AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sljedeća dva meča će odlučiti u kojem smjeru ova sezona ide, a ne sluti na dobro. Gostovanje Lecceu nije baš lagano a onda je i taj superkup. Nadam se najboljem, očekujem ništa. Jer ovo zasad uz par izuzetaka je katastrofa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ispadanje iz kupa manje više, ali ovakva bezidejnost i pogubljenost na terenu su bas zabrinjavajući.
Svi smo se nadali da je izvukao pouku iz prošle utakmice, da 2 izgubljena boda nisu bila uzalud, al jok, on kao da je htio nekom dokazati da nije bilo do njega prošlu tekmu već samo losa sreca.
Svi smo se nadali da je izvukao pouku iz prošle utakmice, da 2 izgubljena boda nisu bila uzalud, al jok, on kao da je htio nekom dokazati da nije bilo do njega prošlu tekmu već samo losa sreca.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ali izmjena zadnjih minuta bek za beka a trebaš gol. Koliko je taj čovjek uplašen da riskira. Kad će, ako ne u kupu. Jeste drugorazredno takmičenje, ali imali su skoro pa otvoren put do finala. Niti jedan jači tim ne bi imali na tom putu. Tek u finalu su mogli naletiti na ove najjače.
Ne bih da ništa unaprijed pišem, sačekati ću sljedeća 2-3 meča. Ali nisam optimista.
Toliko od mene. Selam i budite mi živi i zdravi braćo.
Ne bih da ništa unaprijed pišem, sačekati ću sljedeća 2-3 meča. Ali nisam optimista.
Toliko od mene. Selam i budite mi živi i zdravi braćo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jaci su Trebinjci. Oni bi bar jedan zabili.Fantasista je napisao/la: ↑11 jan 2023, 18:17Tu su negdje po snazi.Beko023 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 18:13Sta je ovo jbt. Leotar ima jaci sastav.Fantasista je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:49Probable lineup vs. Torino:
Tatarusanu; Kalulu, Gabbia, Tomori; Calabria, Pobega, Tonali, Vranckx, Dest; Brahim Diaz, De Ketelaere
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- LegendKiller
- Kontakt:
E čuj Maldinija ne trebaju nam pojačanja. Od ovoliko Arapa i Amera koji bacaju pare na pojačanja, nas vazda neki kokuzi za gazde zapadnu koji kao imaju kao neke projekte. Kakvi crni projekti, izvali lovu dovedi 3 pristojna i provjerena igrača i riješio si sve probleme barem u nikad slabijoj Seriji A.
Mene i dalje vise boli remi sa Romom neg sinoc poraz, nikad mi taj kup nismo ozbiljno shvatali
Ali ono sto je zabrinjavajuce je da ti imas od 70min igraca vise igras 50min tako i ne uspijes dati go, e to je zabrinjavajuce
I da ovaj CDK je izgubljen u vremenu, hoce li i kad ce biti nesto od njega to vise ni on sam ne zna
Ali ono sto je zabrinjavajuce je da ti imas od 70min igraca vise igras 50min tako i ne uspijes dati go, e to je zabrinjavajuce
I da ovaj CDK je izgubljen u vremenu, hoce li i kad ce biti nesto od njega to vise ni on sam ne zna
Nazalost ono sto sam trubio citavo ljeto se ispostavilo istinitim, Milan ima silaznu putanju HITNO treba investiciju u vidu pojacanja 150 do 200 mil e...ukoliko se to ne desi slijedi slobodan pad i l.p.postaje upitna za sljedecu sezonu...volio bi da se pospem pepelom da osvojimo seriju a da igrano leprsavo al Boga mi daleko smo mi od toga svega...
Komentar godine!!! Sve receno u dvije recenice.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑11 jan 2023, 23:39Trebamo i ja i svi ostali ovdje koji su se ikada bavili fudbalom i taj sport ganjali,polomiti sebi obje noge kad vidimo kakvi sve panjevi žive od fudbala,zarađuju milione i igraju u našem klubu.
Biti navijač ovog kluba je najveće proklestvo definitivno.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ova ekipa je dala sve od sebe prošle sezone i to im je bio plafon. Isluženi igrači. Na momente se vrate ove sezone, ali jednostavno ne mogu više. Sad ide pad. Ne vjerujem samo da je Pioli kriv ovdje. Ovo je greška Maldinija i Massare donekle, ali najviše ovih novih investitora koji su dali novca, da ne mogu ni čokoladu kupiti sa njima. Umjesto da su manji remont napravili ove sezone, i slijedeću još toliko, upumpali svježu krv, oni su zadržali site igrače, umjesto da su doveli igrače gladne upjeha. Mnogima i nije mjesto tu kvalitetom, ali eto da se ne remeti atmosfera i balans u ekipi. Pojačanja se nisu pokazala uopšte. Flop.
Svakako predviđam remont ekipe na ljeto, zato i štede lovu jer gazde ne daju. Na fazon, prodaj pa kupi. Vala to se može i bez investitora i gazdi.
Biće patnja ova sezona. Samo da izbore LP. Kup je svakako uvijek bio sporedno takmičenje.
Svakako predviđam remont ekipe na ljeto, zato i štede lovu jer gazde ne daju. Na fazon, prodaj pa kupi. Vala to se može i bez investitora i gazdi.
Biće patnja ova sezona. Samo da izbore LP. Kup je svakako uvijek bio sporedno takmičenje.
Vjerovatno razmišljaju na sljedeći način. U LP smo izvukli maksimum i ispadamo od Tottenhama. U ligi je Napoli nedostižan a sa postojećim kadrom možemo izboriti LP. Zato nećemo sad ništa kupovat pa ćemo vidjet na ljeto sta i kako.
Imali su idealnu sansu da naprave respektabilan tim u naradnih 5 godina, ovako su vec na putu unistenja, jer sve sto bilo potrebno je da se na sampionski tim dovedu 3 odlicna igraca.....znaci igraci koji bi konkurisali za prvi tim, nisu to uradili ibretili su se Messiu za sirotinju, Salami i ostalim kad odigraju jednu tekmu dobro, sad moraju biti svjesni da ce snositi posljedice. Stvarno koliki idiot moras biti da pomislis sad ce Maldini uvijek za "2 tegle meda i 18€" kupovati predobre igrace
Ko kaze da nema Piolia u ovome svemu neka se kani fudbala !!
Ko kaze da nema Piolia u ovome svemu neka se kani fudbala !!
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 12 jan 2023, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
Coppa It je trećerazredno takmičenje pa me ne brine puno što su ispali. Puno je gore što je Pioli opet nekim eksperimentom htjeo postić nešto, nije fer ni prema mladićima sviju gurnut u vatru istovremeno. Svi su ti momci dovedeni za siću, pa su minimalna očekivanja, minus CDK. Od solidnog razbijača poput Pobege silom probaš napraviti B2B koji će doprinosit golovima iz igre kao Nocerino birvaktile. Jako teško, isto su probali sa Kessieom, uzalud; samo smetao u fazi napada i tranziciji, isto kao Pobega. Koči igru.
Neću kritikovat mladiće, jer se ni prvotimci nisu ništa bolje snašli, a igrali su sat vremena, svježih nogu, protiv desetorice. Opet Piolijev poraz, kao i remi vs Rome, koji puno više boli od ovog vs Torina.
Neću kritikovat mladiće, jer se ni prvotimci nisu ništa bolje snašli, a igrali su sat vremena, svježih nogu, protiv desetorice. Opet Piolijev poraz, kao i remi vs Rome, koji puno više boli od ovog vs Torina.
AC Milan are likely to be without Mike Maignan for the best part of two months as he continues to have trouble with his calf.
However, according to the paper, there will be no rushing Maignan’s recovery and at present it seems as though he will be missing for at least another 40-50 days, throwing the Champions League first leg against Spurs into doubt.
Good news has arrived from Milanello regarding Divock Origi’s condition. The striker has been out for a couple of weeks with a muscle problem but today he returning to training with the rest of the squad, implying he could well be available for the game at the weekend.
In addition to Origi, Simon Kjaer was also back in the group and could therefore be in contention too, while Ibrahimovic, Krunic, Maignan, Florenzi, Rebic and Ballo-Touré all continued with their individual work.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ok remi i poraz i onda citas ovdje komentare kako ide ide ka propasti kako nista ne valja bla bla, a u ligi si na diobi drugog mjesta i odigralo se 17 kola, al eto sezona je propala, pa polako ljudi ima jos mnogo da se igra
Kup kao kup niti jednom navijacu nije toliko bitan
Kao sto sam i ranije napisao kup kao kup nebitno al stanje ekipe u nastavku prvenstva je bas zabrinjavajuće. Imam osjećaj da su pogubljeni na terenu, da se ne zna sta je čiji zadatak, ispadanja u odbrani su postala standard. Nema onog poznatog presinga. Eh to je ono što brine.
Klasićni balkanski sindrom, drvlje i kamenje čim nije sve za 5ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:24Ok remi i poraz i onda citas ovdje komentare kako ide ide ka propasti kako nista ne valja bla bla, a u ligi si na diobi drugog mjesta i odigralo se 17 kola, al eto sezona je propala, pa polako ljudi ima jos mnogo da se igra
Uskoro će biti tim kompletniji i jači, čim se vrate Majk, Kjaer, Ibra, Rebić, Origi to će značajno bolje izgledati. Pesimistima samo da ponovim da smo još uvijek drugi, te da smo bolji od recimo jednog Juventusa po igri. Nije se ni pola sezone odigralo, u preostalih 20 kola će biti svega. Ovaj mali pad u formi slijedi i Napoliju i Juventusu, bude li Piolijeva ekipa kompletna - eto nas pri samom vrhu
Idemo se šibat za titulu, pa ko živ ko mrtav.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:24Ok remi i poraz i onda citas ovdje komentare kako ide ide ka propasti kako nista ne valja bla bla, a u ligi si na diobi drugog mjesta i odigralo se 17 kola, al eto sezona je propala, pa polako ljudi ima jos mnogo da se igra
A generalno se ne sjećam kad je interesantnija liga bila. Meni nikakvo čudo ni da inter na kraju osvoji. Rezultati su generalno solidni, ali igra ne sluti na dobro i dugoročno možeš i hoćeš zbog stefanovih gluposti ispaštati što meni lično ponajviše smeta uz poprilično jadna izdanja u UCLu.
Enivej, Mikeu izgleda produžen odmor. Pa ovo više nije normalno
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bennacer has signed his contract extension with Milan until 2027 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pola godine za povredu lista, ovo još nikad nisam vidio.
I to još čovjek koji je imao ravno jednu povredu u karijeri dok nije došao u Milan.
I to još čovjek koji je imao ravno jednu povredu u karijeri dok nije došao u Milan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Slazem se s tobom ne treba iz krajnosti u krajnost ici, ali ova sezona nece na dobro izaci. Piolia vec duze vrijeme kritikujem zbog igre Milana jednostavno nema napretka. Istina , treba nadograditi igracki kadar , ali isto tako mnogo slabije ekipe , igracki , igraju mnogo bolji fudbal i neke bi vjerovatno oducile ovu ekipu Milana od istog. Cijela Piolijeva koncepcija igre se zasniva na toj lijevoj strani i sta ce prije svega Leao i Theo uraditi.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:24Ok remi i poraz i onda citas ovdje komentare kako ide ide ka propasti kako nista ne valja bla bla, a u ligi si na diobi drugog mjesta i odigralo se 17 kola, al eto sezona je propala, pa polako ljudi ima jos mnogo da se igra
- Nema odigravanja duplih paseva izmedju igraca
- Nema otvaranja prostora
- Protok lopte je uzasno spor i los (previse se zadrzava lopta , nema odigravanja od prve)
- Lose odluke u posljednoj trecini
- Nema nekih smislenih akcija
- Pete Girouda, sebicnost nekih igraca, poigravanje s loptom 30-40 metara od gola (stvari koje bi se trebale popraviti ali se konstantnu desavaju)
- Nema plana ako utakmica krene u drugom smjeru
Ovo su samo neke stvari koje se mogu primijetiti , za one koji zele da primijete , a ne da guraju to ispod tepiha za svaku pobjedu na guzove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.