FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la MMA075 » 08 jan 2023, 20:25

simonknows je napisao/la:
08 jan 2023, 20:13
Loša postavka, loše izmjene, loš odnos prema igračima, loša selekcija, na momente i loša fizička sprema. Na kraju, ključna stvar, loša pozicija na tabeli. Šta je još potrebno da taj čovjek podnese ostavku ili dobije otkaz?
Šta ja govorim od početka pa sam negativac, ko god eto zna nekog bliskog klubu ili igračima a da je realan i da hoce reci pravo stanje samo pitajte, kakvi su treninzi i kakav je odnos trenera prema igracima.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jan 2023, 20:38

Loša postavka, loše izmjene, loš odnos prema igračima, loša selekcija, na momente i loša fizička sprema. Na kraju, ključna stvar, loša pozicija na tabeli. Šta je još potrebno da taj čovjek podnese ostavku ili dobije otkaz?
Najpoštenija smo ekipa u ligi, ako izborimo opstanak ovo ce biti najpošteniji izboreni opstanak u MT:L Premijer Ligi
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 jan 2023, 20:41

samirr je napisao/la:
08 jan 2023, 20:38
Najpoštenija smo ekipa u ligi, ako izborimo opstanak ovo ce biti najpošteniji izboreni opstanak u MT:L Premijer Ligi
Uz borbenost i htijenje. Nije sve u ljepoti igranja fudbala. A bodova ako ne bude, pa sta, bit ce u Federalnoj.
Volim tebe, više od sebe

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jan 2023, 20:46

antisisoja1919 je napisao/la:
08 jan 2023, 20:41
samirr je napisao/la:
Uz borbenost i htijenje. Nije sve u ljepoti igranja fudbala. A bodova ako ne bude, pa sta, bit ce u Federalnoj.
Imamo najjaču upravu u historiji smjene Spahu i ocekujes neko dokazano provjereno ime za trenera oni stave Jahu koji nije mogao voditi Slaven iz Živinice, treba njeg poslati u Kikače..

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 08 jan 2023, 20:47

Saša Maksimović može višak biti samo kod trenera koji je profulao zanimanje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 jan 2023, 20:52

samirr je napisao/la:
08 jan 2023, 20:46
antisisoja1919 je napisao/la:
08 jan 2023, 20:41
samirr je napisao/la:

Imamo najjaču upravu u historiji smjene Spahu i ocekujes neko dokazano provjereno ime za trenera oni stave Jahu koji nije mogao voditi Slaven iz Živinice, treba njeg poslati u Kikače..
Kod nas se sve moze ocekivati, osim normalno sta. Spaha. a i Grado su barem za duplo bolja opcija od celicnog, ako vec za nesto vise nije bilo mogucnosti. Na kraju, uprava sve sto dobro napravi, vratit ce se korak unazad i uprskat sve, ako celicni ostane na klupi do kraja sezone. Vec imas ugrozen opstanak sa ovim antifudbalom, a sasvim pristojnim igracima za nasu ligu. Plus na to sve, aktuelna tema oko Makse, Kurte i Kenina bi mogla bit slag na tortu totalnog neznanja celicnog.
Volim tebe, više od sebe

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jan 2023, 20:53

Sky9 je napisao/la:
08 jan 2023, 20:47
Kasnije cemo pljuvati nase igrace ako potpisu za Simin Han, a ustvari su otjerani i cudimo se sto nas svaki bivši igrač izbjegava o tome je pričao i Bosnjakovic u emiji opsajd kad je spomenuo Šecerovica nekad prije su proglašeni viškom u Slobodi i on, Memišević, Beširović protiv Radnika u finalu kupa su imali strašan motiv protiv nas gdje su i kup osvojili ali eto nisu dovoljno kvalitetni za Slobodu..

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 jan 2023, 20:53

Sky9 je napisao/la:
08 jan 2023, 20:47
A mi ocigledno takvog na klupi imamo, nazalost.
Volim tebe, više od sebe

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jan 2023, 21:09

Nevjerovatan cirkus oko ovih informacija za Sašu i ostale, iskreno nisam vjerovao na prvu ali sad kad sam sve isčitao unazad par stranica baš sam u šoku, kuda vodi ovaj brod koji tone? Vidjet ćemo u nastavku sezone, nadam se da možemo osigurati opstanak, ali ovo što se radi i što se počelo raditi je još gore, stvarno tužno, nadam se da će neko svjetlo na kraju tunela se ukazati
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 jan 2023, 23:01

Opstanak samo nagradjuje ovu postenu neznalicu i totalni promasaj od filozofije tjeranja sasvim solidnih nasih igraca. A opet gdje cu navijat da ispadnemo. Jbt do cega nas dovedu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 09 jan 2023, 00:17

Sa ovom ekipom onaj celavi jel ono Petrovic ma kako se zvao covjek, on bi hladno bio medju 6.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 09 jan 2023, 09:06

Žali Bože pojačanja koja se dovode ovom degeneriku, i žali Bože svih uslova koji mu se prave. Jer je čovjek očigledno operisan od trenerskog posla, a uz to ima gadan odnos prema igračima. Pa nisi ti Blaž Slišković ili Husref Musemić da ti nešto ponižavaš igrače i na silu praviš neki autoritet. Možda nije bio dobar fudbaler ali zato nije ni dobar trener :)

Upravo znam da čitate ovo redovno, pa baš me zanima šta vi kažete na ovo? :D Je li vrijeme da čelični otputuje? :D
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 09 jan 2023, 09:30

Ne možemo mi bez cirkusa... Pa što smo trpili tu djecu, davali im minutaže, taman kad sad su postali solidni premijerligaški igrači, hajd sad da ih tjeramo jer eto ne odgovaraju Jahi? Pa hajd da smo doveli Jakirovića pa nek radi čovjek šta hoće, ali dat Jahi toliki luksuz u odlučivanju...

Ja nisam nikad ni bio pristalica nijednog od domaćih trenera, al ako se već odlučio neko forsirat, zašto to nije onda Spaha koji ima najviše stručnog znanja ili makar Grado.

Zašto baš da se Jaha izabere kao dugoročno rješenje, mislim da čovjek ne može izdržati taj teret, ovo je njemu prevelik zalogaj, pogotovo sad kad se borimo za opstanak. On je odličan izbor za pomoćnog trenera nekom prekaljenom treneru, mislim da je bio najbolji pomoćni trener u ligi, kao glavni trener se slabo snalazi i to je to. Moras znat plivat u odnosima sa igračima, menadžerima, trenerima, novinarima, navijačima, upravom itd. sve je to trenerski posao, u svemu tome se Čelični malo pogubio.

Ne sumnjam ja da je Jaha ljudina kao čovjek, pošten i to sve, ali nama treba dobar trener a ne dobar čovjek. Nek Bog sudi ko je pošten i ko je dobar, nama treba rezultat, i to što je moguće brže.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 jan 2023, 09:41

Vjerovatno jer je jeftin, suti kad se kasni sa platom mu, usput popunjava svoj CV pa nema ni razloga se zaliti, a nekompetentna Uprava misli ako dovede nekoliko iskusnih i istrosenih igraca da im ne treba dobar trener za vodjenje, jer ti igraci znaju. Hhh
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 jan 2023, 09:54

Što je najgore, otpisuje jednog od naših bisera koji je neki dan napunio 23 tek, koji se lahko mogao unovčiti ako ništa barem za 100k minimalno, ovako će besplatno otići, vjerujem da u svakoj ekipi u ligi osim u Zrinjskom ima mjesta
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 09 jan 2023, 09:55

Beduin je napisao/la:
09 jan 2023, 09:41
Vjerovatno jer je jeftin, suti kad se kasni sa platom mu, usput popunjava svoj CV pa nema ni razloga se zaliti, a nekompetentna Uprava misli ako dovede nekoliko iskusnih i istrosenih igraca da im ne treba dobar trener za vodjenje, jer ti igraci znaju. Hhh
To što je jeftin mu ne daje za pravo da se igra autoriteta nekog. Neka ide ako je kompleksaš pa nek dođe drugi jeftin. Otjeran je jedan jeftin koji je bolji i čovjek i stručnjak da bi ovaj bio doveden. Ima se eto da mu se napravi ekipa kakvu niko od prethodnika skorije nije imao, a njemu eto kasni... Ja bih ga prvi nabio nogom u svlačionici da ponižava kao što ponižava pojedine igrače. O trenerskim kvalitetama i ne treba pričati, davno smo sve to vidjeli. :)

Eto hajde i jeftin je, neka bude da i plata kasni a on šuti... To sve nije opravdanje za prvo hinjsko ponašanje u klubu a onda neznanje. Toliko. :D
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 jan 2023, 16:30

09 jan 2023, 09:06
Žali Bože pojačanja koja se dovode ovom degeneriku, i žali Bože svih uslova koji mu se prave. Jer je čovjek očigledno operisan od trenerskog posla, a uz to ima gadan odnos prema igračima. Pa nisi ti Blaž Slišković ili Husref Musemić da ti nešto ponižavaš igrače i na silu praviš neki autoritet. Možda nije bio dobar fudbaler ali zato nije ni dobar trener :)

Upravo znam da čitate ovo redovno, pa baš me zanima šta vi kažete na ovo? :D Je li vrijeme da čelični otputuje? :D
Sramota je da dosad nije otputovao. Sto se tice trenerskog znanja, on je u rangu onog Portugalca sto nam je bio trener za vrijeme Azmira
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 09 jan 2023, 18:03

Treba pratiti situaciju sa Pršešom u Veležu,plate se smanjuju ozbiljno dole mnogo je nezadovoljnih,on bi nam legao u sredini tako da bi i Jaha bio kao Gvardiola...

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 09 jan 2023, 20:27

DamirT je napisao/la:
09 jan 2023, 16:30
09 jan 2023, 09:06

Sramota je da dosad nije otputovao. Sto se tice trenerskog znanja, on je u rangu onog Portugalca sto nam je bio trener za vrijeme Azmira
Ekipu koju je imao trener Casemiro bi pojela ova ekipa koju ima Jaha. Nije on bio loš trener... Sviđala mi se praksa da se igra tekma svake sedmice protiv juniora...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 09 jan 2023, 20:31

Koja je ovo sramota i za klub i za navijace, pa zabraniti komentare na fb je nesto bizarno.Tacno iz dana u dan me mnoge stvari ostavljaju bez teksta sto se tice ovog kluba.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.