FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Luca.Toni » 20 feb 2011, 18:27

Pazi sad sastava :mrgreen: ko As iz rukava :mrgreen:

------------------------------------------------------------Šehić-------------------------------------------------------------------

Marković------------------------Mešić----------------------------------Vasilić------------------------------------Radovanović

-----------------------------------Svraka------------------Perica--------------------------------------------------------

Bešlija Elvir :mrgreen: ---------------------------Zeba---------------------------------------------------Visča (el fenomeno)

---------------------------------------------The Bajro Haubica ----------------------------

MOzel ovaj ? :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 20 feb 2011, 18:28

Capt_Billy je napisao/la:Meni nije nesto jasno, ali evo volio bih da sa nekim prodiskutujem o sljedecem. Ovdje na forumu, stvarno dosta manijaka ima, i kada bi svi ti sa tako puno zara cekali tekme Zelje, nas bi bilo po 15.000 a ne po 8.000!!! :D :D :D

Ovo nije nikakva kritika, kao sto bi neki svatili i odmah u neku polemiku upadali. Ovim jednostavno zelim da vidim koliko nas mogu ocekivati u sljedecim tekmama!! :D :D :D
Treba uzeti i neke druge parametre u obzir, ako mislis da na osnovu broja korisnika foruma zelis razmisljati o posjecenosti utakmica...
Koliko korisnika foruma navija za Zelju a nisu iz Sarajeva ili su iz okolnih mjesta pa ne mogu uvijek biti na utakmici (i sam sam u takvoj situaciji)?
Koliko imas korisnika foruma koji imaju posao pa ne mogu stizati na utakmice?
Koliko imas onih koji navijaju za Zelju, samo citaju po forumima i nisu uopste registrovani?
Koliko imas onih koji pisu po forumima, pa i na Zeljinoj temi a ne idu uopste na tekme?
I na kraju, njegovo velicanstvo, novac?
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 feb 2011, 18:28

slika
E ovo je po mom misljenju formacija za utakmice na Grbavici! Spahic je zasluzio mjesto u startnih 11, i mislim da je krajnje vrijeme da mu se u zvanicnim utakmicama pruzi prilika pa bar ovako u tandemu sa Popovicem.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 18:29

Luca.Toni je napisao/la:Pazi sad sastava :mrgreen: ko As iz rukava :mrgreen:

------------------------------------------------------------Šehić-------------------------------------------------------------------

Marković------------------------Mešić----------------------------------Vasilić------------------------------------Radovanović

-----------------------------------Svraka------------------Perica--------------------------------------------------------

Bešlija Elvir :mrgreen: ---------------------------Zeba---------------------------------------------------Visča (el fenomeno)

---------------------------------------------The Bajro Haubica ----------------------------

MOzel ovaj ? :mrgreen:
a gdje je srđan čolić :lol: :lol: :lol:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 20 feb 2011, 18:31

Pirke_TM87 je napisao/la:slika
E ovo je po mom misljenju formacija za utakmice na Grbavici! Spahic je zasluzio mjesto u startnih 11, i mislim da je krajnje vrijeme da mu se u zvanicnim utakmicama pruzi prilika pa bar ovako u tandemu sa Popovicem.

Još nismo spremni igrati sa jednim zadnjim veznim. Previše je rizično. istina, mogli bi probati tu formaciju na Grbavici, ali sa ekipama iz donjeg dijela tabele.
U mom svijetu važe moja pravila

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 18:33

Pirke_TM87 je napisao/la:slika
Ne može Lazar pogotovo u tandemu s drugim špicem, tu bi mogao Čolić uletiti, mada sumnjam da će Amar ovako igrati, sezonu i po igramo s jednim špicem :roll:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:47

lemi_kitao je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Meni nije nesto jasno, ali evo volio bih da sa nekim prodiskutujem o sljedecem. Ovdje na forumu, stvarno dosta manijaka ima, i kada bi svi ti sa tako puno zara cekali tekme Zelje, nas bi bilo po 15.000 a ne po 8.000!!! :D :D :D

Ovo nije nikakva kritika, kao sto bi neki svatili i odmah u neku polemiku upadali. Ovim jednostavno zelim da vidim koliko nas mogu ocekivati u sljedecim tekmama!! :D :D :D

Treba uzeti i neke druge parametre u obzir, ako mislis da na osnovu broja korisnika foruma zelis razmisljati o posjecenosti utakmica...
Koliko korisnika foruma navija za Zelju a nisu iz Sarajeva ili su iz okolnih mjesta pa ne mogu uvijek biti na utakmici (i sam sam u takvoj situaciji)?
Koliko imas korisnika foruma koji imaju posao pa ne mogu stizati na utakmice?
Koliko imas onih koji navijaju za Zelju, samo citaju po forumima i nisu uopste registrovani?
Koliko imas onih koji pisu po forumima, pa i na Zeljinoj temi a ne idu uopste na tekme?
I na kraju, njegovo velicanstvo, novac?

Znam znam ja to sve. Ali kume, ako ista zelimo ikada napraviti, onda NAM JE PUBLIKA POTREBA!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 feb 2011, 18:53

Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
(kao neki mix između "Stožica" i stadiona Xamaxa iz Švicarske).
Ostatak priče čuva za "plavu veče". 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:59

ellaxaz je napisao/la:Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
ELLAYAZ!! HVALIM TE KUME NA OVIM PREDIVNIM INFOMACIJAMA. MA CUVA BOG ZELJU SVOG!! :D :D :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 20 feb 2011, 19:12

Ovo za posjete, Zvezda ima najbolju posjetu u par posljednjih sezona. Čelik je imao prije 5-6 godina najbolju posjetu u regionu i ona je iznosila 8.000. 14 hiljada bi dolazilo samo u dva navrata, protiv nas i malenih. Naš za jesenji dio je negdje ispod 5 milja.

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 20 feb 2011, 19:24

ellaxaz je napisao/la:Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
moje misljenje u vezi stadiona, ako ce se praviti i za igranje reprezentativnih utakmica da kapacitet ne bi trebao biti manji od 25.000 sjedecih mjesta (minimalno 22.000)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 19:36

the maniacs 87 je napisao/la:
moje misljenje u vezi stadiona, ako ce se praviti i za igranje reprezentativnih utakmica da kapacitet ne bi trebao biti manji od 25.000 sjedecih mjesta (minimalno 22.000)
Ama neka naprave sa 18.000 ja bi bio prezadovoljan. S obzirom da ce nama na tekmama biti negdje oko 10.000 sa novim stadionom, a onda kasnije neka nadograduju ako bude potrebe!! :D :D :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 feb 2011, 19:36

Ovo je stadion Xamaxa. :D

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stade ... e_2008.JPG

Nemojte klikat,već samo kopirajte adresu u adresbar,jer ovako neće da otvori!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 feb 2011, 19:37

opusteno ljudi niko nam nista nece napravit, pustite se projekata, dok novi ne osvane ovo je sve supljiranje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 20 feb 2011, 19:47

slika

Šampionska! 8-)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 20:04

Zanima me, hoće li važiti godišnje za kup, znam da polugodišnje hoće?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 feb 2011, 20:22

braco je napisao/la:Ovo je stadion Xamaxa. :D

Mi nemamo more da nam Grbavica tako izgleda :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 20 feb 2011, 20:23

Capt_Billy je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------

--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic

----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------

-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------

------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
E ovo je vec neki sastav!!! Ma pravi sastav, lazar je prespor i ne zabija nikako, samo se gradi.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 20 feb 2011, 20:26

AmanijakzO je napisao/la:slika

Šampionska! 8-)
hmm... mislim da visca dosad pokazanim definitivno zasluzuje biti u prvih 11...

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 20 feb 2011, 20:57

Hamo je napisao/la:
braco je napisao/la:Ovo je stadion Xamaxa. :D

Mi nemamo more da nam Grbavica tako izgleda :lol:
Nema ni svicarska more :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: debug i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []