Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cuj ovog prosjaka s Grbavice, ono zna i pametuje o Čeliku 

Ramiz me naučio, kada sam kod njega bio.

Ipak bojkot.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisi ti to dobro skontaoredbull93 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:49Koliko je to tacno sve pokazuje cinjenica da u 77 godina postojanja nemamo teren za trenirati. Svrakinom ce se izgleda zelja ostvariti, reprezentacija ce se morati vratiti na grbavicu, vec duze vrijeme gradska uprava na celu sa uhljupom odbija potpisati ugovor za odrzavanje terena, te isti se i ne odrzava.
Valjda od pranja Svapskih guzica ti si muti u glavi
Svrakinom je najveca zelja da voljena reprezentacija odigra makar po jednu utakmicu u Banja Luci i Širokom
I onda nek sve igra u Zenici
Moze i u Tuzli napravit ce se Tusanj-rekonstruisu Zapadnu tribinu onu tribinu novu iza gola dotjerat sta treba-mislim toaleti ima sad vrhunski teren-svlacionice extra i moze protiv Luxemburga,Lihtenstajna ......CAT 4
Ne mora u Sarajevu se igrat ako narod nece
Lako je tebi palamudit iz Njemacke
- svrakino1921
- Kontakt:
Kjume ja te hvalim da si dasa da si srcan a ti meni takofks74 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:25Hajmo svi, minut posla. SVI, SVI, SVIBaza1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:54Al moram reci da mi je djipke nekako najsrcaniji od bordo dushmana sa foruma dok oni njegovi bordo prijatelji sad tamo na sastanku pametuju djipke kuci kuje plan kako da preuzme tribinu dok oni budu bojkotovali djipke ce preuzeti sjever na foru dok njih nema a vec je okupio na forumu sektu istomisljenjikaplitak si ko potočić.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ma dinamo je sjebao Armina Hodzica realno bgm svaka cast dinamu za uspjehe za rad za profesionalnost i to al brate ljudi uzimaju sebi igrace koji im ne trebaju eto taj Hodzic je mlad sjedio na klupi dinama i prvu utakmicu kad je usao sjecam se protiv Istre zabio gol škaricama.Dinamo mu je sjebao karijeru jer je sjedio na klupi mlad i dobar igrac a nije im trebao iskreno oni su ga upropastili.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
100x objasnjeno, vidi se da ti je najveci domet humanitarne akcijedejavu je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:30koji rezon u pm hahahahahhahaha, pa nije ni cudo sto ste tu gdje jeste. Cuj koliko je to tacno. Pa preko 2 miliona dobili od grada sve crno na bijelo, sta hocete jos kamp da vam naprave? Grad placao rate za poreznu, stadion im odrzavao i ono se naslo komentarisati kako svi dobijaju pomoc od grada a oni kao ne. Ko vam je kriv sto ste nesposobni ko ****redbull93 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:49Koliko je to tacno sve pokazuje cinjenica da u 77 godina postojanja nemamo teren za trenirati. Svrakinom ce se izgleda zelja ostvariti, reprezentacija ce se morati vratiti na grbavicu, vec duze vrijeme gradska uprava na celu sa uhljupom odbija potpisati ugovor za odrzavanje terena, te isti se i ne odrzava.![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
“kaznise” pitari mirvicev klub tako sto nece na utakmice, a covjek im dao par puta besplatan ulaz, od toga jedan derbi, a drugi dijelili karte, vazile im i godisnje od prosle sezone.. Covjeka ne zanima vas novac ocigledno, bolje da na stadion dodjete i brujite nad glavom ljudima.
celik iz kaknja uskororedbull93 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 20:17100x objasnjeno, vidi se da ti je najveci domet humanitarne akcijedejavu je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:30koji rezon u pm hahahahahhahaha, pa nije ni cudo sto ste tu gdje jeste. Cuj koliko je to tacno. Pa preko 2 miliona dobili od grada sve crno na bijelo, sta hocete jos kamp da vam naprave? Grad placao rate za poreznu, stadion im odrzavao i ono se naslo komentarisati kako svi dobijaju pomoc od grada a oni kao ne. Ko vam je kriv sto ste nesposobni ko ****redbull93 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 17:49Koliko je to tacno sve pokazuje cinjenica da u 77 godina postojanja nemamo teren za trenirati. Svrakinom ce se izgleda zelja ostvariti, reprezentacija ce se morati vratiti na grbavicu, vec duze vrijeme gradska uprava na celu sa uhljupom odbija potpisati ugovor za odrzavanje terena, te isti se i ne odrzava.![]()
![]()

Ma burazeru hajde mirvic nego i mi smo im dali besplatno ulaz za derby u vrijeme kad smo mi željovci skuplje i skupo placali kartu za taj isti derbi zelim samo reci to je stoka misle glupi ljudi oni ce biti zahvalni na sadaku ne nego su to klosari koji samo gledaju da te iskoriste nego ljudi naivni misle daj im ulaz besplatno i kao oni ce to postovati misle naivci kao horde su normala i cijene dobrotu misle sjecat ce se i pamtit kako si bio dobar prema njima ne nece niko od njih reci vidi sto je dobar nego ce reci kakav debil daje nam gratis mora da je debil daj da mu polomimo stadion sve stolice koje ima nema veze sto ce nas klub to iz svog djepa platiti....Tempero je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:06“kaznise” pitari mirvicev klub tako sto nece na utakmice, a covjek im dao par puta besplatan ulaz, od toga jedan derbi, a drugi dijelili karte, vazile im i godisnje od prosle sezone.. Covjeka ne zanima vas novac ocigledno, bolje da na stadion dodjete i brujite nad glavom ljudima.
Ima ona poslovoca pomozi sirotu na svoju stamotu
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
al sta imaju kone placenih botova na temi to je cudo jedno znaju lezbe gdje je trebalo novac upumpati 
- svrakino1921
- Kontakt:
Plava braco
Hoce Pitari da prodaju svoju zgradu u Titovoj
Hajmo napravit akciju i skupit novac i kupit onu zgradu
To bi bilo ludilo
To bi bilo ludilo
Mojne to švrakino brate moj svakako držimo grad jos samo da ih kupimo a svakako su u raspadu kad bi ih kupili i onih pet clanova kluba bi se odrekli clanske karticesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:04Plava braco
To bi bilo ludilo
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- svrakino1921
- Kontakt:
Zolotić zaustavio i Porto, ponio epitet igrača utakmice te oduševio izjavom
Hahaha fakat hoce kao da prodaju i to ce im biti dovoljno da urade dio kampa i da naprave stadion. Samo ne znam hoce li rusiti opcinski na Kosevu ili ce praviti u Butmiru isto na opcinskoj zemlji.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:04Plava braco
To bi bilo ludilo
Mora da je skup taj neboder sto imaju u Titovoj.

Ljudi to je vec Mirvic uzeo kao zalog sto radi posudbe. Ne daje on pare ,onako' Nemoj da se brukate. To je vec pod hipotekom.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:04Plava braco
To bi bilo ludilo

kinosvra idu li i ove ves masine na prodaju

Balkan cup winners:
Fenerbahçe
Olympiacos
Panathinaikos
Velez Mostar
Dinamo Zagreb
....
GOLEMO
Fenerbahçe
Olympiacos
Panathinaikos
Velez Mostar
Dinamo Zagreb
....
GOLEMO
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ja volim samo dinamo alkohol i žene u životu yedino to zanima meneOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 00:00Balkan cup winners:
Fenerbahçe
Olympiacos
Panathinaikos
Velez Mostar
Dinamo Zagreb
....
GOLEMO
Yebem i tebe i velež i dinamo
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, Semrush [Bot], supervizor i 24 gosta.