Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DaVinci
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la DaVinci » 07 jan 2023, 16:33

Raonffa je napisao/la:
06 jan 2023, 19:37

Poznavajući nas biće to fijasko al' eto sve će nam se kazati u narednih 10-ak mjeseci.
Naravno da ce biti fijasko ... ne mozes konstantno radit' istu budalestinu i opet se svaki put nadat' drugacijem rezultatu ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 07 jan 2023, 16:42

Selektor, koji god da je, imati će moju podršku na imenovanje. Svojim radom i rezultatima će ili opravdati ili razočarati. Petev je imao uspona i padova, sada je red za nešto drugo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 jan 2023, 19:06

Mene bi bilo sramota sjest nakon Peteva znajuci kako je otjeran.Sramota za nekog od 65 godina.Obraz nula.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jan 2023, 19:11

Alipasino je napisao/la:
07 jan 2023, 19:06
Mene bi bilo sramota sjest nakon Peteva znajuci kako je otjeran.Sramota za nekog od 65 godina.Obraz nula.
Haj to sto je sjeo nakon sto je Petev otjeran, vec se ovaj uvlacio Bogu ocu u supak dok nije dosao PONOVO na klupu reprezentacije, a zna da je prosli put otjeran ko ker
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 jan 2023, 19:13

DamirT je napisao/la:
07 jan 2023, 19:11
Alipasino je napisao/la:
Haj to sto je sjeo nakon sto je Petev otjeran, vec se ovaj uvlacio Bogu ocu u supak dok nije dosao PONOVO na klupu reprezentacije, a zna da je prosli put otjeran ko ker
Kaze Hadzibegic, ja bih najradije volio da se mi plasiramo na Evropsko pa da ide i 600 novinara sa nama. Jeste maher za sitni populizam.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 07 jan 2023, 19:25

Petev nije otjeran nego mu je istekao ugovor. Nije mu produzen jer rezultati nisu bili dobri i tacka. Tako se to radi u svim normalnim drzavama.
Ovo je upravo i najkulturni nacin da se rijesis selektora.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jan 2023, 19:25

Hansestadt je napisao/la:
07 jan 2023, 19:13
DamirT je napisao/la:
07 jan 2023, 19:11
Alipasino je napisao/la:
Kaze Hadzibegic, ja bih najradije volio da se mi plasiramo na Evropsko pa da ide i 600 novinara sa nama. Jeste maher za sitni populizam.
Ja sam vec jednom napisao ovdje, mi sa njim necemo 99% otici na EP. Otici cemo jedino ako prvenstveno Dzeko bude jako motivisan da ode posljednji put sa reprezentacijom na veliko takmicenje. Sa Hadzibegicem cemo se boriti sa Luksemburgom i Islandom za 4 mjesto u grupi, i standardno u barazu odmah izgubiti
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 07 jan 2023, 19:29

S Hadzibegicem idemo na Euro 100% :bih: S Ivajlom bi samo nastavili odrzavati losu statistiku od 30% pobjeda.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 jan 2023, 21:27

DanijelTZ je napisao/la:
07 jan 2023, 19:25
Petev nije otjeran nego mu je istekao ugovor. Nije mu produzen jer rezultati nisu bili dobri i tacka. Tako se to radi u svim normalnim drzavama.
DanijelTZ je napisao/la:
07 jan 2023, 19:25
:mrgreen:
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jan 2023, 21:33

Kakvi to trebaju bit rezultati? Polufinale SP?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

unitarista
Kontakt:

Post Postao/la unitarista » 07 jan 2023, 23:38

Nije čovjek vodio reprezentaciju niti jednu utakmicu, a već svakakvi komentari. Šta je to dobro Ivaylo napravio? Kakvi ste to ljudi ybt?
nisam čiko sa avatara.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 07 jan 2023, 23:42

DamirT je napisao/la:
07 jan 2023, 21:33
Kakvi to trebaju bit rezultati? Polufinale SP?
Drugo mjesto u kvalifikacionoj grupi.
40%-45% pobjeda bi trebao biti neki minimum

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jan 2023, 06:07

unitarista je napisao/la:
07 jan 2023, 23:38
Nije čovjek vodio reprezentaciju niti jednu utakmicu, a već svakakvi komentari. Šta je to dobro Ivaylo napravio? Kakvi ste to ljudi ybt?
Pa da moze nesto napravit do sad bi napravio na nekom drugom mjestu... Lik ima 65 godina,ako do sad nije uspio nesto uradit s nekim klubom ili reprezentacijom to valjda dovoljno govori... Pape,Baždarević,Hadžibegić... Isti profil trenera.. Pape je samo imao srecu da mu se poslozila nasa najbolja generacija i grupa bez Švaba,Engleza,Španije,Italije,Francuske,Portugala...
Kasnije je dokazao sa ovom dvojicom svoj kvalitet... Mislim da od navedene trojke i premijer liga BiH ima kvalitetnije trenere...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jan 2023, 07:33

Imajednabrigada je napisao/la:
07 jan 2023, 09:44
Ma pisu se gluposti, ovakav onakav a da nije covjek još ni sjeo na klupu. Ako cemo vec o CV pricati ima jaci CV od svih selektora do sad( uveo Sošo u prvu ligu, Betis spasio ispadanja...) i to je nešto bar za naše standarde, bar je čovjek radio u ligama 5.
Samo da ispravimo krive navode:
- Nije spasio Betis ispadanja. Vodio ih je samo 3 utakmice i ispali su u nizi rang.
- Jeste uveo Sochaux u Ligue1 i to iz trećeg pokušaja, da bi nakon samo 8 utakmica u Ligue1 bio otjeran.
- Vodio je i polusezonu Troyes u Ligue1 kada su ispali u Ligue2.

Dakle, jeste se motao u ligama 5 ali vrlo kratko i u prahistoriji, i bezuspješno. I to u najslabijoj ligi u ligama 5.

Realno je da nije zaslužio da vodi reprezentaciju ali ima sreću da je došao u idealnom trenutku.
Samo treba da nastavi istim tempom i da pozove ove potencijalne koje svi prizeljkujemo.
Imat će on podršku ako to učini a za rezultate se nesto ne brinem jer sumnjam da moze toliko uprskati kada se uzme sve u obzir.
U svakom slučaju, sa srećom još jedanput i nek nas odvede na EP, odnosno Edin. :)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 jan 2023, 08:12

hurem je napisao/la:
08 jan 2023, 07:33
07 jan 2023, 09:44
Ma pisu se gluposti, ovakav onakav a da nije covjek još ni sjeo na klupu. Ako cemo vec o CV pricati ima jaci CV od svih selektora do sad( uveo Sošo u prvu ligu, Betis spasio ispadanja...) i to je nešto bar za naše standarde, bar je čovjek radio u ligama 5.
Samo da ispravimo krive navode:
- Nije spasio Betis ispadanja. Vodio ih je samo 3 utakmice i ispali su u nizi rang.
- Jeste uveo Sochaux u Ligue1 i to iz trećeg pokušaja, da bi nakon samo 8 utakmica u Ligue1 bio otjeran.
- Vodio je i polusezonu Troyes u Ligue1 kada su ispali u Ligue2.

Dakle, jeste se motao u ligama 5 ali vrlo kratko i u prahistoriji, i bezuspješno. I to u najslabijoj ligi u ligama 5.

Realno je da nije zaslužio da vodi reprezentaciju ali ima sreću da je došao u idealnom trenutku.
Samo treba da nastavi istim tempom i da pozove ove potencijalne koje svi prizeljkujemo.
Imat će on podršku ako to učini a za rezultate se nesto ne brinem jer sumnjam da moze toliko uprskati kada se uzme sve u obzir.
U svakom slučaju, sa srećom još jedanput i nek nas odvede na EP, odnosno Edin. :)
Uzevši u obzir navedeno neka on ide što prije ondaa, vec na kraju godine taman da nas odvede na EP. Sjecam se malo kad je dosao u Betis cak je bio i dobio prvu utakmicu 3:0 cini mi se ali Betisu nije bilo spasa. Tanko je to sve mada treba uzeti i u obzir da su to klubovi sa manjim budzetom nije vjerovatno bilo pojacanja sto isto doprinosi ispadanju u nizi rang.

Jedino sto ohrabruje je to da nema dugorocan ugovor i sto bi novi selektor napokon moglo biti neko normalno rjesenje i novi neko...jer ove legende su istrosili svi su se izredali.

A moze itekako uprskat, dzaba ako ti trener nema pobjednicki mentalitet i ako je takticki loš, ako ne zna prepoznat dobre i lose stvari kod igraca u datom trenutku sve moze uprskat jer realno ako cemo se uzdat u Edina i igrat samo ona nabijanja prema njemu nema nam spasa.

A nismo možda ni svjesni šta će znaciti da dobijemo igrače poput Huseinbasica i Tahirovica.
Bas nam trebaa taakav profil igraca koji se zna ukljucit iz drugog plana i zabit gol vrlo cesto...nikad nismoo imali takvog veznog igraaca koji je vezni a da se zna naci na pravom mjestu i biti strijelac.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jan 2023, 09:58

Ja gledah tahirovica neki dan i ne djeluje mi kao igrac koji se ubacuje iz drugog plana i zabija :eh:
naprijed rejal

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 jan 2023, 10:01

Sveti je napisao/la:
08 jan 2023, 09:58
Ja gledah tahirovica neki dan i ne djeluje mi kao igrac koji se ubacuje iz drugog plana i zabija :eh:
misli na huseinbasica.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 jan 2023, 10:28

Daa... mislio sam na Huseinbasica on je tu doktor a imao je i Tahirovic par izleta iz sredine na skok nakon ubacaja sa strane mozda nisi obracao paznju.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jan 2023, 10:45

08 jan 2023, 10:28
Daa... mislio sam na Huseinbasica on je tu doktor a imao je i Tahirovic par izleta iz sredine na skok nakon ubacaja sa strane mozda nisi obracao paznju.
:thumbup:
naprijed rejal

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jan 2023, 11:04

Neka nas odvede na EP i neka ga smijene nakon toga a da dodje jos veca ulizica. Hinja hinjava i trenerska nula, a kao čovjek ljiga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Konzerva, legendarnadruga, MiranGlasnic, RajvoSA03, SanaBosna i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []