AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Adio Gigi
Messi za sirotinju korisniji nego ikada. Edut: kaže Jurić "evo Zime" 
E super, baš su nam produžetci trebali. 
Opet kažem, preoprezna i defanzivna postavka od samog starta, a ne znam čemu to.
Opet kažem, preoprezna i defanzivna postavka od samog starta, a ne znam čemu to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čim si vidio postavu znao si da će ispasti ovkao, al' sad su otišli korak dalje tako da ni sa najjačom postavom i igračem više nisu u stanju gola dati.
Ma ustvari šta gol, ne znaju ni stvoriti sebi pristojnu priliku evo već 110 minuta.
Ma ustvari šta gol, ne znaju ni stvoriti sebi pristojnu priliku evo već 110 minuta.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo je jadno. Ovako se moze braniti ekipa bez 3 igrača, kad kod naših ne postoji igra bez lopte, otvaranje prostora, svako dodavanje je poznato i prije nego se dogodi. Totalno bez ideje.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ali kakva parada Tatarusanua haha. Nek je meci jadnicima....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Šteta samo što ne primiše gol u regularnom dijelu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bravo nehljebi, doguraš do produžetaka da bi primio gol sa igračem više

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Udri ga Tomori
odbrana nam je u zadnje vrijeme kriminalna....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
I ovaj Pioli sere sa ovim eksperimentisanjima sa formacijom. Izmišlja toplu vodu, loša selekcija igrača, loša formacija i na kraju nisi više ni zaslužio.
Zašto Lazetić i Adli ne dobiše priliku, usro je sve večeras što se moglo usrat
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
talijanski safet susicmuha milanez je napisao/la: ↑11 jan 2023, 23:28I ovaj Pioli sere sa ovim eksperimentisanjima sa formacijom. Izmišlja toplu vodu, loša selekcija igrača, loša formacija i na kraju nisi više ni zaslužio.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bravo kreteni, mrs.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli će upropastiti sve što je gradio 2 godine. Novi ugovor apsolutno nije trebao dobiti još neko vrijeme. Nije baš da se za njega otima Evropa.
Eto i za Maldinija olakšanje, reče da ne treba pojačanja a igraju na 4 fronta. Sad je već tri. Tottenham će ih kvalitetno isprašiti svakako.
Eto i za Maldinija olakšanje, reče da ne treba pojačanja a igraju na 4 fronta. Sad je već tri. Tottenham će ih kvalitetno isprašiti svakako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jedino gore od produžetaka je bilo primiti gol u produžetcima. Uz bonus igrača manje. Vrh.
Maldinijeva izjava je ono baš šlag na tortu i divan rasplet ove večeri. Jer yebi ga što će nam pojačanja, baš super i perspektivno izgledamo.
Maldinijeva izjava je ono baš šlag na tortu i divan rasplet ove večeri. Jer yebi ga što će nam pojačanja, baš super i perspektivno izgledamo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Pioliju hvala na tituli ali sad zbogom. Ovo je za otkaza i kaznu sve i jednom igraču koji je bio na terenu. Neću da kažem koji su igrali jer niko nije ni pokušao da igra večeras.
bas me interesuje koliko lose mora postati da se ovaj otjera. mozda par godina povratka banter ere?
doduse ide uz tandem ambiciji i zelji ulaganja vlasnika. inace bi sad pocele ako nista poveznice sa recimo tuchelom ili nekim trenerom tog nivoa koji je slobodan
doduse ide uz tandem ambiciji i zelji ulaganja vlasnika. inace bi sad pocele ako nista poveznice sa recimo tuchelom ili nekim trenerom tog nivoa koji je slobodan
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 11 jan 2023, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trebamo i ja i svi ostali ovdje koji su se ikada bavili fudbalom i taj sport ganjali,polomiti sebi obje noge kad vidimo kakvi sve panjevi žive od fudbala,zarađuju milione i igraju u našem klubu.
Biti navijač ovog kluba je najveće proklestvo definitivno.
Biti navijač ovog kluba je najveće proklestvo definitivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.