Da je u ofsajdima uvaljao 17 golova, nek uvalja i kod nas 10 valjat će.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
A tek kad je vidio ostatak "stručnog" štaba

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 11 jan 2023, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Tanak je Vinko,izbacivao je njega Mirza u dvomecu sa Olimpikom

Kad uze onaj kup sa Olimpikom,dobi i Zrinjskom sa Marinovicem na klupi i Široki sa Bakom Sliškovicem jedne za drugim,Široki bio u prime timu Wagner,Menalo,Zakaric itd
Repuh mu i tad bio pomocnik sjecam se ko danas,dosta Pitara igralo za Olimpik tad kad su uzeli pehar,Keno Handzic,Dado Pandza u napadu ,Lede,Hamzic branio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hamzic nakon zadnjeg penala skoci u onaj pijesakmiky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 22:08Tanak je Vinko,izbacivao je njega Mirza u dvomecu sa Olimpikom![]()
Kad uze onaj kup sa Olimpikom,dobi i Zrinjskom sa Marinovicem na klupi i Široki sa Bakom Sliškovicem jedne za drugim,Široki bio u prime timu Wagner,Menalo,Zakaric itd
Repuh mu i tad bio pomocnik sjecam se ko danas,dosta Pitara igralo za Olimpik tad kad su uzeli pehar,Keno Handzic,Dado Pandza u napadu ,Lede,Hamzic branio.

kasnije cini mi se ispadose bezveze od Trnave nesto je tijesno bilo
Zrinjskog su tada izbacili na penale, nakon što su ih ljudi ubili u 90 minuta, trebalo 5:0 biti. U finalu na Koševu dobili Široki na identičan način kao nas Velež u prošlogodišnjem finalu. Imali srece za ne povjerovat.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 22:14Hamzic nakon zadnjeg penala skoci u onaj pijesakmiky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 22:08Tanak je Vinko,izbacivao je njega Mirza u dvomecu sa Olimpikom![]()
Repuh mu i tad bio pomocnik sjecam se ko danas,dosta Pitara igralo za Olimpik tad kad su uzeli pehar,Keno Handzic,Dado Pandza u napadu ,Lede,Hamzic branio.![]()
kasnije cini mi se ispadose bezveze od Trnave nesto je tijesno bilo
Ja mislim da su ispali nesto zbog gola u gostima to je tad ono pravilo još bilo,Halilovic ga zabio za Trnavu ovde na Koševu 1:1 bilo,vodio Olimpik do pred kraj,dole. 0:0 da su odigrali,bzvz uglavnom ispali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sto li svi oni idu po Novoj Otoci, Tibri i sl.

I mene bi dole depresija opalila, ne bih imao zelju za zivotom a ne za igrom

- FKS -
Vjeruj da me ne bi cudilo da se “neko” (hadzija) ogradjuje na najmu stanova za igrace. Kupio sebi 4-5 stanova i hladno ih renta igracima (klubu).
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Članstvo:
2021
Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
2022
Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
2023
Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
2021
Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
2022
Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
2023
Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U ponedeljak tisuca aBd

Dokaz da se Mirza nine salio kad je pricao o onih 100 hiljada ostalih navijaca.
You are someone else I am still right here
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Izgleda da je mu je to bila i referenca i da ga je prodala ova euro avantura.miky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2023, 22:08Tanak je Vinko,izbacivao je njega Mirza u dvomecu sa Olimpikom![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Francis Coquelin
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cirjak francis i renan bice nesto
Čitam na Sport Centru, iz naše Akademije u Posušje prešao neki trener Borislav Grbavac Profa. Ko je taj lik, prvi put čujem za njega, šta je radio kod nas ?
u15
nista specijalno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ziljkić, Kyeremeh, lijevi bek( ili čak i dva ako bi Tomašević otišao) i stoper. I mislim da bi to bilo to onda.
Mislim da neće ni odlaziti ni dolaziti nikakav veznjak ko što ssba najavljuje.
Mislim da neće ni odlaziti ni dolaziti nikakav veznjak ko što ssba najavljuje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja se ne izjasnjavam kao Hordas, nego kao Pitar, sto znaci da pripadam redu ostalih naroda i da ne podrzavat bojkote u ovakvoj situaciji, ali podrzavam da neki ljudi trebaju otici. 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, perodeformero, sekac, senad82, Serha, ShofaII, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8, Venom, ŠTA_JE i 166 gostiju.