FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jan 2023, 17:35

Clanska nikad nije dolazila u pitanje.
Meni je ovo smijesno, kao Mirvic i Uprava mogu ostati ali oni koji su iste imenovali - ne mogu. I onda na kraju, kao HZ ne biraju uposlenike ali ovi nabrojani ne mogu voditi Klub?! wtf
Podrska Mirvicu, ne zato sto mislim da je pogodio za trenera i direktoricu (ipak treba vise vremena da se ocijeni rad istih) nego sto napokon neko ima muda da odbrusi navijacima. A Emir svakako ide kad mu istekne ugovor na ljeto, pravi je uhljeb, jb one u EP i BHTelecomu…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 10 jan 2023, 17:35

mosarajvosa83 je napisao/la:
10 jan 2023, 17:31
guadalupe je napisao/la:
10 jan 2023, 17:19
nokee je napisao/la:
10 jan 2023, 17:12

E komentari na zvanicnoj su bitni ko i komentari ovdje na forumu.. Bili kako bilo svi gubimo sa ovakvom situacijom, i ko bojkotuje i ko ne..
Bitni su kad vidis ko ih pise, a ono danas vidim pisu vecinom raja koja su bas redovna na utakmicama. Naravno da gubimo, ja volim Sarajevo vise od zivota ali ovo trenutno to nije moje Sarajevo i sta treba da im ja pare dajem i da ih drzim na pozicijama, kad ode Ajla i njen pajdo isti dan cu 5 clanskih obnoviti.
Nemamo 10 Sarajeva ovo je moje Sarajevo bilo i ostalo,ublehe tipa zalizanog,celavog i Aylah su prolazni majku im klosataku nikad ljubav nece moci ubiti mada sam prvi put u zivotu posta flegma kad su rezultati u pitanju
Pa to im je cilj brate da nas boli briga, da im nema ko reci nista i da rade sta hoce i kako hoce, dovedu ti 2 igraca i sve se zaboravi. Prokleti Bosnjo, i meni je jedno jedino Sarajevo i zivot mi je Sarajevo , a ova **** mi ga nece zgaditi kolilo god budu pokusavali i uclanjuj se Bosnjo daj im pare da vidi investitor da smo svi uz njih.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 10 jan 2023, 17:40

Uporedit ovu situaciju samo sa nekim životnim svakodnevnicama, recimo hoćeš renovirati sprat kuće, i dovedeš majstore, koji te cijelo vrijeme potkradaju za materijal, umjesto kvaliteta uzimaju fuš, umjesto rada oni više pauza imaju i žderu. Pah sad da li ćeš prekinuti i dovesti nove bolje ili ćeš reći nemam.ja dvije kuće, imam jednu neka ovih.

To je problem u čitavoj državi, bojimo se promjene, šira masa se boji manje (političara). Trebalo je 30 godina da samo određeni dio shvati da treba sklonuti SDA jer imaju bezbroj afera/lopovluka i svega šta ne, jer su pokazali da mogu prodati javno dobro za sitni lični interes.

Ono što je kod nas možda još veći problem, jeste onaj ko bira takve ljude, ko se vezuje za njih, investitor. Dakle njemu odgovoraju osobe koje će zavaliti klub, koji neće raditi maksimalno sa jasnim planom. A zašto to njemu odgovara samo on zna.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 jan 2023, 17:55

Je li istina da smo zaganjali Tatka?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 10 jan 2023, 18:01

NisamInSajder je napisao/la:
10 jan 2023, 17:40
Uporedit ovu situaciju samo sa nekim životnim svakodnevnicama, recimo hoćeš renovirati sprat kuće, i dovedeš majstore, koji te cijelo vrijeme potkradaju za materijal, umjesto kvaliteta uzimaju fuš, umjesto rada oni više pauza imaju i žderu. Pah sad da li ćeš prekinuti i dovesti nove bolje ili ćeš reći nemam.ja dvije kuće, imam jednu neka ovih.

To je problem u čitavoj državi, bojimo se promjene, šira masa se boji manje (političara). Trebalo je 30 godina da samo određeni dio shvati da treba sklonuti SDA jer imaju bezbroj afera/lopovluka i svega šta ne, jer su pokazali da mogu prodati javno dobro za sitni lični interes.

Ono što je kod nas možda još veći problem, jeste onaj ko bira takve ljude, ko se vezuje za njih, investitor. Dakle njemu odgovoraju osobe koje će zavaliti klub, koji neće raditi maksimalno sa jasnim planom. A zašto to njemu odgovara samo on zna.
Ako se za nekog moze rec da se boji promjena, za nas (navijace Sarajeva) se to ne moze. Izmjenjali smo mi i uprava i trenera da im se broj ne zna. Nije ovo vise ni stvar podrzavanja uprave i trenera. Ja prvi trenutne smislit ne mogu, al necu ni na koji nacin bojkotovati klub jer mi je jedna velika nelogicnost u svemu ovome, a niko mi ju jos nije razjasnio. A i puna mi je kapa preuvelicanog znacaja HZ za klub pa kad god se nekom sa sjevera digne **** mijenja uprave, trenere i igrace. Nikakav strah od promjene vec su neki siti bojkota i borbi na taj nacin.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 10 jan 2023, 18:08

Ma ja, riješimo se Čirjaka i onda Andrej mora pokriti 14km po tekmi da sve stigne, ne budalite.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Sahbazkirija
Kontakt:

Post Postao/la Sahbazkirija » 10 jan 2023, 18:10

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
10 jan 2023, 18:01
NisamInSajder je napisao/la:
10 jan 2023, 17:40

Ako se za nekog moze rec da se boji promjena, za nas (navijace Sarajeva) se to ne moze. Izmjenjali smo mi i uprava i trenera da im se broj ne zna. Nije ovo vise ni stvar podrzavanja uprave i trenera. Ja prvi trenutne smislit ne mogu, al necu ni na koji nacin bojkotovati klub jer mi je jedna velika nelogicnost u svemu ovome, a niko mi ju jos nije razjasnio. A i puna mi je kapa preuvelicanog znacaja HZ za klub pa kad god se nekom sa sjevera digne **** mijenja uprave, trenere i igrace. Nikakav strah od promjene vec su neki siti bojkota i borbi na taj nacin.

slika
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 10 jan 2023, 18:17

Ja svake godine platim 4 clanske ali ove necu. Znam puno raje koji ce tako uraditi ali znam i one koji ce produziti clansku. Mislim da ce ta ukupna brojka biti duplo manja nego proslih sezona.
Jos se nadam da ce Mirvic malo popustiti s tvrdoglavoscu i barem otjerati ovu zenturacu koja nikom nece faliti. Jos kad sam procitao da je navijala za Zelju.... Nadam se da ni hz nece biti puno tvrdoglave ako se djelomicno ispune nasi zahtjevi i da ce se naci negdje na sredini pa da smo svi na istoj strani kao na pocetku sezone

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jan 2023, 18:28

Jesmo li ovo napravili neku fuziju sa Zalgirisom a da nam niko nije javio :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 jan 2023, 18:39

hipoteticki ako uzmemo ovako stvari
clanske idu fenomenalno ne ulazim ko se uclanio dal to bili igraci ss i to
kad bi nastavilo ovim tempom il tu priblizno do pocetka prvenstva to bi bila odlicna brojka
sop ko sop ce imati opet prihod koliko to ce se vidjeti
broj navijaca ce biti sigurno veci jer je prva utakmica nakon par mjeseci nov teren novi igraci i dolazi prvak drzave
sa svim ovim znaci ostanak navedenih osoba
dobra brojka clanova
sop manje bitan
i dobra posjeta u 1. kolu jos ako pozitivno rezultatski bude
bice tezak poraz grupe i realno gledano korak ka tome da se ucine nebitnim
kazem opet hipoteticki al ako se po jutru dan poznaje bice ovdje svega

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 10 jan 2023, 18:48

Vidim Kyeremeh zapratio TSC, a žena mu je iz Srbije valjda ga neće tamo okrenuti. Ne bi valjalo da nam poslije Mirčevskog još jedno krilo skinu.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jan 2023, 18:49

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jan 2023, 18:52

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
10 jan 2023, 18:48
Vidim Kyeremeh zapratio TSC, a žena mu je iz Srbije valjda ga neće tamo okrenuti. Ne bi valjalo da nam poslije Mirčevskog još jedno krilo skinu.
Valjda ga Renan nagovori ako ništa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 jan 2023, 18:53

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
10 jan 2023, 18:48
Pa samoubistvo ću izvršiti ode li u TSC. Tačno će mi gore leći nego Hasselbaink.. :shifty:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 jan 2023, 19:01

mirzatele je napisao/la:
10 jan 2023, 17:30
Bosnjo će nakon dvije vezane pobjede i aplaudirat na Kosevu zalizanom narkomanu
Vala ja bi licno zalizanom oprostio sve ako mlatne Zrinjskog i zelju kuci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 jan 2023, 19:02

Koliko nabacanih neuporedivih kvazi poredjenja. Koiko suplje price, floskula i spinova.
Nije ni cudo kada vidis cije ime nosis kao nik, i sa kim se na taj nacin identificiras. Blago tebi..
- FKS -

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 10 jan 2023, 19:04

Frajer uporedi Mamica sa jedne, Mirvica koji umace prst u šolju da vidi rezultat, slika se iz bolnice i Ajlu koja jedino od sporta i fudbala zna sada kako je uzela da procita knjigu Darija Srne na Bjelasnici sa druge strane i hladno ode kao argumentovao nesta na forumu, **** ti bosnjo pleme i onom koji nas napravi :clap:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 jan 2023, 19:06

Ako može da se navijači drugih klubova odstrane s teme. Dovoljno imamo delegata iz naših redova koji lupaju k'o Maksim po diviziji, još nam fale i ti. Još uzimati u svoja prljava usta Haseta i to u kakvom kontekstu :puke: 🤮

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 jan 2023, 19:06

Mirza Varesanovic moze osvojiti konferencijsku ligu sa FKS, za mene je mrtav i j e b e m mu mrtve i ovim putem, opet.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 jan 2023, 19:08

mirzatele je napisao/la:
10 jan 2023, 17:34
Samo ove pametnice što će ic na stadion su pravi navijači, jer oni navijaju za Sarajevo a ne za uprave, trenere. Mi što bojkotujemo jer nam ajla alimanovic emir hadzic i mirza narkoman unistavaju klub, nemamo pojma sta je FK Sarajevo i kako se voli klub
Ugasi svjetlo i zakljucaj vrata za sobom

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 14 gostiju.