Istina stoji i to. Ko god da je izdajnik države Bosne i Hercegovine idemo na njega pa taman bio brat rodjenilumani je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:19Znali su Krajisnici I po svojimaElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:07Po ko zna koji put Krajisnici tuku srbende, sad smo jos otisli na njihov teren da im pokažemo ko je ko![]()
smiri se ,sport je!
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ako mislis na slucaj zapadna bosnalumani je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:19Znali su Krajisnici I po svojimaElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:07Po ko zna koji put Krajisnici tuku srbende, sad smo jos otisli na njihov teren da im pokažemo ko je ko![]()
smiri se ,sport je!
To su maloumni izrodi drzave
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jbg.....GIBRA je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:23ako mislis na slucaj zapadna bosnalumani je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:19Znali su Krajisnici I po svojimaElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:07Po ko zna koji put Krajisnici tuku srbende, sad smo jos otisli na njihov teren da im pokažemo ko je ko![]()
smiri se ,sport je!
To su maloumni izrodi drzave
Da zaista je nevjerovatno kako zaspe 15-20 poena a da si poprilicno siguran da moze jos puno bolje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nek je utisao bagru zatucanu. Pisam im se na ono republika srpska
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
bravo dzanane sine na trpanju krezubih drazinih cetnika.. srce mi je zaigralo kad ih je poceo punit..
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Ovo slucajno vidjeh
Do sada sam cijenio prilicno Musu kao igraca, cak i poznajem neke ljude vezane za njegovu karijeru...i dalje mislim da je dobar igrac...ali..nakon ovoga sto citam sad na temi..fuj....(nije on kriv)
od sad navijam za sve timove koji igraju protiv Muse i reprezentacije i klubove
a vi..
MARS BAGRO NACIONALISTICKA
Do sada sam cijenio prilicno Musu kao igraca, cak i poznajem neke ljude vezane za njegovu karijeru...i dalje mislim da je dobar igrac...ali..nakon ovoga sto citam sad na temi..fuj....(nije on kriv)
a vi..
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Mrs sa teme stoko genocidaskaSanfrancisco je napisao/la: ↑11 jan 2023, 04:25Ovo slucajno vidjeh
a vi..
Odlicna polusezona!
Na 2 fronta drzi prosjek poena 15.5 i valorizaciju 16 za 24min u 18+15 utakmica. Drzati taj nivo 33 utakmice je vec ozbiljan parametar. Ono sto je vaznije, on je konstantan, nema oscilacija tipa toplo-hladno, pa jedna utakmica 3, druga 33pts. On konstatno ide 15-20pts, i svi znaju da ce on dati svoje za te minute. Pouzdanost je vrlo vazna za rotaciju i tim. Nekad me fascinira njegova igra. Doslovice se nekada ne vidi na terenu i iz minute u minutu boba poen po poen. I kad se lomi, polozi ili baca slobodna i odjednom vidis najbolji strijelac utakmice. Trenutno Tavares, Deck i Musa su pouzdan kostur Reala, s tim da Deck muci muku s povredom al sirok roster pokriva.
Na 2 fronta drzi prosjek poena 15.5 i valorizaciju 16 za 24min u 18+15 utakmica. Drzati taj nivo 33 utakmice je vec ozbiljan parametar. Ono sto je vaznije, on je konstantan, nema oscilacija tipa toplo-hladno, pa jedna utakmica 3, druga 33pts. On konstatno ide 15-20pts, i svi znaju da ce on dati svoje za te minute. Pouzdanost je vrlo vazna za rotaciju i tim. Nekad me fascinira njegova igra. Doslovice se nekada ne vidi na terenu i iz minute u minutu boba poen po poen. I kad se lomi, polozi ili baca slobodna i odjednom vidis najbolji strijelac utakmice. Trenutno Tavares, Deck i Musa su pouzdan kostur Reala, s tim da Deck muci muku s povredom al sirok roster pokriva.
Pa vi, to apsolutno svi tvrde. Samo kod vas se jos protivnici gadjaju raznim predmetima sa tribina. Yebi ga, znam da istina boli
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
Čekaj malo, Musa nije kriv, al navijaš protiv njega.Sanfrancisco je napisao/la: ↑11 jan 2023, 04:25Ovo slucajno vidjeh
a vi..
Zanimljivo
A nemaš nikakav komentar na nacionalističke ispade sa tribina kao ni na gađanje raznim predmetima?
To ti je pretpostavljam ok.
Iako ćemo se složiti da momak ničim nije isprovocirao nikog.
Koševo Zapad
Nemoj se trudit da ista objasnjavas. Oni su poznati po tome da se prave zrtve i kad nisu. Hej, momka od 23 godine gadjati upaljacima i casama bez razloga. Nece oni nikad to osudit, samo ono sta njima ne valja. I ono skandiranje republika sumska, nisu dzaba skandirali, vec prvenstveno radi njega jer je iz Bosne i Hercegovine. Nek im je gubice usutkao volim nego sve pare svijeta. To Musa kralju mojShategabri je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:58Čekaj malo, Musa nije kriv, al navijaš protiv njega.Sanfrancisco je napisao/la: ↑11 jan 2023, 04:25Ovo slucajno vidjeh
a vi..
Zanimljivo![]()
A nemaš nikakav komentar na nacionalističke ispade sa tribina kao ni na gađanje raznim predmetima?
Iako ćemo se složiti da momak ničim nije isprovocirao nikog.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
Gledao sam utakmicu, a znam da je navijač CZ. Interesuje me da prokomentariše stvari koje je vjerovatno vidio kao i ja.DamirT je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:44Nemoj se trudit da ista objasnjavas. Oni su poznati po tome da se prave zrtve i kad nisu. Hej, momka od 23 godine gadjati upaljacima i casama bez razloga. Nece oni nikad to osudit, samo ono sta njima ne valja. I ono skandiranje republika sumska, nisu dzaba skandirali, vec prvenstveno radi njega jer je iz Bosne i Hercegovine. Nek im je gubice usutkao volim nego sve pare svijeta. To Musa kralju mojShategabri je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:58Čekaj malo, Musa nije kriv, al navijaš protiv njega.Sanfrancisco je napisao/la: ↑11 jan 2023, 04:25Ovo slucajno vidjeh
a vi..
Zanimljivo![]()
Iako ćemo se složiti da momak ničim nije isprovocirao nikog.![]()
![]()
I onda vidim sudi mu na osnovu komentara na forumu. Baš i nema logike.
Koševo Zapad
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Eto Llull i Walter znaju inace da ovi guslaju o nacionalizmu sa tribina
vide da je pakleno pa to i napisu.
Imas temu o Čovketovoj prciji pa tamo nastavi.
Imas temu o Čovketovoj prciji pa tamo nastavi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhaha a do sad si inače bio vjerni navijač pogotovo reprezentacije.Sanfrancisco je napisao/la: ↑11 jan 2023, 04:25Ovo slucajno vidjeh
a vi..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Shategabri
Musin komentar je u stilu da ne doživljava uopšte izljeve orangutana s tribina. Gospodski 
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.