FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda da je Suljić bivši , trenirat će odvojeno od ekipe.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa eto vidjet cemo ima li efekta, sta trebam podrzavat ih jel ? Ja ne znam da li vi kontate da se ovi sada pisaju po svima nama sa rezultatima nikada gorim i sa ovim retardom na celu, pa zamisli sta ce biti kada se malo poprave rezultati tada ce dildo da uzmu i da nas iz.jebu sviju, al zato dosao brazilac, dolazi Ziljkic, Suljic ode euforijaaa.
Kroz godine krize koja je ovdje manje vise konstanta ako se izuzme sezona, dvije, tri, mira u kuci (kao izuzetak nazalost) jedna stvar je postala i ostala cinjenica. UNFKS Hz je uvijek, ali uvijek biralo pravu stranu (stagod su pojedinci kuckali po drustvenim mrezama, skandirali, ne skandirali, zvizdali, (ne)ispostovali, svi oni "objektivni" koji govorise neka treba im dati jos vremena, "nije istina, nisu lopovi, kriminalci, ne rade na stetu kluba" i sl. - na koncu, naknadnom pameti su se pridruzili stavu grupe, ili su u manirima pravih beskicmenjaka zasutili skrivajuci sopstvenu sramotu - u slucaju da imaju kapacitet da istu osjecaju, u sto sumnjam, i to je tako uvijek bilo kroz historiju) dok su se razne grupice i grupacije svakojakih klubova i sl. prodavale, sutile, radile s upravama, opozicijama uprava i sl. nase Horde sacuvase hvala Bogu svoj obraz, cast, mentalitet. Uvijek za dobro kluba, nikad sami sebi svrha, "Do smrti odani nikad nikom prodani" sjecate se? - bez obzira na sve faktore, probleme, kojekakve neutemeljene price od strane ljudi koji ne posjeduju ni mentalitet, niti razumiju pricu, NASA navijacka skupina ostade NASA, u sluzbi nase najvece ljubavi, a na ponos svih nas. Hvala vam na tome sto imamo u koga pogledati kad ostali sute i kad je tesko, kad niko drugi nece ili ne smije, hvala vam sto sacuvaste obraz i cast, sretno i do konacne pobjede!
...ne damo vam da unistite sve!
...ne damo vam da unistite sve!
Umjesto da se drzite svoje mantre, i kada tesko je, kada redas poraze, horde skroz okrenule ledja klubu. Ruzno je brateguadalupe je napisao/la: ↑11 jan 2023, 07:53Pa eto vidjet cemo ima li efekta, sta trebam podrzavat ih jel ? Ja ne znam da li vi kontate da se ovi sada pisaju po svima nama sa rezultatima nikada gorim i sa ovim retardom na celu, pa zamisli sta ce biti kada se malo poprave rezultati tada ce dildo da uzmu i da nas iz.jebu sviju, al zato dosao brazilac, dolazi Ziljkic, Suljic ode euforijaaa.
Ako ti zena dobro kuha a neko je drugi ****, treba da ostane s tobom u braku?
Ko je bolan okrenuo ledja klubu, okretanje ledja klubu je davanje para Ajli, Hadziji ... a ne ovo sto Horde rade, samim cinom uclanjenja , kupovanja rekvizita i ostalog samo im dajes vjetar u ledja. Ja nisam Hz, ja sam na zapadu, ali cu uvijek biti uz njih jer se na kraju ispostavi vazda da jedini nikakve koristi od kluba nemaju i da jedino sto rade je iz dobre namjere, na kraju cete svi kao i uvijek reci svaka cast momcima bili su upravu za sve.boki86 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 08:00Umjesto da se drzite svoje mantre, i kada tesko je, kada redas poraze, horde skroz okrenule ledja klubu. Ruzno je brateguadalupe je napisao/la: ↑11 jan 2023, 07:53Pa eto vidjet cemo ima li efekta, sta trebam podrzavat ih jel ? Ja ne znam da li vi kontate da se ovi sada pisaju po svima nama sa rezultatima nikada gorim i sa ovim retardom na celu, pa zamisli sta ce biti kada se malo poprave rezultati tada ce dildo da uzmu i da nas iz.jebu sviju, al zato dosao brazilac, dolazi Ziljkic, Suljic ode euforijaaa.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 11 jan 2023, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Uticajan je zalizani. Ako nista nece biti bojkota kao kod prijasnjih
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Gdje su te legende na tribinama? Nešto ih ne vidim.
Da ne pitam gdje su kad je trebalo pomoći klubu.
Sad se javljaju da podrže Mirzu. Golemo.
Hoće li ga podržavati preko streama ili će se pojaviti na stadionu?
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
A ove "legende" su garant oni uhljupi s Hasetovog turnira, Zeka, Berberovic, Runda i ostali.
E moj klube, na sta spade...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Otprilike to je ova hrpa imbecila koja će ga podržatinapoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 08:34A ove "legende" su garant oni uhljupi s Hasetovog turnira, Zeka, Berberovic, Runda i ostali.
E moj klube, na sta spade...

Ovaj klub ce prodisati onda kad se rijesi prijeratnih i ratnih mahalasa koji su navikli da su dobri sa cenerom danas, a sutra, novi dan nova nafaka. Ova slika iznad je najbolji primjer i pokazatelj stanja u i oko kluba. Ko da je 1999. Vecina ih je i ostala glavom u tom vremenu.
Koliko se naprezu ovi sto nisu za bojkot da ne povjerujes.Pa ne brani vam niko idite na utakmice mozete evo i ove legende povest niko vas ne tjera na bojkot.
Grupa je rekla svoje i nikakva vasa ubjedjivanja ih nece natjerati da promjene misljenje pa ni ovaj garo sto je doso.
Grupa je rekla svoje i nikakva vasa ubjedjivanja ih nece natjerati da promjene misljenje pa ni ovaj garo sto je doso.
- Shategabri
- Kontakt:
Ismirova najveća greška.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:11Ovaj klub ce prodisati onda kad se rijesi prijeratnih i ratnih mahalasa koji su navikli da su dobri sa cenerom danas, a sutra, novi dan nova nafaka. Ova slika iznad je najbolji primjer i pokazatelj stanja u i oko kluba. Ko da je 1999. Vecina ih je i ostala glavom u tom vremenu.
Dopustio je ovim trutovima da vode klub.
Ne vidi čovjek šumu od drveta.
Al eto, mi smo dušmani. Sve kritikujemo i ne vidimo ono dobro u njima.
Kvarimo atmosferu, a sigurno bi nas doveli do grupne faze sad na ljeto.
Koševo Zapad
Klubu se definitivno yebalo mater mater onog momenta kad se Ćelo Bajramović u fijakeru provoz'o po atletskoj stazi.
Sve ostalo je pitanje vremena.
Sve ostalo je pitanje vremena.
-
- Kontakt:
Ajde nemojte palamuditi svega vam i meni je muka od rezultata,nekakvih ubleha tipa celavog,Ajlah ali mi smo se borili da spasimo klub od bankrota,da nadjemo investitore jer smo bili na virslama
Nije Ismir nista bolji od njih. Jos je gori ! Nadam se da ce ga Tan uskoro skloniti !!Shategabri je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:17Ismirova najveća greška.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:11Ovaj klub ce prodisati onda kad se rijesi prijeratnih i ratnih mahalasa koji su navikli da su dobri sa cenerom danas, a sutra, novi dan nova nafaka. Ova slika iznad je najbolji primjer i pokazatelj stanja u i oko kluba. Ko da je 1999. Vecina ih je i ostala glavom u tom vremenu.
Dopustio je ovim trutovima da vode klub.
Ne vidi čovjek šumu od drveta.
Al eto, mi smo dušmani. Sve kritikujemo i ne vidimo ono dobro u njima.
Kvarimo atmosferu, a sigurno bi nas doveli do grupne faze sad na ljeto.
Bojkot,ni feninga za Mirvicev kupleraj !!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ASD, boki86, bordobijeli, Dave, Ferrante071, Fudo, Kaunas, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Oerde, Sanfrancisco, Serha, VolimoSarajevo i 127 gostiju.