Možda nas prosere
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Faruk Hadžibegić
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije mrtva glava ako se ne kvalifikujemo na EP, nismo se ni do sad
Ako budemo treci ili cetvrti imamo sanse preko baraza. Joj lika
Onda opet prica da je sad bilo EP gdje se Maroko pokazao, pa onda guta knedle i koluta ocima kad ga novinar pita kako i na koji
nacin se kvalifikovati. Senilan i vec se vidi da on ne vjeruje da se mozemo kvalifikovati, vec idemo pa sta Bog da. Koji strucnjak u pm
-
Hansestadt
- Kontakt:
Je li ovo on misli da je pobjedio Vahu u konkurenciji za izbora selektora?
Moram da se ispravim malo za napisano neki dan, kontam lapsus i desi se, ali covjek u svakom intervju pobrka nesto, te plasiracemo se na Svjetsko, te Luksemburg igra Ligu sampiona, sad ovo da se Maroko prvi put plasirao na Evropsko, ne mozes sebi takve stvari dopustati **** 
- akisarajevo92
- Kontakt:
rece u intervjuu na N1 da nam prvo mjesto garantuje plasman u Ligu evrope
Don't believe the hype.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Dobra pitanja Ahbabovica. Cesto sam ga slusao, i stvarno momak ima znanje i inteligenciju da vodi konstruktivan interview.
Samo mi nije jasno, uvjek spominju uspjeh Maroka, koji bukvalno nema igraca iz domace lige, najvece zvijezde im rodjene vani, i napravio je velik uspjeh. A na drugu stranu pricaju kako nemamo reprezentaciju bez igraca iz domace lige. Mora li se stvarno nacrtati ljudima, da sve reprezentacije zovu igrace koji igraju u vecim ligama. Pa i taj Maroko kojeg spominju.
Samo mi nije jasno, uvjek spominju uspjeh Maroka, koji bukvalno nema igraca iz domace lige, najvece zvijezde im rodjene vani, i napravio je velik uspjeh. A na drugu stranu pricaju kako nemamo reprezentaciju bez igraca iz domace lige. Mora li se stvarno nacrtati ljudima, da sve reprezentacije zovu igrace koji igraju u vecim ligama. Pa i taj Maroko kojeg spominju.
Kakva crna dobra pitanja?!Hansestadt je napisao/la: ↑08 jan 2023, 19:16Dobra pitanja Ahbabovica. Cesto sam ga slusao, i stvarno momak ima znanje i inteligenciju da vodi konstruktivan interview.
.
Ono što sam gledao intervjua čovjek je više od 90% reciklirao ranije postavljena pitanje u emisijama gdje je ovaj gostovao.
A Faruka čim pitaš nešto oko taktike i sl. tema krene kao student koji se nije baš spremio da odgovara. Malo ponovi ono što si ga pitao i onda počne da priča ono što zna, a veze nema sa pitanjem.
Barba halali sto smo sumnjali.
Majke mi koliko ga spominje i potencira i meni se to činiHansestadt je napisao/la: ↑08 jan 2023, 19:07Je li ovo on misli da je pobjedio Vahu u konkurenciji za izbora selektora?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Hansestadt
- Kontakt:
ne znam kako ima obraza i o barazu da razmislja. nevjerovatno.retromoos je napisao/la: ↑08 jan 2023, 18:56
Nije mrtva glava ako se ne kvalifikujemo na EP, nismo se ni do sad![]()
Ako budemo treci ili cetvrti imamo sanse preko baraza. Joj lika
Onda opet prica da je sad bilo EP gdje se Maroko pokazao, pa onda guta knedle i koluta ocima kad ga novinar pita kako i na koji
nacin se kvalifikovati. Senilan i vec se vidi da on ne vjeruje da se mozemo kvalifikovati, vec idemo pa sta Bog da. Koji strucnjak u pm
Jel se zna koju će stručnjak formaciju igrati? Sa CG je bilo 4 nazad'
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Hansestadt
- Kontakt:
Nije to spominjao, ali bi bilo interesantno cuti. Kako se moglo razumiti, iako nije bio 100% jasan, manje su sanse da ce biti povratnika tipa Visca i slicno, jer dolaze mladji igraci i to treba ispratiti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Senilni selektori samo dolaze u obzir ako će imati karizmu, dići moral i atmosferu poput Ćire.
Senilni dinosaurusi poput Hadžibegića, mrtvac, su loše naznake. Nisam do sada zaista znao o kakvoj se individui radi..
Senilni dinosaurusi poput Hadžibegića, mrtvac, su loše naznake. Nisam do sada zaista znao o kakvoj se individui radi..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Dolaze u obzir kad su u trendu. Kada rade na nekom nivou.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jan 2023, 21:39Senilni selektori samo dolaze u obzir ako će imati karizmu, dići moral i atmosferu poput Ćire.
Hadžibegić objektivno ni u našoj ligi ne bi bio neko pojačanje na poziciji selektora.
Covjek dobro izgleda za svoje godine. Bez zajebancije. Ja sam mislio da ima desetak godina manje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nehljeb, normalno da ce dobro izgledat. Evo i sad govori da kvale i nisu bitne jer imamo osiguran baraz, nece covjek pritiska pa to ti je.
naprijed rejal
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
S ovakvim likom koji u startu govori da mu je baraz bitan si osudjen na neuspjeh. Gluplji su ovi sto ga brane. On nije ni za nase lige. Ko sto neko napisa ni tamo ne bi bio pojacanje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
„Treba cijeniti protivnika, a najbolji nacin za to je da ga pobijedis“ - Faruk Hadzibegic
naprijed rejal
-
Hansestadt
- Kontakt:
Mene fakticki najvise zabrinjava sto zna da prica, i to mu je jaca strana. Elokventan je, i generalno upucen i u stvari van sporta, siri kontekst nase drzave. A to se lako moze ispostaviti da je ublehas. Pape nije znao beknuti, ali ipak smo igrali jako dobre utakmice pod njegovim vodstvom.
-
Hansestadt
- Kontakt: