FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ko Šoja Stojan
vala od Suljica je bolji Trako
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Suljic je kvalitetniji igrac vjerovatno ali proslu polusezonu je bio bar 5 nivoa ispod onoga sto moze. Kada bi se vratio na nivo proljeca prosle godine svakako da bi nam bio veliko pojacanje. A nemojmo sada pretjerivati Ziljkic je u borcu itekako fino igrao i bio jedno od boljih krila u ligi. Cak i prva sezona u olimpiji veoma solidna. Trenutno svakako imamo puno stranaca, a od igraca sa nasim papirima svakako da je dobar igrac.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suljić hoda na terenu. Ziljkić ako dođe i trči, ima bolju ocjenu nego Suljić već u startu. Znači samo da trči, ništa drugo.
-
- Kontakt:
Ma kakvih 100, posjeta se neće ni prepoloviti u odnosu na prije.Torino je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:07Floskule da idete radi Sarajeva na utakmice, a mi kao radi nećeg drugog šta li, ne pije vode.
Evo ići će vas 100njak pa eto priđete Rundi, Huremu i ostalima i kažete da ih ne želite u klubu.
Malo mi je smiješno priča se svašta, a niko pojma nema. Šta sad da mi što nečemo da dajemo podršku ublehama koje blate klub, kažemo za vas što idete da ste plačenici? Smiješno. Tako će vas i smatrati, ako ne uradite ovo gore navedeno.
Sarajevo nije samo njih 11 na terenu, već mnogo više. Ako se ustanovio kancer kluba, onda se bori protiv toga, ne daje se ulje na vatru. Naopak narod i šta ćeš. Pa ti ljudi da šta valjaju ne bi im se djeca otimala, muževi napuštali i kerovi šetali umjesto djece u 40tim.
Takav narod . Shvate 5 minuta pred klanje , džaba pričat pojedinim . Ja sam prvi bio protiv bojkota , ali poslije sastanka i poslije svega što su momci iznijeli imaju moju punu podršku .Torino je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:07Floskule da idete radi Sarajeva na utakmice, a mi kao radi nećeg drugog šta li, ne pije vode.
Evo ići će vas 100njak pa eto priđete Rundi, Huremu i ostalima i kažete da ih ne želite u klubu.
Malo mi je smiješno priča se svašta, a niko pojma nema. Šta sad da mi što nečemo da dajemo podršku ublehama koje blate klub, kažemo za vas što idete da ste plačenici? Smiješno. Tako će vas i smatrati, ako ne uradite ovo gore navedeno.
Sarajevo nije samo njih 11 na terenu, već mnogo više. Ako se ustanovio kancer kluba, onda se bori protiv toga, ne daje se ulje na vatru. Naopak narod i šta ćeš. Pa ti ljudi da šta valjaju ne bi im se djeca otimala, muževi napuštali i kerovi šetali umjesto djece u 40tim.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suljić je prvih 5-6 utakmica odličan bio, i onda ona blamaža od 4:0 protiv Zrinjskog, i ono hodanje Suljića kod jednog gola Zrinjskog je početak njegovog pada u FKS. Od tada on nije 5 utakmica ozbiljnih odigrao, nažalost.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vidim nije se vrtio klip. star jeste .. mislim briga me, ko god nije dostojan bordo dresa raus. Ali malo objektivnosti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Shvatite da od 5.000 minuta u neke 2 sezone nije tako teško sastaviti 5 min videa najboljih momenata

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ali to je fudbal. Najsavrseniji je onaj najednostavniji
I onda se sjetim gdje smo sad i šta se dešava sa Klubom, da čovjek zaplače

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Javiere budi realan. Poredis Palica koji nema snimak pravilnog dodavanja. Suljic je krenuo iz kantona i dosao do najtrofejnijeg madjarskog klub. Ljudi mu dali drzavljanstvo zemlje. Bio najbolji strani igraci.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:572023 godina i ljudi gledaju highlightse kao neki "realan" pokazatelj kvalitete igrača. Kerim Palic ima top highlightse kao i svaki igrac
Shvatite da od 5.000 minuta u neke 2 sezone nije tako teško sastaviti 5 min videa najboljih momenata![]()
Ali mi smo sujetni.. kazu stalak za infuziju.
https://www.flashscore.com/player/sulji ... /UsqKiUgh/
pogledaj malo momku karijeru. Pitat ce Renana loptama garantujem
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ANamelessGhoul, Bejker, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, budzak, Combattente87, dark44, Dave, fera, gh0stHZ, Haksss, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, kogmagie46, Kyle88, laznokrilo, Lecler, ledesma, Lokomotifa, macahz, mnon46, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, Pablo11, Posejdon, rimljanin90, Rodman, SAMO BORDO, Sanchez87hz, Seipronto, Serha, SHZ82, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, strahmeipomisliti, UltraSa46, USB, WeekendOffender i 606 gostiju.