M ti se u grobu okrece od ponosa..Baza1921 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 00:59Ja volim samo dinamo alkohol i žene u životu yedino to zanima meneOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 00:00Balkan cup winners:
Fenerbahçe
Olympiacos
Panathinaikos
Velez Mostar
Dinamo Zagreb
....
GOLEMO
Yebem i tebe i velež i dinamo![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ayla mi te volimokomshija je napisao/la: ↑09 jan 2023, 01:52M ti se u grobu okrece od ponosa..Baza1921 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 00:59Ja volim samo dinamo alkohol i žene u životu yedino to zanima meneOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 00:00Balkan cup winners:
Fenerbahçe
Olympiacos
Panathinaikos
Velez Mostar
Dinamo Zagreb
....
GOLEMO
Yebem i tebe i velež i dinamo![]()
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Pametno.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Pametnost. NADAM SE DA SAM ISKORISTIO PRAVI IZRAZ DA SE IZRAZIM
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sad ga zabijte braco manijaci
nije da huskam nekoga ovde nego u ove sitne sate su pitari najviše ranjivi nisu ove noci besane za njih oni su u zimskom snu oni su u bojkotu 

Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sad ga na foru! Bash sad kad su pospani znaci sada kad se najmanje nadaju bas sad kad misle da su najpametniji tad im kita najvise treba vjerujte mi 

Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
-
- Kontakt:
E jesu se bezveze na Ajlu nafurali. Pa žena apsolutno nije kriva za prošlu polusezonu. Tek sada je dobila te ovlasti da pregovara s igračima.
U izboru novog trenera sigurno nije kriva više od Mirvića. Ali eto, ne traži se smjena Mirvića. Vjerovatno zbog para.
Imala je ispada, ali kako i ne bi kad si nepravedno prozivana i optužena.
Baš je bezveze ova odluka navijača. Mnogo nelogična.
U izboru novog trenera sigurno nije kriva više od Mirvića. Ali eto, ne traži se smjena Mirvića. Vjerovatno zbog para.

Imala je ispada, ali kako i ne bi kad si nepravedno prozivana i optužena.
Baš je bezveze ova odluka navijača. Mnogo nelogična.

-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nešto vas ne vidim na čaršijiBaza1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:08Mojne to švrakino brate moj svakako držimo grad jos samo da ih kupimo a svakako su u raspadu kad bi ih kupili i onih pet clanova kluba bi se odrekli clanske karticesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:04Plava braco
Hoce Pitari da prodaju svoju zgradu u Titovoj
Hajmo napravit akciju i skupit novac i kupit onu zgradu
To bi bilo ludilozajebancija ko se ljuti neka pojede teglu feferona da bude jos ljutiji
![]()

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Mislili su neki, vec nas nece biti ni veselje svoje nisu znali kriti
-
- Kontakt:
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bojkot, drastićna razlika.
Nismo mi pitari da šibicarimo turiste po čaršijiShategabri je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:38Nešto vas ne vidim na čaršijiBaza1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:08Mojne to švrakino brate moj svakako držimo grad jos samo da ih kupimo a svakako su u raspadu kad bi ih kupili i onih pet clanova kluba bi se odrekli clanske karticesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 22:04Plava braco
Hoce Pitari da prodaju svoju zgradu u Titovoj
Hajmo napravit akciju i skupit novac i kupit onu zgradu
To bi bilo ludilozajebancija ko se ljuti neka pojede teglu feferona da bude jos ljutiji
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 09 jan 2023, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Na prve dvije tekme u sezoni, na Kosevu je bilo skoro dvadeset hiljada ljudi,ipak je to ubijedljivo vise nego na bilo kojem drugom stadionu. Vidjet cemo brojke kad se nastavi liga. Istog sam misljenja kao i ti, da ce biti drasticna razlika u posjeti.
-
- Kontakt:
To ti je ono ko kad bilo koja televizija kaze, u ovo i ovo vrijeme smo bili najgledaniji.