Cabraja koji dvije gdine nema kluba,iz kafane ga dovlacite na pripreme a smijete se drugimasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:51Hvala na informaciji
I tako to
Samo cu jos reci Samir Bekric![]()
Zasto ne priznat da si kokuz
Vi da imate novac i Direktora Hadzica
Pa Vi bi ste sad odmah Cabraji ponudli trostruko vise novca samo zato sto se povezuje sa nama
Budimo realni
Budimo ljudi
-
- Kontakt:
Dejan Cabraja u Zelji?
Ja sam mislio da se on ostavio nogometa... Poslije teske ozljede koljena kad je bio kod nas, nikad on vise nije uspio vratiti formu
EDIT: Zavrsio karijeru
Ja sam mislio da se on ostavio nogometa... Poslije teske ozljede koljena kad je bio kod nas, nikad on vise nije uspio vratiti formu
EDIT: Zavrsio karijeru
Zadnja izmjena: MikeEhrmantraut, dana/u 07 jan 2023, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:

Čabraja: U BiH mogu igrati samo za Široki
Nogometnoj javnosti u Bosni i Hercegovini dobro je poznat 26-godišnji Zagrepčanin Dejan Čabraja.
Ovaj krilni napadač NK Rudeš ostavio je dubok trag u bosanskohercegovačkom nogometu igrajući dvije i pol sezone za NK Široki Brijeg s kojim je 2017. godine osvojio Kup BiH u spektakularnom finalu protiv Sarajeva gdje je bio glavni junak postigavši pobjedonosni jedanaesterac u raspucavanju za trofej.
Dobro nam dosao Dejane
Puno ti jedeš go.vna za lika čiji klub može Osim ugasit kad poželi.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:38Zasto tolika nervozadonDondon je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:01pa vi sa trenutnim finansijama i mozete dogurati samo do hrasnog i dolac malte,pa vama stize Cabraja koji dvije gdine nema kluba,iz kafane ga dovlacite na pripreme a smijete se drugimasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:51
Hvala na informaciji
I tako to
Samo cu jos reci Samir Bekric![]()
Pa Vi bi ste sad odmah Cabraji ponudli trostruko vise novca samo zato sto se povezuje sa nama
Budimo realni
Budimo ljudi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisi u pravumnon46 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:52Puno ti jedeš go.vna za lika čiji klub može Osim ugasit kad poželi.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:38Zasto tolika nervoza
Budimo realni
Budimo ljudi
Ako ga ugasi onda nece vidjet svoj novac
Bolje mu je ovako
Malo po malo ili mic po mic naplacivat nego ga ugasit i tako svoju cifru ugasit
Ovako mu dodemo ko bankomat