U decembru minusa nije bilo ne zna sta se cekalo, mozda neki izgovor za vrijeme jer nam evo sad krece pogorsanje, pa cemo mi opet igrati na Bilinom do Bog zna kad.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:40Do kraja januara moguce prosivanje hibrida na Kosevu ako vrijeme posluzi (mada ide pogorsanje)
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Masine su mislim otisle iz BiH jer je firma imala drugog posla, sada su se vratili u Tuzlu i zavrsavaju Tusanj jer je on na redu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kolko treba da "odstoji" nakon sto se prošije hibrid?JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:40Do kraja januara moguce prosivanje hibrida na Kosevu ako vrijeme posluzi (mada ide pogorsanje)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prosivanje traje 7-10 dana, a da odstoji jedno 10-15, ukupan proces 20-25 danamiky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:57Kolko treba da "odstoji" nakon sto se prošije hibrid?JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:40Do kraja januara moguce prosivanje hibrida na Kosevu ako vrijeme posluzi (mada ide pogorsanje)
Dabogdo onda na ove najave vremena da se stigne.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 17:01Prosivanje traje 7-10 dana, a da odstoji jedno 10-15, ukupan proces 20-25 danamiky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:57Kolko treba da "odstoji" nakon sto se prošije hibrid?JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:40Do kraja januara moguce prosivanje hibrida na Kosevu ako vrijeme posluzi (mada ide pogorsanje)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Grass master za prosivanje je profesionalna i odgovorna firma i njima ce biti dovoljno 7 dana da odrade to i vozdra (mislim da cak i po kisi ona masina moze raditi)
Realno u narednih 25 dana ako pocnu stici ce zavrsiti
nista special...Zukanovic je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:25BORISLAV GRBAVAC NOVO IME U STOŽERU PLAVO-BIJELIH
Ovim putem obavještavamo javnost kako je HŠK Posušje, svoje redove pojačao s mladim i ambicioznim stručnjakom gospodinom Borislavom Grbavcem -Profom. Grbavac je u svojoj nogometnoj karijeri branio boje HNK Rijeka, NK Vitez, NK Hrvatski Dragovoljac i FC Bruchsal. Ovaj tridesetdvogodišnji stručnjak iz Viteza na Mokri Dolac stiže iz Akademije FK Sarajevo, a prije svog angažmana na Koševu vodio je školu nogometa Romari iz Viteza. Borislav je vlasnik "UEFA A" trenerske licence.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel patka da ide Mirza?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje su Renan i Ziljkic 

Izgleda da će kontrabojkotaši u Zenicu opet
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tri mjeseca su imali sad da zavrse i nisu
Kad se sjetim na pocetku fol rok radova 40 dana
Ne do bog da pravimo od temelja stadion,zavrsili bi 2035

Kad se sjetim na pocetku fol rok radova 40 dana

Ne do bog da pravimo od temelja stadion,zavrsili bi 2035
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne znam zasto cudom? Na Tusnju rade masine i bit ce gotovo do 20og januara, od tog datuma imaju vremena i više od 2 sedmice da krenu sa prošivanjem na Kosevu da stignu na vrijeme. Vremenski uslovi ce sve odrediti
Pa Renan ti je dosao, za Ziljkica pisu da ce krajem sedmice doci
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A Zilkic ce igrati ??
Svi igraci koje smo doveli na jesen igraju daleko ispod svoga renomea i svi imaju problem s voljnim momentom. A isto je bilo i prosle sezone.
Sto nam govori da nije do igraca nego do kluba. Dok ne dodje do drasticnih promjena u klubu,svi novi igraci ce patiti od qurcobolje ,nezalaganja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
kloc.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Antikloc, Arnelv52, HZSydney, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, PapakIzSa, rimljanin90, Rodman, Rule_hz, skoJaa, Tatamata1946, THEC i 176 gostiju.