- PavicMostarskiSin je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:24Pavic je rekao da ce biti 100% spreman krajem januara ili pocetkom februara, u onom intervju za Velez TV koji je imao prije malo manje od mjesec dana kaze da je na 70%.fudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:14Pavic, Ikic i Ovcina nisu u kombinacijama, samim tim dobije se pristojan broj igrača.
Prvi zbog povrede, drugi i treći zbog neslaganja za smanjenje i to je to.
Ps. racunajte da se Zeljkovic sto posto vraca u vezni red jer Feja ne voli igrače na neprirodnim pozicijama.
• Ribić i Nanić su rezervni golmani
• ne znam šta je sa Drinom i šta će se dešavati
A Ovcina je spreman na mizerno smanjenje plate, oko 1000KM, otprilike s 11000KM na 10000KM. Koliko sam cuo uprava smatra da ne ni bilo fer prema ostalim igracima koji su pristali na manji ugovor da igra redovno pored njih, tako da ce Ikic i on sad za sad trenirati odvojeno.
Haj da računamo da krene sa treninzima u full-u od februara, treba mu 6-8 sedmica intezivnih priprema plus utakmice. Znam sve ali čini mi se iskreno da tek od četvrtog mjeseca će biti full spreman da igra i vrati se na teren onakav kakav je bio.
- Ovčina
Ma slazem se i ja, kakvih deset hiljada, iskreno kome bi ti dao deset hiljada u nasoj ekipi.. ne ekipi.. ligi, na prste jedne ruke možeš.
Problem ove lige generalno je preplaćivanje pojedinih klubova kao npr - Sarajevo, Tuzla..