FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
45
31%
Darko Milanič
28
19%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
23
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
36
24%

Ukupno glasova: 147

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 11 jan 2023, 15:06

Nirton je napisao/la:
11 jan 2023, 15:02
Naletim neki dan na Areni na snimak utakmice protiv Sloge, ona 4-2 na Koševu. Kakva igra, atmosfera, euforija......
I onda se sjetim gdje smo sad i šta se dešava sa Klubom, da čovjek zaplače :mrgreen: A to bilo prije samo 5-6 mjeseci, kakav fijasko.
red na kartama ispred ko da je grupna faza LP. Kakav preokret za nekoliko mjeseci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 jan 2023, 15:08

FCUM je napisao/la:
11 jan 2023, 15:06
Nirton je napisao/la:
Naletim neki dan na Areni na snimak utakmice protiv Sloge, ona 4-2 na Koševu. Kakva igra, atmosfera, euforija......
I onda se sjetim gdje smo sad i šta se dešava sa Klubom, da čovjek zaplače :mrgreen: A to bilo prije samo 5-6 mjeseci, kakav fijasko.
red na kartama ispred ko da je grupna faza LP. Kakav preokret za nekoliko mjeseci
Sreća nisu pustili snimak one protiv Posušja, ta bi me uništila nakon gola Ahmetovića. Od tad je sve krenulo kako ne treba. :)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jan 2023, 15:08

FCUM je napisao/la:
11 jan 2023, 15:06
Nirton je napisao/la:
To smo mi. Od eeuforije do mrznje ima tako malooo... Kazu ocekuj najgore nadaj se najboljem
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 jan 2023, 15:10

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:
11 jan 2023, 14:57
2023 godina i ljudi gledaju highlightse kao neki "realan" pokazatelj kvalitete igrača. Kerim Palic ima top highlightse kao i svaki igrac

Shvatite da od 5.000 minuta u neke 2 sezone nije tako teško sastaviti 5 min videa najboljih momenata :kafa:
Javiere budi realan. Poredis Palica koji nema snimak pravilnog dodavanja. Suljic je krenuo iz kantona i dosao do najtrofejnijeg madjarskog klub. Ljudi mu dali drzavljanstvo zemlje. Bio najbolji strani igraci.

Ali mi smo sujetni.. kazu stalak za infuziju.

https://www.flashscore.com/player/sulji ... /UsqKiUgh/

pogledaj malo momku karijeru. Pitat ce Renana loptama garantujem
Nemoj da mislis da sam protiv Suljica, naprotiv meni je on top igrac za ove lige kad hoce i kad moze (vidjeli smo kad je tek dosao poigravao se sa svima, nije preko noci zaboravio igrat lopte). Bar ja sam jedan od tih sto ima strpljenja za sve nase igrace nego neki prosjecni navijac.

Nego samo govorim o vaznosti highlightsa, Velkoski, Bagaric, Cmiljanic svi ce sastavit par min videa najbolljih momenata. Meni je puno vaznije ono sto sam gledao svojim ocima i sto znam necije kvalitete. Meni niko ne treba pricati o kvaliteti Suljica, mozemo pricati samo o volji i zelji. poz drug
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jan 2023, 15:14

11 jan 2023, 15:10
11 jan 2023, 14:57
2023 godina i ljudi gledaju highlightse kao neki "realan" pokazatelj kvalitete igrača. Kerim Palic ima top highlightse kao i svaki igrac

Shvatite da od 5.000 minuta u neke 2 sezone nije tako teško sastaviti 5 min videa najboljih momenata :kafa:
Javiere budi realan. Poredis Palica koji nema snimak pravilnog dodavanja. Suljic je krenuo iz kantona i dosao do najtrofejnijeg madjarskog klub. Ljudi mu dali drzavljanstvo zemlje. Bio najbolji strani igraci.

Ali mi smo sujetni.. kazu stalak za infuziju.

https://www.flashscore.com/player/sulji ... /UsqKiUgh/

pogledaj malo momku karijeru. Pitat ce Renana loptama garantujem
Nemoj da mislis da sam protiv Suljica, naprotiv meni je on top igrac za ove lige kad hoce i kad moze (vidjeli smo kad je tek dosao poigravao se sa svima, nije preko noci zaboravio igrat lopte). Bar ja sam jedan od tih sto ima strpljenja za sve nase igrace nego neki prosjecni navijac.

Nego samo govorim o vaznosti highlightsa, Velkoski, Bagaric, Cmiljanic svi ce sastavit par min videa najbolljih momenata. Meni je puno vaznije ono sto sam gledao svojim ocima i sto znam necije kvalitete. Meni niko ne treba pricati o kvaliteti Suljica, mozemo pricati samo o volji i zelji. poz drug
🤝👍 ispravno drug. Pozz i tebi 🇧🇦 Ne dam na nase pa da su od govana..
- 1 9 4 6 -

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 11 jan 2023, 15:18

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2023, 14:54
Jednostavno, Suljić je kvalitetniji igrač ali neće da igra.
I Ronaldo se tjera za nemir koji stvara u ekipi a mi držimo igrača koji se ne vraća, ne dodaje, gleda svaku moguću loptu koju dobije da dribla i ima 1 uspješan dribling od 18 pokušaja. Ne znam da li je istina ali se pisalo da su on i Dal istjerali Feđu i zamisli ti takvog štetočinu imaš i ljudi ga brane. Zilkić je mlađi, brži, ima kondicije i ima bolji šut a Suljić ima bolju karijeru koja je sada stvar prošlosti.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 jan 2023, 15:20

Suljić je jedno nezahvalno magare
ISTINA ZA VEDRANA!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jan 2023, 15:21

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
11 jan 2023, 15:18
MortemHz je napisao/la:
I Ronaldo se tjera za nemir koji stvara u ekipi a mi držimo igrača koji se ne vraća, ne dodaje, gleda svaku moguću loptu koje dobije da dribla i ima 1 uspješan dribling od 18 pokušaja. Ne znam da li je istina ali se pisalo da su on i Dal istjerali Feđu i zamisli ti takvog štetočinu imaš i ljudi ga brane. Zilkić je mlađi, brži, ima kondicije i ima bolji šut a Suljić ima bolju karijeru koja je sada stvar prošlosti.
On nije ronaldo i zato postoji strucni stab Da se izvuce od igraca maximum i da mu se daju konkretne i direktne smjernice sta moze raditi sta ne. Slazem se da mu je Narav prgava
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jan 2023, 15:28

MortemHz je napisao/la:
I Ronaldo se tjera za nemir koji stvara u ekipi a mi držimo igrača koji se ne vraća, ne dodaje, gleda svaku moguću loptu koju dobije da dribla i ima 1 uspješan dribling od 18 pokušaja. Ne znam da li je istina ali se pisalo da su on i Dal istjerali Feđu i zamisli ti takvog štetočinu imaš i ljudi ga brane. Zilkić je mlađi, brži, ima kondicije i ima bolji šut a Suljić ima bolju karijeru koja je sada stvar prošlosti.
Ne znam za miniranje trenera. Sve je na rekla kazala. Moje misljenje je da je Dudic sam sebi skocio u stomak. Sve ucinjeno mu se ogleda u odnosu Dizdarevic- Sahinovic. Napravi svjesno nezadovoljnog igraca i onda ocekuje da ga taj isti izvadi.. kad na vrbi rodi grozdje.
Najveca greska mu je bila ta izmjena i ta ga je kostala. I mislim da je pogrijesio u doboj kaknju kada je igrace prepustio razjarenoj masi nakon utakmice s Igmanom
- 1 9 4 6 -

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 jan 2023, 15:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 jan 2023, 14:04
11 jan 2023, 12:01
joker90 je napisao/la:
11 jan 2023, 11:58

Ja kontao Ana Brnabic zivota mi u ovom sakou! :urnebes:
:rol: :rol:
Najveci smrad ikad,ljiga jedna velika,ni u snu ga nisam volio vidjeti u nasem dresu,ljudska 0 sve najgore za njega
priznaj da tako mislis jer je sandzo :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jan 2023, 15:36

Suljic je bio dobar igrac, BIO. Sad je u khurcu teskom, jedva moze meda u ovoj ligi. Liga kad je on igro prije 10 godina, i sad su dva razlicita svijeta. Sad su igraci puno jaci fizicki i vise se trci. A on je u tim segmentima uvijek bio inferioran. On je idealan da udje s klupe zadnjih pola sata i pokusa da naparvi razliku neku potezom, kad se protivnicki igraci umore, al da igra svih 90 minuta, koristan ko kondom poslije karanja.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jan 2023, 15:37

Prosle sezone je bio jedan od boljih igraca. Nije prije 10 dinago. 5 golova dao na 12 utakmica. Sad 14 bez valjanog ucinka. Ja sam siguran da on moze jos ruke dati
- 1 9 4 6 -

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 11 jan 2023, 15:38

11 jan 2023, 15:28
MortemHz je napisao/la:
Ne znam za miniranje trenera. Sve je na rekla kazala. Moje misljenje je da je Dudic sam sebi skocio u stomak. Sve ucinjeno mu se ogleda u odnosu Dizdarevic- Sahinovic. Napravi svjesno nezadovoljnog igraca i onda ocekuje da ga taj isti izvadi.. kad na vrbi rodi grozdje.
Najveca greska mu je bila ta izmjena i ta ga je kostala. I mislim da je pogrijesio u doboj kaknju kada je igrace prepustio razjarenoj masi nakon utakmice s Igmanom
Pogrijesio je on i kad je dopustio Suljicu da se u Srebreniku raspravlja sa svojim navijacima. Kraj utakmice, a nas kapiten pod tribinu tražeći da se javi onaj koji mu je u toku utakmice opsovao nesto. Pa nakon sto je neki stariji covjek rekao "kako te nije stid, iz Sarajeva ljudi dodju da vas gledaju tako se ponasas", a on covjeku i rod i broj pozivajuci sve koji imaju nesto protiv njega da dodju ispred sluzbenog ulaza na stadion i u lice mu to kažu. To je Dudiceva greska sto nakon toga odmah "kapitenu" makar kapitensku traku nije oduzeo.

Sto se tice Suljicevih kvaliteta i ja vjerujem da je bolji od Ziljkica, al i da je zbog svoje nezainteresiranosti i idiotskog ponašanja na terenu zaslužio da bar postane druga opcije ekipe ako ne vec da se sporazumno razidjemo

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 11 jan 2023, 15:44

Suljic ima kvalitet al ima ocito i problem u glavi
strasan pad je dozivio
i bez obzira na kvalitet i da je u najboljoj formi on po meni ne moze biti kapiten kluba
ponasanje i postupci koje je imao ne dopustaju da neko nosi kapitensku bez obzira na kvalitet i sama pojava da se ne lazemo
najezim se kad ga vidim

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jan 2023, 15:45

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 11 jan 2023, 15:45

Ma nebitno ko je bolji dobra su konkurencija jedan drugom i time bismo fino popunili poziciju lijevog krila. Neka starter bude ko vise zasluzi i ko bude u boljoj formi. Glupa rasprava totalno.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jan 2023, 15:47

keli je napisao/la:
11 jan 2023, 15:45
Ma nebitno ko je bolji dobra su konkurencija jedan drugom i time bismo fino popunili poziciju lijevog krila. Neka starter bude ko vise zasluzi i ko bude u boljoj formi. Glupa rasprava totalno.
vidjet cemo ko je bolji. Teren je mjerilo. Samo dobra konkurencija natjera na vise odricanja.
- 1 9 4 6 -

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jan 2023, 15:48

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 11 jan 2023, 15:48

Aduka87 je napisao/la:
Baš dobro izgledaju! 😎
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 jan 2023, 15:49

keli je napisao/la:
Gdje ce Dzafic onda :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, r3m1, riki46 i 115 gostiju.