FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Nego, ovo pristupanje MNK Kompred RSD-u Sloboda kao da je neki ogroman uspjeh i hajr za FK Slobodu, tako to Secer Jr. prikazuje i hvali. Umjesto da je na vrijeme sklepao ekipu i borio se za gornji dio tabele u ovako losoj konkurenciji.
Poserem se na njega i pacersko ponasanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledam i ne vjerujem...Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:14Nego, ovo pristupanje MNK Kompred RSD-u Sloboda kao da je neki ogroman uspjeh i hajr za FK Slobodu, tako to Secer Jr. prikazuje i hvali. Umjesto da je na vrijeme sklepao ekipu i borio se za gornji dio tabele u ovako losoj konkurenciji.
-
- Kontakt:
Ako misliš na Denisa, radi on jašta u klubu, znaju svi ovdje koliki on uticaj ima i koliki je uvijek imao. Trenutno je glavni za pojačanja Amer, a Nino pruža finansijsku podršku i svaka čast čovjeku koliko svojih para daje, kao što sam ga znao kritikovati, znam evo i pohvaliti kad treba.BnBa je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:55Sta nam je sa sportskog direktora? Jel i dalje u klubu?simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sasa jedini igrac koji moze uraditi nesto jedan na jedan i ti ga se rjesis, prije da je do trenera koji ga ne zna iskoristiti kako treba.Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:11Otkad to, pouzdano tvrdis da odlaze ili u protivnom ce biti zakovani za klupu?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:56Sasa je otpisan i receno mu je da se na njega vise ne racuna, kao na Kurtu i Kenina, takodjerBeduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:51
Ovo je meni bitnije, da nastavimo tradiciju prodaje igraca i skrecemo paznju na klub i nas OP.
A gledajuci tradiciju, onda bismo trebali opet prodavati desnog beka, nakon Muratovica, Bege i Todorovica.
Mada, tipujem da nam neko hoce ukrade Sasu, koji i vrijedi nesto u ovoj Slobodi. A to i Jaha kaze, da treba ici momak ako hoce da napreduje.
Onako subjektivno, meni je Sasa medju najomiljenijim nasim igracima zbog eksplozivnosti, prodornosti i potencijala, samo mu steka zavrsnica i centarsut i to mora pod hitno unaprijediti. Tesko u ovakvoj Slobodi ce to uspjeti.
Isto tako Kenima gotivim zbog srcanosti i zalaganja, ide glavom na kopacku sto bi se reklo.
Kurtalic me je razocarao, bas nazaduje i sve manje hajra od njega ima Sloboda na terenu. Njega bih najlakse prezalio.
Momak je do repke bio dogurao.
-
- Kontakt:
Jaha je glavni krivac za loše partije Saše. To pokazuje i ova tvrdnja da ga se želi riješiti. Momak je daleko od idealnog ali na koncu mi takvog i nemamo niti ga ima neko od konkurenata. Dati mu novu šansu da pokaže šta zna, jer iako nije idealan, zna mnogo!
-
- Kontakt:
99% pouzdane informacije.Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:11Otkad to, pouzdano tvrdis da odlaze ili u protivnom ce biti zakovani za klupu?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:56Sasa je otpisan i receno mu je da se na njega vise ne racuna, kao na Kurtu i Kenina, takodjerBeduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:51
Ovo je meni bitnije, da nastavimo tradiciju prodaje igraca i skrecemo paznju na klub i nas OP.
A gledajuci tradiciju, onda bismo trebali opet prodavati desnog beka, nakon Muratovica, Bege i Todorovica.
Mada, tipujem da nam neko hoce ukrade Sasu, koji i vrijedi nesto u ovoj Slobodi. A to i Jaha kaze, da treba ici momak ako hoce da napreduje.
Onako subjektivno, meni je Sasa medju najomiljenijim nasim igracima zbog eksplozivnosti, prodornosti i potencijala, samo mu steka zavrsnica i centarsut i to mora pod hitno unaprijediti. Tesko u ovakvoj Slobodi ce to uspjeti.
Isto tako Kenima gotivim zbog srcanosti i zalaganja, ide glavom na kopacku sto bi se reklo.
Kurtalic me je razocarao, bas nazaduje i sve manje hajra od njega ima Sloboda na terenu. Njega bih najlakse prezalio.
Sto je najtuznije, Jaha ne racuna na njih, klub ne da papire bez obestecenja, pa da momci mogu sebi traziti drugu sredinu. Ovaj nacin rada nit ce privuc mlade igrace, nit zadrzat. Klasicno unistavanje igraca. Ja se iskreno nadam da ce se nac neki kompromis i da cu ja biti taj koji je pogrijesio. Nema mi logike tek tako odreci se momaka od kojih mozes zaradit, a ostavit u klubu igrace sa 35+ godina.
Volim tebe, više od sebe
Ne razumijem jel se sve mora negativno gledat. Realno na papiru imamo.solidnu ekipu, nijedan "kljucni" igrac nije otiso, pojacava se gdje treba i kolko moze, niko od trenutni.igraca se ne zali da nema plata.
Uskoro ce svaki klub morat imat svoj futsal klub i ovo se iskoristila sutuacija da se Kompred dovede u porodicu, gdje realno i pripada. Eto obecane su pripreme negdje vani.
Kritikujem i ja al treba i pohvalit kad je nesto dobro.
Evo otvorena je opet opcija za ulazak u klub, kolko znam jos se ni jedan privrednik, biznismen nije javio da kupi jednu a kamoli 10-15 stolica u klubu.
Uskoro ce svaki klub morat imat svoj futsal klub i ovo se iskoristila sutuacija da se Kompred dovede u porodicu, gdje realno i pripada. Eto obecane su pripreme negdje vani.
Kritikujem i ja al treba i pohvalit kad je nesto dobro.
Evo otvorena je opet opcija za ulazak u klub, kolko znam jos se ni jedan privrednik, biznismen nije javio da kupi jednu a kamoli 10-15 stolica u klubu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mislio sam da li je zvanicno imenovan, znam da ima veliki uticaj?simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:51Ako misliš na Denisa, radi on jašta u klubu, znaju svi ovdje koliki on uticaj ima i koliki je uvijek imao. Trenutno je glavni za pojačanja Amer, a Nino pruža finansijsku podršku i svaka čast čovjeku koliko svojih para daje, kao što sam ga znao kritikovati, znam evo i pohvaliti kad treba.BnBa je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:55Sta nam je sa sportskog direktora? Jel i dalje u klubu?simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!![]()
Po meni Amera treba zvanicno imenovati ako vec radi taj posao...
-
- Kontakt:
BnBa je napisao/la: ↑07 jan 2023, 16:07Mislio sam da li je zvanicno imenovan, znam da ima veliki uticaj?simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 13:51Ako misliš na Denisa, radi on jašta u klubu, znaju svi ovdje koliki on uticaj ima i koliki je uvijek imao. Trenutno je glavni za pojačanja Amer, a Nino pruža finansijsku podršku i svaka čast čovjeku koliko svojih para daje, kao što sam ga znao kritikovati, znam evo i pohvaliti kad treba.![]()
Po meni Amera treba zvanicno imenovati ako vec radi taj posao...
Nema od te pozicije ništa zvanično

I kakvom se onda oni statistikom za nasu djecu hvale?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:1799% pouzdane informacije.
Sto je najtuznije, Jaha ne racuna na njih, klub ne da papire bez obestecenja, pa da momci mogu sebi traziti drugu sredinu. Ovaj nacin rada nit ce privuc mlade igrace, nit zadrzat. Klasicno unistavanje igraca. Ja se iskreno nadam da ce se nac neki kompromis i da cu ja biti taj koji je pogrijesio. Nema mi logike tek tako odreci se momaka od kojih mozes zaradit, a ostavit u klubu igrace sa 35+ godina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Gdje prestaje logika, tu pocinje Sloboda, moglo bi se rec. Stvarno nekad ne razumijem ovako nepromisljene potezeMadal je napisao/la: ↑07 jan 2023, 18:03I kakvom se onda oni statistikom za nasu djecu hvale?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:1799% pouzdane informacije.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Zato sam te i pitao jer mi nema neke logike, narocito za Kenina i Sasu. A znam sta mi Jaha govori jer smo skoro svaki dan zajedno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:1799% pouzdane informacije.Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:11Otkad to, pouzdano tvrdis da odlaze ili u protivnom ce biti zakovani za klupu?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:56
Sasa je otpisan i receno mu je da se na njega vise ne racuna, kao na Kurtu i Kenina, takodjer
Ali u neku ruku Sasa nas je zeznuo za par bodova svojom nerealizacijom i losim odlukama, kao sto je i u fazi odbrane (na veoma odgovornoj DMF poziciji) Kurtalic ispadao ove sezone toliko smijesan i neucinkovit da sam prvi pozelio da ode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Saša je kod svih davao golove, kod Jahe ih ne daje. Do koga je, neka se odgovorni zapitaju...
-
- Kontakt:
Ma i meni ovo sve nije jasno. Kao prvo, nemamo mi toliko sirok roster kvalitetnih igraca, pa da se tek tako odricemo igraca koji mogu biti od pomoci. Drugo, kod nas sve kontra. Svi se prvo odricu starijih igraca, samo mi izgleda se odricemo mladih. Konkretno, Sasa koji je jedini bio krilo, kakvo god imao ko misljenje o njemu kao igracu, morao je ostat (bar za mene dobar igrac, samo nije na pravi nacin iskoristen). Jer njegovim odbacivanjem, mi smo bez klasisnog krila. Kada je u pitanju Kenin, imas Suberta i Kemu na koje 100% mozes racunat. Jusa koliko da je god dobar, covjek je u godinama i ako se ganja opstanak i kup, Kenin je morao ostat, jer je momak sasvim solidan za nase prilike. Sa kontinuitetom igranja, vjerovatno bi i vise nego dobar stoper postao. Civu ne zelim ni da zamisljam na stoperu. Kurta da je imao losih utakmica, imao je. Al se i njega ne bih tek tako odrekao. Jedino ako na poziciju koju pokriva, dolaze 2 top igraca, pa da imas 100% pokrivenu tu poziciju.Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 19:06Zato sam te i pitao jer mi nema neke logike, narocito za Kenina i Sasu. A znam sta mi Jaha govori jer smo skoro svaki dan zajedno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:1799% pouzdane informacije.Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:11
Otkad to, pouzdano tvrdis da odlaze ili u protivnom ce biti zakovani za klupu?
Ali u neku ruku Sasa nas je zeznuo za par bodova svojom nerealizacijom i losim odlukama, kao sto je i u fazi odbrane (na veoma odgovornoj DMF poziciji) Kurtalic ispadao ove sezone toliko smijesan i neucinkovit da sam prvi pozelio da ode.
Volim tebe, više od sebe
Kenin i Sasa su odlicni za svoje godine. Solidni PL BiH igraci tokom karijere, u najgoru ruku.
Da znam kod nas se igraci gledaju mladi do 25te i sl., ali ovo je PL BiH realnost i vec se ne ocekuje od njih da haraju ligama petice.
Da znam kod nas se igraci gledaju mladi do 25te i sl., ali ovo je PL BiH realnost i vec se ne ocekuje od njih da haraju ligama petice.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 08:02Ponuđeno nam je jedno krilo, igrao nekad u PL, po meni bolji od svih naših. Imamo priliku, možemo ga dovesti, čeka se samo odobrenje čeličnog.
Odbio nas je jedan naš bivši igrač, veznjak, ali ide uskoro vjerovatno nova ponuda.
Što se tiče veznjaka za kojeg sam pisao privatno, još uvijek je blizu potpisa.
#NeMoguMiNištaSakrit'!
Samo ću reći... simon knows

Eto izašlo je za Rustema u javnost, piše kako već neko vrijeme iskazujemo interes, ali nije još odlučio. Kao što sam rekao, prvu ponudu je odbio, nova ide, pa da vidimo šta će da odluči.

Rustemovic i Vosnjak, pa nebi bilo losesimonknows je napisao/la: ↑08 jan 2023, 08:53simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 08:02Ponuđeno nam je jedno krilo, igrao nekad u PL, po meni bolji od svih naših. Imamo priliku, možemo ga dovesti, čeka se samo odobrenje čeličnog.
Odbio nas je jedan naš bivši igrač, veznjak, ali ide uskoro vjerovatno nova ponuda.
#NeMoguMiNištaSakrit'!
Eto izašlo je za Rustema u javnost, piše kako već neko vrijeme iskazujemo interes, ali nije još odlučio. Kao što sam rekao, prvu ponudu je odbio, nova ide, pa da vidimo šta će da odluči.Hajde Rustemeee
![]()
Eto meni je samo steta za Maksimovica, ako je istina da je otpisan, jer je on meni nevjerovatno drag igrac, momak koji bi na Van Dijka krenuo u dribling, ima muda a ima i dribling, foru neku.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Istina je, ne samo za njega nego za još par igrača. Mislim da je pisao neko već. Jahić će uništiti sve što Nino i ekipa naprave. I sve što su u stanju napraviti. Neznalica predzadnja, Spaha koji je Ferguson za njega bi bio u top6 s ovim finansijama i ovim igračima garantujem. Od odnosa prema par igrača pa dalje... Odlazi ako imaš obrazaklasik je napisao/la: ↑08 jan 2023, 09:25Rustemovic i Vosnjak, pa nebi bilo losesimonknows je napisao/la: ↑08 jan 2023, 08:53simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 08:02Ponuđeno nam je jedno krilo, igrao nekad u PL, po meni bolji od svih naših. Imamo priliku, možemo ga dovesti, čeka se samo odobrenje čeličnog.
#NeMoguMiNištaSakrit'!
Eto izašlo je za Rustema u javnost, piše kako već neko vrijeme iskazujemo interes, ali nije još odlučio. Kao što sam rekao, prvu ponudu je odbio, nova ide, pa da vidimo šta će da odluči.Hajde Rustemeee
![]()
Eto meni je samo steta za Maksimovica, ako je istina da je otpisan, jer je on meni nevjerovatno drag igrac, momak koji bi na Van Dijka krenuo u dribling, ima muda a ima i dribling, foru neku.

Idi, idi neznalice..simonknows je napisao/la: ↑08 jan 2023, 09:42Istina je, ne samo za njega nego za još par igrača. Mislim da je pisao neko već. Jahić će uništiti sve što Nino i ekipa naprave. I sve što su u stanju napraviti. Neznalica predzadnja, Spaha koji je Ferguson za njega bi bio u top6 s ovim finansijama i ovim igračima garantujem. Od odnosa prema par igrača pa dalje... Odlazi ako imaš obrazaklasik je napisao/la: ↑08 jan 2023, 09:25Rustemovic i Vosnjak, pa nebi bilo losesimonknows je napisao/la: ↑08 jan 2023, 08:53
![]()
Eto meni je samo steta za Maksimovica, ako je istina da je otpisan, jer je on meni nevjerovatno drag igrac, momak koji bi na Van Dijka krenuo u dribling, ima muda a ima i dribling, foru neku.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Imam info. da je zavrseno sve, mozes li kako potvrdit?simonknows je napisao/la: ↑08 jan 2023, 08:53simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 08:02Ponuđeno nam je jedno krilo, igrao nekad u PL, po meni bolji od svih naših. Imamo priliku, možemo ga dovesti, čeka se samo odobrenje čeličnog.
#NeMoguMiNištaSakrit'!
![]()
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.