FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bila bi fora da u ponoc ili malo kasnije predstave Renana kao tad Oremuša 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I ovog Renana je ova navukla na Instagram, i instagram khurcenje, covjek dvije slike do nedavno imao, sad kad ide u wc snima video 

-
- Kontakt:
joj magodice bobice
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Koliko odvratna njuska, jedna od najodvratnijih ikada, a svasta je proslo kroz klub.
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2021
Prvi dan - 78
2022
Prvi dan - 52
2023
Prvi dan - 119
Prvi dan - 78
2022
Prvi dan - 52
2023
Prvi dan - 119
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
bio sam optimistican za Renana al sad nisam poslije videa
vjetar mu skide sal sa ramena
to brazilski vracari i mitologija smatraju nesrecom
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sjećaš li se zayebancije sa pojačanjima pred početak ove sezone, kako se niko nije nasmijao. I bi evo kako je bilo. Evo i sad Renan, k'o da mu je neko pola familije pobio dok sjedi u kombiju.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:02bio sam optimistican za Renana al sad nisam poslije videa
Nisam sujevjeran ali...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahaha sjecam sjecamMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:06Sjećaš li se zayebancije sa pojačanjima pred početak ove sezone, kako se niko nije nasmijao. I bi evo kako je bilo. Evo i sad Renan, k'o da mu je neko pola familije pobio dok sjedi u kombiju.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:02bio sam optimistican za Renana al sad nisam poslije videa
Nisam sujevjeran ali...
mana bilo sto se ne smiju
pa smo hvalili slike sa prvih treninga kako nema smijanja ozbiljno se radi itd
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E zato drug, koga mlijeko oprži i u jogurt puše.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:10hahahahahaha sjecam sjecamMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:06Sjećaš li se zayebancije sa pojačanjima pred početak ove sezone, kako se niko nije nasmijao. I bi evo kako je bilo. Evo i sad Renan, k'o da mu je neko pola familije pobio dok sjedi u kombiju.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:02bio sam optimistican za Renana al sad nisam poslije videa
Nisam sujevjeran ali...
mana bilo sto se ne smiju
pa smo hvalili slike sa prvih treninga kako nema smijanja ozbiljno se radi itd
Pa onda ono, onaj kondicioni jablan ih slomio na treningu, ima da grizu...
Kad ono qurčina

- ThrillerHz
- Kontakt:
E cuj da mi neko ogadi FKS, gledanje utakmica, kupovanje rekvizita… tugo moja… Pogresan nacin borbe se vodi, samo stetimo FKS, nikom drugom
Sad kad je najpotrebnije treba stat uz klub i pokazati da niko nije veci od njeg i da nas nista ne moze zaustaviti da volimo svoj klub.

Sad kad je najpotrebnije treba stat uz klub i pokazati da niko nije veci od njeg i da nas nista ne moze zaustaviti da volimo svoj klub.
1946~
-
- Kontakt:
Nista gluplje od bojkota svojeg kluba nema
Duplikat ba na svakom članku podvlači kako se mora platiti obeštećenje za brazilca, samo sto još nisu boldovali.
Ne bojToku samo zbog ovakvih p…
Ne bojToku samo zbog ovakvih p…
Kyeremeh prati more nekih klubova na ig, tako da nije to briga, bitno je da pored FKS prati Ismira i Aylicu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sta je sa onim crnogorcem sto je na sudu sa klubom..
Bojkotovanje ayle uljanog pa i MIRVICA treba se radit posle 33 kola i to samo ako se uljani izblamira i ne izbori evropu..
Na sjeveru sam od 1996 i pasemi ono sto sjever prestavlja al ove godine Hrasnici nesmijemo dat izgovor nismo izborili evropu puno mi je zao al da su nas navijaci ispostovali ja bi ostao i zelio sam da klub poklonim djetetu.
8 boba nas djeli od evrope, uljani ne obecava al badat se da ce ovi brazilci procepit
Bojkotovanje ayle uljanog pa i MIRVICA treba se radit posle 33 kola i to samo ako se uljani izblamira i ne izbori evropu..
Na sjeveru sam od 1996 i pasemi ono sto sjever prestavlja al ove godine Hrasnici nesmijemo dat izgovor nismo izborili evropu puno mi je zao al da su nas navijaci ispostovali ja bi ostao i zelio sam da klub poklonim djetetu.
8 boba nas djeli od evrope, uljani ne obecava al badat se da ce ovi brazilci procepit
Ako se izbori evropa onda ce tek gamad ostat, kako ste glupi, ne vjerujem sta citam.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, Proximic, rimljanin90, THEC i 72 gosta.