Nema ni Balje da nam se javi, da kaze kakva je situacija sa strancima
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Balja je gore blizu i sevab bi mu bilo da nam bar nešto rekne.Ne mora o prinovama ali, može, jesu li tu Pantelić,Kuzmanović,Mendeš itd.Šta je je sa Diabijem?
-
- Kontakt:
Koliko ja znam Barcila i Allan nisu više članovi ekipe. Objavit će se uskoro i zvanično.
Diaby je pod ugovorom iako se jos uvijek nije pojavio na prpremama.
Mendez je u Tuzli ali povrijeđen.
A čekamo i Fereiru da se vrati sa odmora iz rodne Argentine.
Ne mora biti sve ovako jer kažem to su moje informacije.
Hvala ti.Eto to je to.Svaka informacija je dobro došla jer se onda mogu na osnovu nje izvlaćiti zaključci.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 jan 2023, 14:47Koliko ja znam Barcila i Allan nisu više članovi ekipe. Objavit će se uskoro i zvanično.
Diabi ima ugovor do 2025.Važna je i ova info za Fereiru.
-
- Kontakt:
Prehladzen sam malo, pa sam na kratkoj pauzi..Uglavnom svi bitni od prosle godine su tu, Kuzmanovic, Misic, Pantelic evo poceo je i Hadzic raditi, ubrzo ide Bagaric...Diabi nije vise sa nama, ipak je Africki mentalitet nesto specificno..Neki su malo kasnili zbog praznika, uglavnom bice to super.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Treba pratiti ovu situaciju u Borcu, pa ako mali Kulašin dobije ciste papire probati ga potpisati. Mlad je i dobro bi nam došao.
A i mi njemu. Jer nema kluba koji bi mu bolje godio u PL, posebno jer ne može nazad u Želju zbog one proslave gola.
Mislim da bi bili prvi u redu za taj potpis na obostrano korist.
Jeste kod nas minimalac al bar je redovan
ne kasni po 4 ili 6 mjeseci.
A i mi njemu. Jer nema kluba koji bi mu bolje godio u PL, posebno jer ne može nazad u Želju zbog one proslave gola.
Mislim da bi bili prvi u redu za taj potpis na obostrano korist.
Jeste kod nas minimalac al bar je redovan

Sta je sa Barcole drug? Ako je i on otisao onda nam je samo Fejza ostaoelvirbaljic je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:31Prehladzen sam malo, pa sam na kratkoj pauzi..Uglavnom svi bitni od prosle godine su tu, Kuzmanovic, Misic, Pantelic evo poceo je i Hadzic raditi, ubrzo ide Bagaric...Diabi nije vise sa nama, ipak je Africki mentalitet nesto specificno..Neki su malo kasnili zbog praznika, uglavnom bice to super.
Tako brate,reci ,nema više Diabija i zdravo.Hvala ti za Kuzmanovića i Pantelića jer su to naši važni igrači.Živio.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:31Prehladzen sam malo, pa sam na kratkoj pauzi..Uglavnom svi bitni od prosle godine su tu, Kuzmanovic, Misic, Pantelic evo poceo je i Hadzic raditi, ubrzo ide Bagaric...Diabi nije vise sa nama, ipak je Africki mentalitet nesto specificno..Neki su malo kasnili zbog praznika, uglavnom bice to super.
Znači taj Jovicev kurs afrikanaca je doživio kolaps. Teško je je svakih pola godine mijenjati kurs to košta. Zato Ernade SD uhvatite se ti i Milenko posla i dovodite momke koji hoće i žele da igraju. I molim vas daj nas riješite ova dva tri igrača koja su nam ogradila fudbal.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:31Prehladzen sam malo, pa sam na kratkoj pauzi..Uglavnom svi bitni od prosle godine su tu, Kuzmanovic, Misic, Pantelic evo poceo je i Hadzic raditi, ubrzo ide Bagaric...Diabi nije vise sa nama, ipak je Africki mentalitet nesto specificno..Neki su malo kasnili zbog praznika, uglavnom bice to super.
Fejzić prisutan 1.Sad nam treba drugi golman(?).Fereira u Argentini 2..Ćorić 3.,Mehidić 4.,Čeliković 5.,Hasanbegović 6. i Šukilović 7. su tu.Karjašević 8.,Gavrić 9.,Karić 10. Su tu.Nukić 11.,Mišić 12.,Kuzmanović 13.,Pantelić 14.,Hadžić 15. treniraju.Bagarića (16.) pogledamo.Mendeš povrijeđen 17.
Dobro je, ima nas u svim linijama.
Otišlo 8..Kuligali,Smajlagić,Hrkač,Veselinović,Brajlović,Diabi,Barkola,Eleouet....Mešinović,Nargalić i Burić neupotrebljivi.
Dobro je, ima nas u svim linijama.
Otišlo 8..Kuligali,Smajlagić,Hrkač,Veselinović,Brajlović,Diabi,Barkola,Eleouet....Mešinović,Nargalić i Burić neupotrebljivi.
Slažem se za ove koji su nam ogadili fudbal.husrefbeg je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:11Znači taj Jovicev kurs afrikanaca je doživio kolaps. Teško je je svakih pola godine mijenjati kurs to košta. Zato Ernade SD uhvatite se ti i Milenko posla i dovodite momke koji hoće i žele da igraju. I molim vas daj nas riješite ova dva tri igrača koja su nam ogradila fudbal.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:31Prehladzen sam malo, pa sam na kratkoj pauzi..Uglavnom svi bitni od prosle godine su tu, Kuzmanovic, Misic, Pantelic evo poceo je i Hadzic raditi, ubrzo ide Bagaric...Diabi nije vise sa nama, ipak je Africki mentalitet nesto specificno..Neki su malo kasnili zbog praznika, uglavnom bice to super.
Tu smo mi negdje što se tiče rostera .Još rezervni golman i centralni vezni.Ova će trojica bezbeli ostati i to je to.
Nije čudo što su Afrički igrači otišli sa odlaskom Jovića.To je bilo za očekivati.
Nije čudo što su Afrički igrači otišli sa odlaskom Jovića.To je bilo za očekivati.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 10 jan 2023, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Svaki trener ima svoje zamisli i ideje. Jovic je radio u tom djelu svijeta i imao je ideju za tako nesto. Jovic vise nije tu, sta ce biti dalje vidjecemo. Za te igrace se i ja slazem da se treba snjima poselamiti.husrefbeg je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:11Znači taj Jovicev kurs afrikanaca je doživio kolaps. Teško je je svakih pola godine mijenjati kurs to košta. Zato Ernade SD uhvatite se ti i Milenko posla i dovodite momke koji hoće i žele da igraju. I molim vas daj nas riješite ova dva tri igrača koja su nam ogradila fudbal.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:31Prehladzen sam malo, pa sam na kratkoj pauzi..Uglavnom svi bitni od prosle godine su tu, Kuzmanovic, Misic, Pantelic evo poceo je i Hadzic raditi, ubrzo ide Bagaric...Diabi nije vise sa nama, ipak je Africki mentalitet nesto specificno..Neki su malo kasnili zbog praznika, uglavnom bice to super.
Ma idemo dalje akoBogda s dobrom atmosferom u ekipi.Bošnjaković to zna uštimati.
Trenutni roster je poprilično tanak i tu je potrebno još nekoliko igrača (po meni minimum 4) da se nadomjeste svi gubici-odlasci iz ekipe.Mora se uzeti u obzir težina,žestina i bitnost predstojećih utakmica.Dovoljno je par povreda i mi smo u velikim problemima i bez adekvatnih zamjena. Doveli smo i igrača(e) upitnika za kojeg se ne zna koliko je oporavljen od povreda.Ako su trener i ostali u klubu i dalje u zabludi i mentalnoj blokadi da računaju na Mešinovića i Burića u bilo kojoj varijanti kao prvotimce,onda smo blizu putovanja u federalnu ligu.
Tek se sada vide razmjere štete koju smo fasovali sa gomilanjem Jovićevih neprofesionalnih levata-igrača "afričkog korpusa".Osim gubitka ogromnog novca i nedostatka bodova ,zbog njegovih ublehaških fiks- ideja smo ostali i bez nekih stubova igre tj igrača nosilaca iz prošle uspješne sezone poput Migija Mehanovića pa i drugih igrača.
Tek se sada vide razmjere štete koju smo fasovali sa gomilanjem Jovićevih neprofesionalnih levata-igrača "afričkog korpusa".Osim gubitka ogromnog novca i nedostatka bodova ,zbog njegovih ublehaških fiks- ideja smo ostali i bez nekih stubova igre tj igrača nosilaca iz prošle uspješne sezone poput Migija Mehanovića pa i drugih igrača.
-
- Kontakt:
Kad vec spomenu Mehanovica, mozda bi ga ponovo mogli gledati u nasem dresu....CityCity je napisao/la: ↑10 jan 2023, 22:29Trenutni roster je poprilično tanak i tu je potrebno još nekoliko igrača (po meni minimum 4) da se nadomjeste svi gubici-odlasci iz ekipe.Mora se uzeti u obzir težina,žestina i bitnost predstojećih utakmica.Dovoljno je par povreda i mi smo u velikim problemima i bez adekvatnih zamjena. Doveli smo i igrača(e) upitnika za kojeg se ne zna koliko je oporavljen od povreda.Ako su trener i ostali u klubu i dalje u zabludi i mentalnoj blokadi da računaju na Mešinovića i Burića u bilo kojoj varijanti kao prvotimce,onda smo blizu putovanja u federalnu ligu.

Odlična vijest.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jan 2023, 08:51Kad vec spomenu Mehanovica, mozda bi ga ponovo mogli gledati u nasem dresu....CityCity je napisao/la: ↑10 jan 2023, 22:29Trenutni roster je poprilično tanak i tu je potrebno još nekoliko igrača (po meni minimum 4) da se nadomjeste svi gubici-odlasci iz ekipe.Mora se uzeti u obzir težina,žestina i bitnost predstojećih utakmica.Dovoljno je par povreda i mi smo u velikim problemima i bez adekvatnih zamjena. Doveli smo i igrača(e) upitnika za kojeg se ne zna koliko je oporavljen od povreda.Ako su trener i ostali u klubu i dalje u zabludi i mentalnoj blokadi da računaju na Mešinovića i Burića u bilo kojoj varijanti kao prvotimce,onda smo blizu putovanja u federalnu ligu.
Tek se sada vide razmjere štete koju smo fasovali sa gomilanjem Jovićevih neprofesionalnih levata-igrača "afričkog korpusa".Osim gubitka ogromnog novca i nedostatka bodova ,zbog njegovih ublehaških fiks- ideja smo ostali i bez nekih stubova igre tj igrača nosilaca iz prošle uspješne sezone poput Migija Mehanovića pa i drugih igrača.![]()

-
- Kontakt:
Za sada je dogovor da se utakmica 19.01. protiv Loznice igra u Loznici.
Ko želi nije daleko, a valjda se naši potrude da obezbijede stream jer zaželjeli smo se TC, a ovi sto slikaju i snimaju su dugo odmarali, valjda nas obraduju.
Ko želi nije daleko, a valjda se naši potrude da obezbijede stream jer zaželjeli smo se TC, a ovi sto slikaju i snimaju su dugo odmarali, valjda nas obraduju.
Neka ga vrate. Nek odradi pripreme. Nije loš momak ali mora biti fizički spremniji. Dobro došao.CityCity je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:04Odlična vijest.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 jan 2023, 08:51Kad vec spomenu Mehanovica, mozda bi ga ponovo mogli gledati u nasem dresu....CityCity je napisao/la: ↑10 jan 2023, 22:29Trenutni roster je poprilično tanak i tu je potrebno još nekoliko igrača (po meni minimum 4) da se nadomjeste svi gubici-odlasci iz ekipe.Mora se uzeti u obzir težina,žestina i bitnost predstojećih utakmica.Dovoljno je par povreda i mi smo u velikim problemima i bez adekvatnih zamjena. Doveli smo i igrača(e) upitnika za kojeg se ne zna koliko je oporavljen od povreda.Ako su trener i ostali u klubu i dalje u zabludi i mentalnoj blokadi da računaju na Mešinovića i Burića u bilo kojoj varijanti kao prvotimce,onda smo blizu putovanja u federalnu ligu.
Tek se sada vide razmjere štete koju smo fasovali sa gomilanjem Jovićevih neprofesionalnih levata-igrača "afričkog korpusa".Osim gubitka ogromnog novca i nedostatka bodova ,zbog njegovih ublehaških fiks- ideja smo ostali i bez nekih stubova igre tj igrača nosilaca iz prošle uspješne sezone poput Migija Mehanovića pa i drugih igrača.![]()
Potreban nam je takav igrač.zbog izvođenja prekida, asistencija,pa i golova.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.