Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Faruk Hadžibegić
Gost na BHT 1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To se znalo jos nakon onog intervjua, pogotovo kad je agent rekao da se osjeca kao prirodni Srbin
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Pitari na aparatima zbog svoje odbjegle ikone.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- akisarajevo92
- Kontakt:
to sto je Hadzibegic rekao za Kovacevica vise je zvucalo kao da misli na taj slucaj kad se nije odazvao, nije prvi put da se ne izrazi skroz kako treba, dodao je i da ce ga pokusati "preokrenuti"
nije njemu nista licno receno
nije njemu nista licno receno
Don't believe the hype.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U pitanju je senilni Faruk kojeg trebas 3 puta pitati da se objasni.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Lik je jutros na radiju izjavio kako mu je san otići na EURO, a "kako mu se čini, i navijačima". Tu sam ga i ugasio za sva vremena, slušati njegove "izjave" i "intervjue" je ko kopati ugalj u jami. Samo me interesuje na šta će ličiti ti njegovi razgovori sa igračima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Francuzi su uvjek nejasni, moras kontati sta hoce da kazu, takva im je kultura, jos pogotovo ovaj nas dok to prevede u glavi
- akisarajevo92
- Kontakt:
na N1 je rekao da nam prvo mjesto garantuje plasman u Ligu evrope
Don't believe the hype.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ja sam ga gledao ukratko danas kod Bikica na Federalnoj. Od kad je postao selektor od jednom svaki protivnik je postao jako tezak pa i Luksemburg, a tako nije uopste pricao kad je komentarisao dok nije postao selektor.
Dvoje je jasno:
1. Došao za selektora kao trenerska neznalica,
2. Priča nebuloze iz dana u dan. Nakon predstavljanja i prvog intervjua sam se nadao da je riječ o "pozitivnoj" tremi...ali on nastavlja da se blamira...a ona priča o Hrvatima, Srbima i muslimanima u stručnom štabu - pa to je bilo za momentalnog otkaza, uz miješanje SP i EP, da samo prvoplasirani ide direktno na EP...itd.
Lik nema pojma ni o čemu a eto nafakali je da nas odvede na EP i hoće.
1. Došao za selektora kao trenerska neznalica,
2. Priča nebuloze iz dana u dan. Nakon predstavljanja i prvog intervjua sam se nadao da je riječ o "pozitivnoj" tremi...ali on nastavlja da se blamira...a ona priča o Hrvatima, Srbima i muslimanima u stručnom štabu - pa to je bilo za momentalnog otkaza, uz miješanje SP i EP, da samo prvoplasirani ide direktno na EP...itd.
Lik nema pojma ni o čemu a eto nafakali je da nas odvede na EP i hoće.
Hadžibegić nije još samo kod Ramiza Maxa bio gost.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kriminalan zaista.. covjek cim svako malo spomene Duska Bajevica sve ti je jasno, a znamo kako je njegov period prosao.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 jan 2023, 20:47U pitanju je senilni Faruk kojeg trebas 3 puta pitati da se objasni.
-
Hansestadt
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Jeste na Al Jazeera kod Delica. Idiot je govorio da je baza igraca ono sto su Bajevic i Petev napravili, i da dobro treba razmisliti jer svaki od tih mladi igraca bi znacilo da neko drugi gubi mjesto. Nevjerovatno.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ma qurcina francuska mrs u Dijon
Nisam dugo mogo da artikulisem osjecaj koji imam kad ga slusam, i tacno to je toArvid je napisao/la: ↑09 jan 2023, 20:48Lik je jutros na radiju izjavio kako mu je san otići na EURO, a "kako mu se čini, i navijačima". Tu sam ga i ugasio za sva vremena, slušati njegove "izjave" i "intervjue" je ko kopati ugalj u jami. Samo me interesuje na šta će ličiti ti njegovi razgovori sa igračima.
naprijed rejal
Petev je za ovog je Guardiola.
Ko da je s Marsa pao
Ko da je s Marsa pao
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Konzerva, legendarnadruga, MiranGlasnic, RajvoSA03, SanaBosna i 45 gostiju.