Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Upravu si tako je bolje .tako je najbolje 

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Samo neka se jave pomoziba na vakat, kad skinu ove sa pipe da njih prikače.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:19Znači, moglo bi se očekivati nešto u smislu 17046BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:16kaze ovaj jedan iz uprave ako oni napuste klub i ostave ga Stanivukovicu klub ce zavrsiti u nizim ligama
jedan orden za palog Borca![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mogu ti reci kvalitetan je zivot na drzavnoj skromno ali yebacki se zivi ili prezivljava al samo sa stilom brate pusti investitore qrce palce yebo vas kapitalizam nije vam ovo amerikamnon46 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:54Samo neka se jave pomoziba na vakat, kad skinu ove sa pipe da njih prikače.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:19Znači, moglo bi se očekivati nešto u smislu 17046BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:16
kaze ovaj jedan iz uprave ako oni napuste klub i ostave ga Stanivukovicu klub ce zavrsiti u nizim ligama
jedan orden za palog Borca![]()
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Al nezzzzzna primitivizam sta je to minimalizam
to je to
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ma to neka balavurdija otvorila stranicu, nigdje veze...
Ne brinite vi za Borca, izaće on i iz ovoga jači, to što ne odgovaram na vaše gluposti, ne znači da ne čitam ili da sam se "sakrio"... Samo vi u svoje dvorište, puna vam usta Borca, a i vaši klubovi na škrge dišu...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
e jes jesMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:52351837BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2023, 19:46najbolje bi im bilo 321837 kako je ono islo na digitronu i onda ga naopako okrenes![]()
![]()
![]()

Drzavnoj sisi * izvinjavam se ekipi koja stoji iza stranice manijaci usa/canada al nije vam ovo amerika saljite braco novaca manijaci usa su mnogo para poslali do sadaBaza1921 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:00Mogu ti reci kvalitetan je zivot na drzavnoj skromno ali yebacki se zivi ili prezivljava al samo sa stilom brate pusti investitore qrce palce yebo vas kapitalizam nije vam ovo amerika![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Trener koji zna osvajati trofeje i zna igrati Evropu
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
sljedeće sezone kanta za nabijanje gol razlike.......AvantiBL je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:07Ma to neka balavurdija otvorila stranicu, nigdje veze...
Ne brinite vi za Borca, izaće on i iz ovoga jači, to što ne odgovaram na vaše gluposti, ne znači da ne čitam ili da sam se "sakrio"... Samo vi u svoje dvorište, puna vam usta Borca, a i vaši klubovi na škrge dišu...
-
- Kontakt:
Vratit će se kad dogodine preuzme reprezentaciju nakon Rukfaša.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
yebote baš duga pauza, najduža ikad, kad će doći kraj februara?
FoSte95 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:06sljedeće sezone kanta za nabijanje gol razlike.......AvantiBL je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:07Ma to neka balavurdija otvorila stranicu, nigdje veze...

Sačuvaj ovaj post pa da se čujemo na sledećoj zimskoj pauzi ..
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Da mogu kako naći postove koje sam pisao prije pola godine-godinu o tome šta vas čeka nakon izbora sve bi ti bilo jasnoAvantiBL je napisao/la: ↑10 jan 2023, 22:09FoSte95 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:06sljedeće sezone kanta za nabijanje gol razlike.......AvantiBL je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:07
Ma to neka balavurdija otvorila stranicu, nigdje veze...
Ne brinite vi za Borca, izaće on i iz ovoga jači, to što ne odgovaram na vaše gluposti, ne znači da ne čitam ili da sam se "sakrio"... Samo vi u svoje dvorište, puna vam usta Borca, a i vaši klubovi na škrge dišu...![]()
Sačuvaj ovaj post pa da se čujemo na sledećoj zimskoj pauzi ..

Uhhh lokacijesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:28
Gledaj ti sta su oni dobili od voljene Drzave 1/1
A nesto nama pricaju![]()
Kako ce ovdje da legne jedan mali hotelcic sa jednim malim unutrasnjim bazencicem i spa centricem
Sve blizu-izlazis na Titovu i dalje desno Carsija lijevo BBI
Uhhhhh
Moze za 4-5 miliona
Ako nas budu htjeli istjerat ja ću zvat zelene beretke
Barikade da pravimo
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Lokacija top.Brate nema niko htjenje ni zelju da vas istjera kako kazes nego navodno vasi hoce to da prodaju(ako im je za vjerovati) i ako oni budi htjeli to prodati mi Željovci cemo to da kupimo nema potrebe za barikadama i silom pa nismo mi sliedzije nismo ni cetnici kako nas zelite prikazati jer smo sa Grbavice kakve barikade nije 92. brate mi cemo to kupiti ko gospoda kakve barikade crne kakva sila bracuka mi smo gospoda necemo ukrasti ko ultras mostar nego cemo kupiti a pokazali smo i dokalzali da imamo vise para od ostalih navijackih grupa zna se koja grupa daje svoje prihode svome klubu a koja bojkotuje i ceka bolje vrijeme i novog yebaca tj. novog investitora jer ste nezadovolji nezahvalni prema svome sadasnjem investitoru a mi nikad nismo imali investitora nego mi smo ti koji svoje investicije usmjeravaju ka svojoj svetinji.Dovoljan je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:27Uhhh lokacijesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:28
Gledaj ti sta su oni dobili od voljene Drzave 1/1
A nesto nama pricaju![]()
Kako ce ovdje da legne jedan mali hotelcic sa jednim malim unutrasnjim bazencicem i spa centricem
Sve blizu-izlazis na Titovu i dalje desno Carsija lijevo BBI
Uhhhhh
Moze za 4-5 miliona
Ako nas budu htjeli istjerat ja ću zvat zelene beretke
Barikade da pravimo
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Braco sa moje strane
nemojte nikad dopistiti da osjetite stid zbog pitarskih ubleha mi znamo tko smo mene boli kada vidim da padate pod pitarsku propagandu i da pitari uticu na vase emocije i stav jel treba voliti i pomagati klubu ili treba biti kao oni prokleti nezadovoljni pitarcic
necu vise uzimati u usta komsije i necu ulazit u rasprave sa nizom rasom ali mislim da su pitari kakvi god loshi u malo boljoj situaciji nego mi i mislim da sam dokazao da iako smo yadniji od njih smo iznad ja kao navijac Želje nisam u prilici da ikoga provociram jer nas je klub u nayvecim sranjima ali sam pokazao sta znaci ponos i da sam ja taj koji provocira iako smo slabiji od njih treba mi njih da yebemo a ne oni nas
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Dok mnogi spavajuu neki su budni sami sa svemirom na ti.TO JE MINIMALIZAM
Za ideale ginu budale voli vas budala sa Grbavice
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, laszlo, lile i 20 gostiju.