FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
90ka deseti heroj Bosne
3 njihova igrača*
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Normalno. Andy Bara nije glup. A kaže da se sa njim može svako uslikat :DD
Opet Kyeremeh bi kao trebao biti neko pojačanje, a u Srbiji 0. Litvanska liga je HNL 2. Nešto između Premijer lige i Federalke. Ili doveo igrača od tamo ili Ramića iz Igmana ili Stevanovića iz Doboja. Samo što su ovi iz Litavnije 2x puta skuplji.
suti moj djecace plavi
Posteno brate nece niko nikoga tjerati da ne ide na utakmice, ali zar clanstvom ne podrzavas njihov rad iako si nezadovoljan istim i zar nije bolje malo sacekati pa ako kojim slucajem ode koji od ovih imbecila napravimo akciju masovnog clanstva ?nokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:04Sta je problem tu, ja stvarno postujem odluku grupe o bojkotu ali imam svoje misljenje i necu joj se pridruziti. Produzena clanska porodicno, tako ce biti i da su najgora i najbolja vremena za klub! Meni nije nacin borbe to i zavrseno. A opet kazem, postujem njihovu odluku i razumijem i ja sam ogorcen na neke odluke pogotovo za Mirzu. I postujem momke sa sjevera i sve sta rade za klub iako sam godinama na zapadu, malo se ostarilo za 90min.
I da Ziljkic je nas eto da se ne sikirate , sada halalite pitari i Aneli sto je ukrala pare od sokova i kospica

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ruku na srce s 19-20 god je u Srbiji igrao. Litvanska liga nije neka svjetska, ali je bolja od naše. Pri tome, igrao je u Konferencijskoj skoro svaku, čini mi se je i zabio gol i 1-2 asistirao. Znači da ima neki kvalitet.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:08Normalno. Andy Bara nije glup. A kaže da se sa njim može svako uslikat :DD
Opet Kyeremeh bi kao trebao biti neko pojačanje, a u Srbiji 0. Litvanska liga je HNL 2. Nešto između Premijer lige i Federalke. Ili doveo igrača od tamo ili Ramića iz Igmana ili Stevanovića iz Doboja. Samo što su ovi iz Litavnije 2x puta skuplji.
E sad, hoće li on pokazati igre kao u Žalgirisu, to ćemo vidjeti.
guadalupe je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:10Posteno brate nece niko nikoga tjerati da ne ide na utakmice, ali zar clanstvom ne podrzavas njihov rad iako si nezadovoljan istim i zar nije bolje malo sacekati pa ako kojim slucajem ode koji od ovih imbecila napravimo akciju masovnog clanstva ?nokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:04Sta je problem tu, ja stvarno postujem odluku grupe o bojkotu ali imam svoje misljenje i necu joj se pridruziti. Produzena clanska porodicno, tako ce biti i da su najgora i najbolja vremena za klub! Meni nije nacin borbe to i zavrseno. A opet kazem, postujem njihovu odluku i razumijem i ja sam ogorcen na neke odluke pogotovo za Mirzu. I postujem momke sa sjevera i sve sta rade za klub iako sam godinama na zapadu, malo se ostarilo za 90min.
I da Ziljkic je nas eto da se ne sikirate , sada halalite pitari i Aneli sto je ukrala pare od sokova i kospica![]()
Ma brate za lijekova im trebalo, ko god je od FKS hajrovao. Al ja bojkotovati zbog nekoga unutar kluba nikad necu. Podrzavam svoj klub ne podrzavam njihov rad ili ne rad. Opet kazem nikome ne namecem svoje misljenje i stav al isto tako je i obratno.. Ici ce trojka ba, vjeruj knedla mi u grlu svaki dan zbog ovakve situacije..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Francis(osim ako ga TSC ne otme

Kako se svi razlikujemo u ponašanju nakon stava HZ.guadalupe je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:10Posteno brate nece niko nikoga tjerati da ne ide na utakmice, ali zar clanstvom ne podrzavas njihov rad iako si nezadovoljan istim i zar nije bolje malo sacekati pa ako kojim slucajem ode koji od ovih imbecila napravimo akciju masovnog clanstva ?nokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:04Sta je problem tu, ja stvarno postujem odluku grupe o bojkotu ali imam svoje misljenje i necu joj se pridruziti. Produzena clanska porodicno, tako ce biti i da su najgora i najbolja vremena za klub! Meni nije nacin borbe to i zavrseno. A opet kazem, postujem njihovu odluku i razumijem i ja sam ogorcen na neke odluke pogotovo za Mirzu. I postujem momke sa sjevera i sve sta rade za klub iako sam godinama na zapadu, malo se ostarilo za 90min.
I da Ziljkic je nas eto da se ne sikirate , sada halalite pitari i Aneli sto je ukrala pare od sokova i kospica![]()
Evo ja npr. nisam produžio porodične članske iz podrške prema stavu grupe, ali na utakmice ne mogu da ne odem, jbg, to je nešto što je jače od mene i ne mogu protiv toga da se borim.
Još kada izadju u novim dresovima na proljeće ako Bog da
-
- Kontakt:
Nek neko javi Aylah da možemo imati 5 stranca maksimalno.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Tatomirović
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
guadalupe je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:10I da Ziljkic je nas eto da se ne sikirate , sada halalite pitari i Aneli sto je ukrala pare od sokova i kospicanokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:04Sta je problem tu, ja stvarno postujem odluku grupe o bojkotu ali imam svoje misljenje i necu joj se pridruziti. Produzena clanska porodicno, tako ce biti i da su najgora i najbolja vremena za klub! Meni nije nacin borbe to i zavrseno. A opet kazem, postujem njihovu odluku i razumijem i ja sam ogorcen na neke odluke pogotovo za Mirzu. I postujem momke sa sjevera i sve sta rade za klub iako sam godinama na zapadu, malo se ostarilo za 90min.![]()

Sa Renanom moglo bi biti 4 sve ukupno

Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kad na kraju samo Renan dođeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:46guadalupe je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:10I da Ziljkic je nas eto da se ne sikirate , sada halalite pitari i Aneli sto je ukrala pare od sokova i kospicanokee je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:04Sta je problem tu, ja stvarno postujem odluku grupe o bojkotu ali imam svoje misljenje i necu joj se pridruziti. Produzena clanska porodicno, tako ce biti i da su najgora i najbolja vremena za klub! Meni nije nacin borbe to i zavrseno. A opet kazem, postujem njihovu odluku i razumijem i ja sam ogorcen na neke odluke pogotovo za Mirzu. I postujem momke sa sjevera i sve sta rade za klub iako sam godinama na zapadu, malo se ostarilo za 90min.![]()
![]()
Sa Renanom moglo bi biti 4 sve ukupnoKako je krenulo citavu ekipu im uzimamo
![]()

L'otavo re di Roma F.T.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Litvanska liga nije ni blizu naše. Ima Zalgiris, koji se upumpava lova, pored njih niko. Imaju veću dominaciju nego Dinamo u Hrvatskoj. Tako da kad si u Zalgirisu lako ćeš i nabiti statistiku i ispast igrač. Kad je već bolja od naše što se igrače ne prodaju iz nje, nego dolaze u Bosnu da igraju. Zadnji neki transfer pošten 2015te godine za 200 hiljada i što je junior jedan za milion otišao golman u Lacio. Imaju i oni 2 ili 3 transfera preko 500k€ al davne '99. Liga je daleko ispod naše, uradili su infrastrukturu (i sve je haman umjetna trava), pa eto kao jest sređenija, ali nogomet je na nivou Federalke. Mislim da je nekad bila u prenosu na SportKlubu pa znam. A i gledao sam par utakmica Žalgirisa jer sam pratio Petra Mamića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:18A ruku na srce s 19-20 god je u Srbiji igrao. Litvanska liga nije neka svjetska, ali je bolja od naše. Pri tome, igrao je u Konferencijskoj skoro svaku, čini mi se je i zabio gol i 1-2 asistirao. Znači da ima neki kvalitet.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:08Normalno. Andy Bara nije glup. A kaže da se sa njim može svako uslikat :DD
E sad, hoće li on pokazati igre kao u Žalgirisu, to ćemo vidjeti.
Evo link Žaligirisa iz Europe, pa ko hoće neka prostudira,.utakmica protiv Bodea iz Europe.
Kad se kod tih referenci, Čataković dao gol Romi, igrao top u Slovačkoj ligi koja je 10 puta i kvalitetnija i zahtjevnija od Litvanske, a i naše, plus je Europska, ljudi su moderni i igraju nogomet s naglaskom na mlade igrače. Evo kod nas nikako da ga pročepi, a sve zbog trenera,.koji ga zavaljivaju ili.nije sistem prilagođen njemu. Evo ovaj Keyremeh i Renan su igrali u 442 sistemu zajedno kao isturena dvojka. I tad su obojica pročepila, Renan prvi. put u karijeri, a Keyremeh eto pojačao malo statistiku od dolaska u Žalgiris. I sad će oni u sistem 4231 gdje će se sve vrtjeti oko desetke ili nekog ubacivanja na visokog špica. Uglavnom prema pojačanjima i sa ovim stručnim štabom ovo neće ličiti na ništa. Stvara se disbalans, sa 6 lijevih krila, 3 desetke/polušpice, 3-4 štopera, 3 desna beka, 2 špica i 3 vezna... Imaš roster da igraš veliko ništa.
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DostaH8Z7 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:51Kad na kraju samo Renan dođeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:46![]()
Sa Renanom moglo bi biti 4 sve ukupnoKako je krenulo citavu ekipu im uzimamo
![]()
![]()
![]()

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Arhitekt, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, CentarsutNaClanak921, fera, Ferrante071, Fudo, gegenpress, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hamagara, head88, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, InatSilniBosanski, Jadnimi, James1987, JuricaSpindl, kanarinac, keli, laznokrilo, ledesma, mnon46, mosarajvosa83, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, nokee, Pantelija, pitara, Posejdon, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, VolimoSarajevo, voltron30 i 629 gostiju.