Ja isto ne mogu da vjerujem da se neko smatra navijacem kluba i bojkotovace taj isti klub koji voli npr u derbiju u prvom kolu nastavka. U gradskom derbiju, protiv najveceg rivala u borbi direktnoj za evropu mozda...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- napoleon72
- Kontakt:
A bojkotovali ste klub koji volite u direktnoj borbi za titulu na Grbavici u sezoni 16/17, jos su proglaseni izdajnicima onih 6-7 likova sto je tad otislo na sjever? Sto tad nije vas par stotina kojim.je klub iznad svega kupilo kartu i otislo na Grbavicu da podrzi momke, da smo dobili taj derbi vjerovatno bismo bili prvaci?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nadam se da će ovi što su protiv bojkota otići i na neko gostovanje da podrže klub koji toliko vole.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Ma yebo karakter, trebao je Ismir vidjeti sa Mulalićem da pređe kod nas.
Ovi što brane Mirzu bi opet istu priču. Šta fali, treba ići na utakmice.
Ovi što brane Mirzu bi opet istu priču. Šta fali, treba ići na utakmice.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Neko iz zezancije napisao da Mirza odlazi i ja ko lud nekoliko puta ulazim na forum da vidim ima li sta...nemojte se ljudi zaebavat hehe
Samo da se hoce nesto rijesiti da se nadju neka rjesenje i da svi malo popuste pa da svi zajedno idemo na tekme. Nemam druge zelje trenutno u zivotu
Samo da se hoce nesto rijesiti da se nadju neka rjesenje i da svi malo popuste pa da svi zajedno idemo na tekme. Nemam druge zelje trenutno u zivotu
- Shategabri
- Kontakt:
hoce poslije 3 vezana poraza na pocetku sezone
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A obraza nemaju da sami odu
I ja sumnjam da ce se rijesiti nesto
Ma uljani da je htio da ode, otisao bi prije prozivke, tako da od njegovog odlaska nema nista sigurno. Jedino rjesenje koje bi bar malo smirilo situaciju i mozda prekinulo bojkot hordi je da ismir otjera ili ajlu ili hadziju.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Da Aylich ode ja bi prvi krenuo na tekmu, Hadzija je bar imao po neki pogodak u nizu loših poteza i zna šta je ofsajd dok ova griješi iz dana u dan. A Mirza će sam sebe istjerat.
Ajli je ovo samo "posao" jedan u nizu. Koja budala bi napustila dobro placen posao. Ona jedino ako nadje negdje za vecu platu ode.
FC United Of Manchester !
Treba zaganjati kakve povoljne iz osjeka, pisu njihovi mediji da su madjari zatvorili slajpek.
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/adrian-le ... ler/625206
https://www.transfermarkt.com/danijel-l ... ler/366287
Jedina dva bosanca jos su preskupi...
-
- Kontakt:
Svi navedeni su njihove gore list osim Handzica,mada se ni jedan nije radovao i slavio toliko,hvalio genocidase,da zivi Borac,Leseve i da je to njegov klub,da ce umrijet za Borac i Banja Luku eto ti ga kad ti je dobar vodi ga,daleko mu kuca vazda od moje bila,jest mrzim ga jer je sandzaklija ako ti je lakse imas neki problem sa tim?mnon46 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 21:27Znači problem je što je on kao igrač slušao urlike posvećene ratnom zločincu? Jesi li tako govorio Handžiću, Bilbiji, Trivunoviću, Puzigaći i šta znam kome više, ili je samo kod Almedina problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 21:11Sva sreca pa pratim ovu ligu dugo,ode smrad u Borac,lize im dupe na svakom koraku,najveci,najbolji,navijaci najbolji na svijetu lafo vjernik slusa velicanje Mladica i sa istim slavi pobijede,ljubi se sa njima pored Mladiceve slike,ljiga ljudska,kakve veze sto je iz sandzaka svega vam? Valjda ste platili ovog placljivca nesto slicno kao Tatar ljudsko smeceSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:17
100%, što je ironično jer je on bošnjak iz NP koji je također igrao za A repku dok Suljić nije nikad. U kuću bi se kladio da ovaj gore što piše pojma nema ko je lik a ja iz prve ruke mogu da kažem da je sasvim dobar čovjek koji je od ničega stvorio nešto.
Naravno da nemam problem, mrzi koga hoćeš, samo sad znam razlog što si ga uzeo na zubmosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 10:56Svi navedeni su njihove gore list osim Handzica,mada se ni jedan nije radovao i slavio toliko,hvalio genocidase,da zivi Borac,Leseve i da je to njegov klub,da ce umrijet za Borac i Banja Luku eto ti ga kad ti je dobar vodi ga,daleko mu kuca vazda od moje bila,jest mrzim ga jer je sandzaklija ako ti je lakse imas neki problem sa tim?mnon46 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 21:27Znači problem je što je on kao igrač slušao urlike posvećene ratnom zločincu? Jesi li tako govorio Handžiću, Bilbiji, Trivunoviću, Puzigaći i šta znam kome više, ili je samo kod Almedina problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 21:11
Sva sreca pa pratim ovu ligu dugo,ode smrad u Borac,lize im dupe na svakom koraku,najveci,najbolji,navijaci najbolji na svijetu lafo vjernik slusa velicanje Mladica i sa istim slavi pobijede,ljubi se sa njima pored Mladiceve slike,ljiga ljudska,kakve veze sto je iz sandzaka svega vam? Valjda ste platili ovog placljivca nesto slicno kao Tatar ljudsko smece

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zajebavati?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Medije u Sloveniji danas isto pisu. Almedin nije otisao u Tursku sa ekipom i ove sedmice bice novi igrac Sarajeva.