Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Nunes iz Wolvesa je navodno opcija.
Ja sam njega htio u Celziju prije nego sto je kod njih dosao.
Ne bi bio losa opcija ako nije prevelika cifra.
Ja sam njega htio u Celziju prije nego sto je kod njih dosao.
Ne bi bio losa opcija ako nije prevelika cifra.
- Pensioner26
- Kontakt:
Usrali smo pravo motku posljednjih 4-5 sezona…Za koga osim Kantea i Kovačića se moze reci da je bio isplativ transfer?darker10 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:19Oj mati draga, Joao Felix kao neko da ti spasi sezonu plus se spominje da je to samo dio sheme da se na ljeto dovede Enzo Fernandez. Shemira se ko da je u pitanju Zinedine Zidane glavom i bradom, a ne neko za koga je prije ovog SP slabo ko i cuo.
Iskr nikad nisam vidio da je neko bacio vise para a da u biti nije poboljsao ekipu. Istina, dovode se mladi igraci, ali ko ti garantuje da ce sutra bit nesto od njih.
Kanteu vec ima 6,5g kako je dosaoPensioner26 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:42Usrali smo pravo motku posljednjih 4-5 sezona…Za koga osim Kantea i Kovačića se moze reci da je bio isplativ transfer?darker10 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:19Oj mati draga, Joao Felix kao neko da ti spasi sezonu plus se spominje da je to samo dio sheme da se na ljeto dovede Enzo Fernandez. Shemira se ko da je u pitanju Zinedine Zidane glavom i bradom, a ne neko za koga je prije ovog SP slabo ko i cuo.
Iskr nikad nisam vidio da je neko bacio vise para a da u biti nije poboljsao ekipu. Istina, dovode se mladi igraci, ali ko ti garantuje da ce sutra bit nesto od njih.

Ali recimo transfer rok poslije tog je doveden Rudiger, pa na zimu 17/18 Giroud i Kovacic je cini mi se dosao na posudbu na kraju te sezone. Elem oko njih se ne dvojim da su bili dobri transferi.
Felix ce prije dolaska u Celzi produziti ugovor sa Ateltikom do 2027 godine
Izvor Romano
Izvor Romano
Ne znam samo sta se desava sa galagerom ne moze 2 pasa da sastavi stalno nervozan na terenu.talenat je videlo se to u palasu,sad mozda je sam sebi nametnuo dodatni pritisak u celsiju da se dokaze.
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Prodati ga sto prije i njega i Hakima.
Havertza bih zadrzao ali da igra 10tku...
- wadethegreat
- Kontakt:
I dalje se niko ne spominje na sredini nakon Enza koji je sinoc strasno odigrao za Benficu...
Kako bi nam legao jedan deep lying playmaker koji je pokretan zna sa loptom i zna je gurnuti naprijed za razliku od Jorgana.
Ako vec njega nece dovesti ne kontam sto ne panicare i ne dovedu nekoga drugog.
Dzaba svi napadaci kad ti sredina kruzi sa loptom i vrati je nazad.
Ako ce Potter insisitirati na 4 3 3 umjesti recimo 4 2 3 1 sa desetkom onda nam treba taj profil igraca.
Hajde Boehly.
Kako bi nam legao jedan deep lying playmaker koji je pokretan zna sa loptom i zna je gurnuti naprijed za razliku od Jorgana.
Ako vec njega nece dovesti ne kontam sto ne panicare i ne dovedu nekoga drugog.
Dzaba svi napadaci kad ti sredina kruzi sa loptom i vrati je nazad.
Ako ce Potter insisitirati na 4 3 3 umjesti recimo 4 2 3 1 sa desetkom onda nam treba taj profil igraca.
Hajde Boehly.
Bad news for Christian Pulisic. Graham Potter: “Christian is gonna be out for a couple of months we think, hopefully less”. 

#CFC
“Raheem Sterling, less than than this but we are still evaluating the extent”.
Svasta
“Raheem Sterling, less than than this but we are still evaluating the extent”.
Svasta
Neko prosto nije za velike ekipe i ocekivanja. I Drinkwater je da rasturao dok je bio u Leicesteru i dok su bili underdogsi, ali kad je dosao ekipu od koje se ocekuje da dobija - druga prica.
Sto se tice Gallaghera, uz sve ove povrede koje su zadesile ekipu ova sezona se pokazala kao zlatna sansa da si zacementira mjesto u ekipi, a on nista.
Od kako nam je bohely vlasnik transfer politika je kriminalna
Cuj felixa doveli e braco
Cuj felixa doveli e braco
pi.
Jos jedan nedefinisan ko Havertz. Nije krilo, nije klasicni cf, svega pomalo, niceg dovoljno. E svaka cast ovom Ameru, nikad nisam vidio da se vise trosi na ekipu, a da nista nisi konkurentniji. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Mozda treba Williana vratiti

Caicedo navodno opcija
Hajde, Felikse! Da vidimo kako je osvojiti negdje 3 boda, ako ikako moze. Ni bod nije los..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gledaj Felixa kao da je Messi nakon 2 dana u starntih 11 u kakvoj smo mi banani
Mada kod nas svaki igrac ksd dodje bude ok pa se uklopi u sivilo tipa Sterling
Mada kod nas svaki igrac ksd dodje bude ok pa se uklopi u sivilo tipa Sterling
- wadethegreat
- Kontakt:
Felix odmah dobar potez.
Kako Hall ima uzasnu zavrsnicu covjece Havertza necu spominjati.
Kako Hall ima uzasnu zavrsnicu covjece Havertza necu spominjati.
Pa pocepaj to sinee,sta je pickas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Mali Hall je komotno mogao jedno 5 golova dati covjece dragi mlad si ali si profesionalni fudbaler.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.