Stoji ovo za 2022. godinu, ali Zalgiris klupa?

Brate tog zna raja kako mi taj retardinjo ide na **** taj duraković. Ja njega ne doživljavam niti njegovo mišljenje i ne zanima me ta malograđanština da vam je jedan duraković javna ličnost i da čitate njegova mišljenja. Ja imam svoj stav u vezi Karamarka a argumenti za to su mi njegova minutaža, pa jbt lik u Zmijavcima na klupi a vi senzaciju pravite.
Posteno1981ultra je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:53Brate tog zna raja kako mi taj retardinjo ide na **** taj duraković. Ja njega ne doživljavam niti njegovo mišljenje i ne zanima me ta malograđanština da vam je jedan duraković javna ličnost i da čitate njegova mišljenja. Ja imam svoj stav u vezi Karamarka a argumenti za to su mi njegova minutaža, pa jbt lik u Zmijavcima na klupi a vi senzaciju pravite.
Kakav je ugovor?fudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:09Ovaj Marko je legenda, postat ce unikatan po ugovoru koji imaMostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:38Marko karamarko novi igrac veleza igra desnog beka, navodno i senegalac stigao![]()
![]()
E jbg, zovi Gvardiola i Orsica da objektivna mostarska publika bar jednom bude zadovoljna. Ili ce za Gvardiola biti izgovor masku nosi, ne volimo igrace s maskom, Orsicu 30 godina, star za nas..1981ultra je napisao/la: ↑10 jan 2023, 18:00
Malo istraži stvar, nemoj euforično. Legendo moja Litvanska liga ima ukupno 34 ligaška kola i plus kup. On upisao 19 nastupa, preko 90% od toga ulasci s klupe. Neozbiljni ste.
![]()
Ko pravi senzaciju? Šta pričaš ti?1981ultra je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:53Brate tog zna raja kako mi taj retardinjo ide na **** taj duraković. Ja njega ne doživljavam niti njegovo mišljenje i ne zanima me ta malograđanština da vam je jedan duraković javna ličnost i da čitate njegova mišljenja. Ja imam svoj stav u vezi Karamarka a argumenti za to su mi njegova minutaža, pa jbt lik u Zmijavcima na klupi a vi senzaciju pravite.
Objektivna mostarska publika, nemoj takoMostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 18:17Treba ukinuti komentare na fb svakok igraca su na noz docekali fuj...
Mourinho nam zavidi na širini odbraneZalik je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:40Golmani
Bigdanović, Nanić
Odbrana
Pavić, Ćuković, Zvonić, Domić, Bajrić, Hrkać, Ikić, Kvakić, Gosto, Ovčina, Muminović, Karamarko
Veza
ZELJKOVIĆ, Hasanović, Blagojević, Vehabović, Pršeš, Halilović, Šikalo, Drina, Anđušić
Napad
Džanković, Dejanović, Pantelić, Sijamija, Barow, Haskić
+Ndao
Pavic je rekao da ce biti 100% spreman krajem januara ili pocetkom februara, u onom intervju za Velez TV koji je imao prije malo manje od mjesec dana kaze da je na 70%.fudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:14Pavic, Ikic i Ovcina nisu u kombinacijama, samim tim dobije se pristojan broj igrača.
Prvi zbog povrede, drugi i treći zbog neslaganja za smanjenje i to je to.
Ps. racunajte da se Zeljkovic sto posto vraca u vezni red jer Feja ne voli igrače na neprirodnim pozicijama.
• Ribić i Nanić su rezervni golmani
• ne znam šta je sa Drinom i šta će se dešavati
Mogli su i jedni i drugi popustiti i naći se na cifri od 9000 KM, pa na kraju sezone svako svojim putem.MostarskiSin je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:24Pavic je rekao da ce biti 100% spreman krajem januara ili pocetkom februara, u onom intervju za Velez TV koji je imao prije malo manje od mjesec dana kaze da je na 70%.fudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:14Pavic, Ikic i Ovcina nisu u kombinacijama, samim tim dobije se pristojan broj igrača.
Prvi zbog povrede, drugi i treći zbog neslaganja za smanjenje i to je to.
Ps. racunajte da se Zeljkovic sto posto vraca u vezni red jer Feja ne voli igrače na neprirodnim pozicijama.
• Ribić i Nanić su rezervni golmani
• ne znam šta je sa Drinom i šta će se dešavati
A Ovcina je spreman na mizerno smanjenje plate, oko 1000KM, otprilike s 11000KM na 10000KM. Koliko sam cuo uprava smatra da ne ni bilo fer prema ostalim igracima koji su pristali na manji ugovor da igra redovno pored njih, tako da ce Ikic i on sad za sad trenirati odvojeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.