FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobri salovi
Ima li neko podatak koliko je clanova bilo u prvih 10 dana prosle godine?
512
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 11 jan 2023, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Necemo,jel Suljic ideLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:47vidjet cemo ko je bolji. Teren je mjerilo. Samo dobra konkurencija natjera na vise odricanja.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
512 od momenta kada su članske krenule u prodaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nek mu ja sa srecom. Nadam se da smo napravili ispravnu odlukumiky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:59Necemo,jel Suljic ideLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:47vidjet cemo ko je bolji. Teren je mjerilo. Samo dobra konkurencija natjera na vise odricanja.![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Suljic je BIO bolji od Ziljkića, više nije.
Naglo je grohnuo i on je gotov kao igrač.
Naglo je grohnuo i on je gotov kao igrač.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
On je navalio da ide,nemoze on podnjet kritike izgleda,zato se i svadjao sa tribinomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:00nek mu ja sa srecom. Nadam se da smo napravili ispravnu odlukumiky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:59Necemo,jel Suljic ideLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:47
vidjet cemo ko je bolji. Teren je mjerilo. Samo dobra konkurencija natjera na vise odricanja.![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:08On je navalio da ide,nemoze on podnjet kritike izgleda,zato se i svadjao sa tribinomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:00nek mu ja sa srecom. Nadam se da smo napravili ispravnu odluku![]()
,pa mu rekli na kraju sezone da nece biti kapiten više i to ga malo odaljilo,i ono na treningu poslije Celika nakupilo se tu svasta sa njim, i eto spominje se ta Kolubara da ce tamo ,pa bum vidjeli
![]()
Ne mogu da shvatim igrace da su tako slabi na kritikama. Pa ima i negativnih i pozitivnih kritika. Ako ti narod psuje ocito nesto ne radis kako treba jer isto tako te kod nas narod u visine lansira ako radis kako treba.
Umjesto da skupe taj neki bijes, ljutnju i dokazu kako su oni pravi pitari pravi igraci.. Usutkajte nas golovima pobjedama, jockkk.. ono se raspadne psihiciki i ide dalje..
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mentalni patuljci i to je ok, ipak ne može svako biti kao Benko i igrači slični njemu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:14miky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:08On je navalio da ide,nemoze on podnjet kritike izgleda,zato se i svadjao sa tribinomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:00
nek mu ja sa srecom. Nadam se da smo napravili ispravnu odluku![]()
,pa mu rekli na kraju sezone da nece biti kapiten više i to ga malo odaljilo,i ono na treningu poslije Celika nakupilo se tu svasta sa njim, i eto spominje se ta Kolubara da ce tamo ,pa bum vidjeli
![]()
Ne mogu da shvatim igrace da su tako slabi na kritikama. Pa ima i negativnih i pozitivnih kritika. Ako ti narod psuje ocito nesto ne radis kako treba jer isto tako te kod nas narod u visine lansira ako radis kako treba.
Umjesto da skupe taj neki bijes, ljutnju i dokazu kako su oni pravi pitari pravi igraci.. Usutkajte nas golovima pobjedama, jockkk.. ono se raspadne psihiciki i ide dalje..
Ja sam ocekivao da ce se prodaja smanjiti za pola zbog bojkota i svega ostalog sto se desava oko kluba, a izgleda da ce to vise od polovine. Pozitivno sam iznenađen odzivom

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
100%, što je ironično jer je on bošnjak iz NP koji je također igrao za A repku dok Suljić nije nikad. U kuću bi se kladio da ovaj gore što piše pojma nema ko je lik a ja iz prve ruke mogu da kažem da je sasvim dobar čovjek koji je od ničega stvorio nešto.Surreal je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:32priznaj da tako mislis jer je sandzomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:04Najveci smrad ikad,ljiga jedna velika,ni u snu ga nisam volio vidjeti u nasem dresu,ljudska 0 sve najgore za njega![]()
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 11 jan 2023, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2021. godinu smo započeli sa ogromnim brojem članova i onda je to postepeno padalo, prošla godina je krenula lošije ali smo na kraju godine imali duplo više članova, nikad se ne zna.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:15Mentalni patuljci i to je ok, ipak ne može svako biti kao Benko i igrači slični njemu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:14miky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:08
On je navalio da ide,nemoze on podnjet kritike izgleda,zato se i svadjao sa tribinom,pa mu rekli na kraju sezone da nece biti kapiten više i to ga malo odaljilo,i ono na treningu poslije Celika nakupilo se tu svasta sa njim, i eto spominje se ta Kolubara da ce tamo ,pa bum vidjeli
![]()
Bas razmisljam o sintagmi mentalni patuljci. Uze mi rijec iz usta

- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaš opciju za angažovanjem psihologa, nije to nikakva sramota. Mi živimo u društvu (generalno svi na balkanu osim Slovenije) gdje je i dan danas to tabu tema jer ljudi odmah misle da si lud jer ne poznaju razliku između psihijatra i psihologa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:19MortemHz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:15Mentalni patuljci i to je ok, ipak ne može svako biti kao Benko i igrači slični njemu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:14
Bas razmisljam o sintagmi mentalni patuljci. Uze mi rijec iz ustaFkt je potrebno da pri potrazi igraca vise pratimo socijalno ponasanje, navike, osobine karakter. Nije za svakog ovaj klub i ova sredina.
BORISLAV GRBAVAC NOVO IME U STOŽERU PLAVO-BIJELIH
Ovim putem obavještavamo javnost kako je HŠK Posušje, svoje redove pojačao s mladim i ambicioznim stručnjakom gospodinom Borislavom Grbavcem -Profom. Grbavac je u svojoj nogometnoj karijeri branio boje HNK Rijeka, NK Vitez, NK Hrvatski Dragovoljac i FC Bruchsal. Ovaj tridesetdvogodišnji stručnjak iz Viteza na Mokri Dolac stiže iz Akademije FK Sarajevo, a prije svog angažmana na Koševu vodio je školu nogometa Romari iz Viteza. Borislav je vlasnik "UEFA A" trenerske licence.
Ovim putem obavještavamo javnost kako je HŠK Posušje, svoje redove pojačao s mladim i ambicioznim stručnjakom gospodinom Borislavom Grbavcem -Profom. Grbavac je u svojoj nogometnoj karijeri branio boje HNK Rijeka, NK Vitez, NK Hrvatski Dragovoljac i FC Bruchsal. Ovaj tridesetdvogodišnji stručnjak iz Viteza na Mokri Dolac stiže iz Akademije FK Sarajevo, a prije svog angažmana na Koševu vodio je školu nogometa Romari iz Viteza. Borislav je vlasnik "UEFA A" trenerske licence.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti zbog cega i kako se nas broj krenuo povecavati (potaknuti akcijom Zeljinih navijaca)
Realno treba posmatrati brojku do tog nivao, mislim 3-4 hiljade, tako da je sad ocekivati oko 2000 do prekida bojkota u najboljem slucaju?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Do kraja januara moguce prosivanje hibrida na Kosevu ako vrijeme posluzi (mada ide pogorsanje)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Slobodno su ga mogli prositi u decembru sto se tiče vremena. Sad je bojim se kasno tamo do marta.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:40Do kraja januara moguce prosivanje hibrida na Kosevu ako vrijeme posluzi (mada ide pogorsanje)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: aqarius, boki86, bordobijeli, brojjedan, Cuspajz, Dave, dime, fera, Ferrante071, Galantni, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, ledesma, muhamedhulk, NazorUso, Oerde, Pablo11, Posejdon, relativizam, riki46, rimljanin90, Seipronto, Serha, Shategabri, SilaMoc1946, strahmeipomisliti, USB, Venom i 350 gostiju.