Do tad Tata izvodi cudesa na golu
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Maignan bi se mogao vratiti, ali tek krajem Februara
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zbog Piolieve amaterske reakcije cijela sedmica mi je nikakava. Pa bolje da smo izgubili 0-4.
Na svu sreću u pravi kolosijek se moze vratiti sutra i sljedeći vikend. Ako Juventus ne izgubi od Napolija a Milan dobije Lecce, tu smo opet. Ali ove greške kao protiv mrtve Rome se ne smiju dešavati.
Raduje me dobra igra u vecini oba meča u novoj godini. Ali me brine Piolijeva tvrdoglavost. Znam da će momci dati sve od sebe do zadnje utakmice. Ali plasman u LPa, kup ili superkup da osvoje. Sezona bi za mene bila uspješna.
Na svu sreću u pravi kolosijek se moze vratiti sutra i sljedeći vikend. Ako Juventus ne izgubi od Napolija a Milan dobije Lecce, tu smo opet. Ali ove greške kao protiv mrtve Rome se ne smiju dešavati.
Raduje me dobra igra u vecini oba meča u novoj godini. Ali me brine Piolijeva tvrdoglavost. Znam da će momci dati sve od sebe do zadnje utakmice. Ali plasman u LPa, kup ili superkup da osvoje. Sezona bi za mene bila uspješna.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nabijte si kup u gu.zicu
nista bez skudeta ne prihvatamo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Tonali je out za Lecce zbog kartona, znaci on i vjerovatno Vranx ce sutra vece biti u sredini,a mozda tu i Adli dobije sansu i CdK umjesto Diaza, kako god sutra se mora pobkediti zbog mira u kuci
Ovaj golman sto ke dosao sutra bi mogao debitovati isto
Ovaj golman sto ke dosao sutra bi mogao debitovati isto
Ma nema ništa od skudeta, top 4 puna šaka brada. To mi je bilo jasno odmah poslije onakvog merkata gdje smo se na neku foru uspjeli unazaditi, a ovaj dosadašnji tok sezone mi je to i potvrdio.
Top 4 i kup, sad bih ovo odmah potpisao.
I da mu yebeš mater, ne možeš u Italiji do trofeja uz dosad čitava ČETIRI clean sheeta u sezoni. Baš, ali baš porazna statistika.
Top 4 i kup, sad bih ovo odmah potpisao.
I da mu yebeš mater, ne možeš u Italiji do trofeja uz dosad čitava ČETIRI clean sheeta u sezoni. Baš, ali baš porazna statistika.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj se iznenaditi ako vidis Pobegu od prve
Ev opet isti navijaci govore top4 dosta a milan od pocetka sezone je u vrhu, nakon odigranih 17 kola ovdje se vec zakljucuje ko ce biti prvi, dalje ne trwbam ni govoriti
Pa vidiš i sam kakva je situacija, ekipa uopšte ne izgleda onako dobro i sigurno kao prošle sezone + karakteristični veliki broj povreda koji još više otežava stvar. Ne tvrdim da je skudeto nepovratno izgubljen jer se ima još dosta za igrati, ali zasad mi stvari ne idu u tom pravcu.
Ali stvarno ne bih smatrao neuspjehom da završe između 2-4 pozicije, uz možda mogući kup što bi bio samo bonus, čak naprotiv. Kakav jadan merkato smo imali, ovo bi bio i odličan rasplet situacije.
Ali stvarno ne bih smatrao neuspjehom da završe između 2-4 pozicije, uz možda mogući kup što bi bio samo bonus, čak naprotiv. Kakav jadan merkato smo imali, ovo bi bio i odličan rasplet situacije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prema nekim najavama mister razmišlja da večeras igra 3-5-2. Vjerovatno oduševljen onim što su pokazali zadnjih 10 min protiv Rome
Il Club più titolato al mondo!
- Fantasista
- Kontakt:
Probable lineup vs. Torino:
Tatarusanu; Kalulu, Gabbia, Tomori; Calabria, Pobega, Tonali, Vranckx, Dest; Brahim Diaz, De Ketelaere
Tatarusanu; Kalulu, Gabbia, Tomori; Calabria, Pobega, Tonali, Vranckx, Dest; Brahim Diaz, De Ketelaere
Kad vidim ovog De Katelera ne gleda mi se fudbal
Sta je ovo jbt. Leotar ima jaci sastav.Fantasista je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:49Probable lineup vs. Torino:
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- Fantasista
- Kontakt:
Tu su negdje po snazi.Beko023 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 18:13Sta je ovo jbt. Leotar ima jaci sastav.Fantasista je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:49Probable lineup vs. Torino:
- nextterrain
- Kontakt:
Večeras De Ketelaere zabija prvijenac i ulazi u niz dobrih igara i golova ove sezone
Dugorocno gledajući, mogao bi zamijeniti Girouda na poziciji 9/false 9. Vjerujem u ovog momka, dobro je krenuo, ali se pogubio u zadnje vrijeme.
Dugorocno gledajući, mogao bi zamijeniti Girouda na poziciji 9/false 9. Vjerujem u ovog momka, dobro je krenuo, ali se pogubio u zadnje vrijeme.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad vidim Gabbiu u prvih 11 dan mi ulazi u stanje pokvarenosti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nema od De Ketelare hajra vise, ovo motkom otjerat treba..... 
Gabbia??? Pa dokle vise?
Sta je sa ovim novim golmanom, kad ce on dobiti sansu?
Sta je sa ovim novim golmanom, kad ce on dobiti sansu?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Cuj 3-5-2 a ne igra nam pravi napadac, Pioli prekucao sa dvije lazne 9-ke 
-
celikmilan
- Kontakt:
Najgori sastav i postavka Milana u istoriji. Sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.