FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hvala tebra, sad sam ga na TMu nasao... koju polsuku porati 

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Ja samo imam nadu u @mavi koji je ranije napisao da napadac vadi papire.
I ne prešao ko nam je trener i koliko šanse djeci daje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:24Harun Pločo naš junior prešao kod pitara, ostalo isto.SudoHusika je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:33Deen Mujezinović i Haris Rizvanović na probi. Gasal operisan, Mujić i Musić se vratili sa posudbe. Ostalo isto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo. Nadam se da nećemo čitati više tvoje gluposti. Trolanje teme konstantno vidi se da nemaš 16 godina maksimum.
160 vise nego pitarcici
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Admine neko kad pise po pitarskom podforumu odma dobije ban ili ga ljudi izbace,da ne kazem odma te.opomenu. Ovaj magarac napravio profil i provocira ljude. Hajde ga banujte ili nek ne pise vise ovdje. Trpe ga ljudi odavno. Fakat je preslo sve mjere.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Samo da pozdravim plavu bracu novi sam. Pratio sam i citao forum i odlucio sam se registrovat. Pozz plava braco
Drago mi je da se ovaj Musić vratio sa posudbe, bio je jedan od najboljih juniora u generaciji što je izašla prošle godine
Ne znam koliko si pratio Musića u zadnje vrijeme, jedan od najgorih igrača u juniorima, u zadnjim utakmicama za juniore kriminalno loš.
Na derbiju kriv za dva gola, puhalo preko njegove strane.
Pretpostavljam da je i povreda ostavila traga, nadam se da se barem malo dohavizao u Gradini. Prije toga, na pripremama s prvim timom, nije mogao fizički da izdrži napore. Tako da, polako s pohvalama, a i kuđenjem.
Bili bi mi drago da uspije, ako ništa, zbog Cileta.
- jointunija
- Kontakt:
Nije dobre glave,realno.mavi je napisao/la: ↑10 jan 2023, 08:43Ne znam koliko si pratio Musića u zadnje vrijeme, jedan od najgorih igrača u juniorima, u zadnjim utakmicama za juniore kriminalno loš.
Pretpostavljam da je i povreda ostavila traga, nadam se da se barem malo dohavizao u Gradini. Prije toga, na pripremama s prvim timom, nije mogao fizički da izdrži napore. Tako da, polako s pohvalama, a i kuđenjem.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- dubioza144
- Kontakt:
25 januara u Konjicu protiv Budućnosti iz Banovica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pitao sam baš neki dan na temi Gradine za njegamavi je napisao/la: ↑10 jan 2023, 08:43Ne znam koliko si pratio Musića u zadnje vrijeme, jedan od najgorih igrača u juniorima, u zadnjim utakmicama za juniore kriminalno loš.
Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:02Prvi dio sezone odlično otvorio. Kasnije pad. Zadnja 3-4 kola imao peh s povredom pa nije igrao. Vidjeti ćemo u nastavku kako će ići.
Pozz i tebi.Želim ti dobrodoslicu.Ovaj forum je dusevna bolnica to si vjerovatno primjetio ako si citao vec.Samo da znas ova tema je ozbiljna i ova raja ovde su gospoda ovde budi fin a tema "pl aktuelno" je tema kad te prenese tamo mozes lijeciti komplekse ko i ja sto radim samo ovde nemoj spamovati(pisati sranja)ko hulahopka on je špijun.Hulahopic i ja smo budaletine samo ja ne diram nikada nashe tako da znas brate to su neka nepisana pravila al eto neki kodeks da znash.Uzivaj brate
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Admir74 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 10:40Krenulo je...
https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
BUDI ČLAN KLUBA!

Citam odavno forum i upoznat sam sa pisanjem ovdje. Nisam nikakav novi insajder samo sam zaljubljenik u plavu boju i naseg velikana Zelju. Pozz brateBaza1921 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 15:22Pozz i tebi.Želim ti dobrodoslicu.Ovaj forum je dusevna bolnica to si vjerovatno primjetio ako si citao vec.Samo da znas ova tema je ozbiljna i ova raja ovde su gospoda ovde budi fin a tema "pl aktuelno" je tema kad te prenese tamo mozes lijeciti komplekse ko i ja sto radim samo ovde nemoj spamovati(pisati sranja)ko hulahopka on je špijun.Hulahopic i ja smo budaletine samo ja ne diram nikada nashe tako da znas brate to su neka nepisana pravila al eto neki kodeks da znash.Uzivaj brateNadam se samo da nisi neki novi insajder
![]()
-
- Kontakt:
Pozzz plava braćo jeste pripremili apaurine? Hhahah ako je neko zainteresovan prodajem od Štile stogodišnji dres xl veličina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.