Uzivajte kad dođe opet neki Ljubić pred 50 gledalaca ili 70 kad se svi vratimo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas si adekvatan primjer naveo. Protiv Ljubica je na sjeveru bilo vise ljudi nego na zapadu i istoku zajedno. Pametnom dosta.
Nije odavno koliko ja znam.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Veterani i legende 
runda i rundici, prevrtaner zeka, kockar dzemo, adi koji ima oba nastupa za FKS, onaj nekakav sto je tukao trenera akademije...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jesi bio na ovom sastanku sada?
Prepuna, krcata dvorana, 1500+ ljudi sigurno. Ako si bio, onda si na kraju sastanka mogao osjetiti snagu i morao si se najeziti kada su zagrmile one 2-3 pjesme u toj krcatoj dvorani.
Mi zivimo Sarajevo. Sarajevo to smo mi.
Kakva predaja, kakvo odustajanje, kakve pic.ke materine.
- FKS -
Znači Ziljkić u toku dana potpisuje 

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 11 jan 2023, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pretjera ga malo drug hahahahah, nije nas toliko bilo, ali je vilo 400 - 500 ljudi sigurnoHajdeee je napisao/la: ↑11 jan 2023, 11:37Jesi bio na ovom sastanku sada?
Prepuna, krcata dvorana, 1500+ ljudi sigurno. Ako si bio, onda si na kraju sastanka mogao osjetiti snagu i morao si se najeziti kada su zagrmile one 2-3 pjesme u toj krcatoj dvorani.
Hudnik ,shvatio gdje je dosao. Dileri droge u njegovoj faveli su uljudniji od uljagaca i uposlenika FKSMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:06Sjećaš li se zayebancije sa pojačanjima pred početak ove sezone, kako se niko nije nasmijao. I bi evo kako je bilo. Evo i sad Renan, k'o da mu je neko pola familije pobio dok sjedi u kombiju.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 00:02bio sam optimistican za Renana al sad nisam poslije videa
vjetar mu skide sal sa ramena
to brazilski vracari i mitologija smatraju nesrecom
Nisam sujevjeran ali...

A bice mu jos gore ,kad za pola godine bude odlazio bez primljene marke a opet ce mu u dusi biti drago da odlazi iz ovog pakla ,iz kandzi mafijasa

A valjda je mami javio da mu posalje paket s hranom ako nije bice mu gutavo. Ajlah i uljagac ,nemaju ni za sebe

Doduse,Ajlah ima topli obrok,svaki dan

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 11 jan 2023, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sve i da sjednu, Horde imaju jedan uslov koji on sigurno neće ispuniti. Ne vidim neku poentu sastančenja sad, tek na ljeto.Kimun je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:42Ubjedjen sam da ce se situacija okrenut. Da ce Ismir sjesti sa Hordama i da ce se do pocetka prvenstva naci zajednicka rijec. Bojkot ne vodi ni cemu. Imamo odlicnu ekipu koja ce ubjedjen sam igrati Evropu ove godine a sčedece napasti titulu. Ima jos vremena.....
Ebo Aylu, nije ni ona vjecna. To je osoba koja gleda samo personalni uspjeh, i nece ni ona dugo. Sto krace to bolje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma ja razumijem sta hoces da kazes. Ja sam i poceo navijati za Sarajevo jer sam otisao na sjever s rajom iz skole. Da nije bilo HZ i sjevera vjerovatno ne bih postao ovako zagrizen a mozda cak u ne bih navijao za Sarajevo jer me niko od rodbine nije vodio na utakmice. Valjda ce se to brzo sve rijesiti i vratit ce se HZforrest je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:19Ovih 500 koje naguraju sa članstvom i 1000 koji budu na tribinama će dozvoliti trojcu da vode klub po svom nahođenju i najvećim djelom u svom interesu. Ne mogu oni ostvariti neki veliki napredak u ovom blatu od lige bez hiljada navijača koji će ih pomoći u tome. Ponavljam, zato će se okrenuti radu u klubu najviše za svoj interes. Dok ovih 1000 će potaći da dođe još nekoliko stotina na utakmicu, jedan po jedan, većina ćemo se vratiti.
A šta smo dobili time?
Izgubiti ćemo kredibilitet i ostati ćemo vjerovatno bez jednog od identiteta, a to je Hz! Gledati ćemo na početku sa prezirom anamo one, kako prave atomosferu na tribinama, a kasnije će se puno naših vjerovatno i početi diviti tome. Mnoga djeca će radije ići tamo, a mi i dalje kuburiti sa nekom Ajlom, Hadžićem, Mirzom i sličnim. Naka nam je sa srećom.
Mirza bivsi 

- napoleon72
- Kontakt:
E cuj 1500 ljudi u sali kina Bosna. ZanimljivoHajdeee je napisao/la: ↑11 jan 2023, 11:37Jesi bio na ovom sastanku sada?
-
- Kontakt:
Suljic i Tomasevic nocne more,pa tek onda sve ovo ostalo...
Jel moguce da su jos tu!?
Jel moguce da su jos tu!?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ok, eto 600-700. Nebitno. Ali je bilo krcato, da nije mogao uci niko vise bukvalno.nokee je napisao/la: ↑11 jan 2023, 12:08E cuj 1500 ljudi u sali kina Bosna. ZanimljivoHajdeee je napisao/la: ↑11 jan 2023, 11:37Jesi bio na ovom sastanku sada?
Uostalom, to nije poenta. Ali bitno je da ti nesto pametujes, negiras...a ispod hastala promovises i spinujes za ove degenerike iz uprave.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bejker, bhfanatic14, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Google [Bot], Hajdeee, James1987, johntravolta123, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, tenpenny, UltraSa46 i 229 gostiju.