Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Postao/la Cartman dana 20 feb 2011, 09:37
Au, znaci 300 dodatnih prosijaka u Zenici za taj vikendhilmo je napisao/la:
Navijači Bosne i Hercegovine utakmici svoje reprezentacije protiv Rumunije, 26. marta na Bilinom Polju, moći će prisustvovati kupovinom ulaznica po sljedećim cijenama: zapad 25 KM, istok 20 KM, te sjever i jug po 15 KM.
Inače, 26. marta na Bilinom Polju, prema informacijama koje smo dobili od naših rumunskih kolega, se očekuje preko 300 gostujućih navijača, koji će doći u organizaciji rumunskog fudbalskog saveza..
Decima je napisao/la:-Paja je napisao/la: I meni je drago kad guzim(kao i vecini ovdje) ali ne pisem o tome na forumu.![]()
Odgovor adminaadmin je napisao/la:guzenje nije tema ovog foruma. sportske pobjede i porazi jesu.
kao sto sam vec 300 puta napisao, necemo nikom zabranjivati da se raduje pobjedama ili porazima susjednih drzava.![]()
jasko_juve je napisao/la:ja koliki sam baksuz kad bi prodavao zvake ljudi bi se bez usta radjali..
DAVID VILLA 7' je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ja koliki sam baksuz kad bi prodavao zvake ljudi bi se bez usta radjali..![]()
Rizah je napisao/la:Postao/la Goalgetter dana 20 feb 2011, 16:39
Bihfan
Bosco ili Megamon
Stari nick: B0SANAC
Muhamed Besic 20 (:
Postao/la alfarouqaminu dana 20 feb 2011, 19:20
bosco
BOSANAC ili Golgetter?
Postao/la brazzo dana 20 feb 2011, 20:20
Bosanac definitivno,mada ni ovaj drugi nije loš koliko sam upratio (jer je jedan od novih na forumu)
robijas_Ri ili Dema ?
Kad nedovoljno pratiš ovakva greška ti se desi
ma jbt ga više izgleda je 90 % forumaša popušilo bananu makar 1 tako da su skoro svi promijenili nick a rijetko kad čitam potpise ispod tako da je opravdana greškaGoalgetter je napisao/la:Rizah je napisao/la:Postao/la Goalgetter dana 20 feb 2011, 16:39
Bihfan
Bosco ili Megamon
Stari nick: B0SANAC
Muhamed Besic 20 (:
Postao/la alfarouqaminu dana 20 feb 2011, 19:20
bosco
BOSANAC ili Golgetter?
Postao/la brazzo dana 20 feb 2011, 20:20
Bosanac definitivno,mada ni ovaj drugi nije loš koliko sam upratio (jer je jedan od novih na forumu)
robijas_Ri ili Dema ?
Kad nedovoljno pratiš ovakva greška ti se desi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ga ja promjenio zbog bana, kao i neki drugi, tako jeDonnie Darko je napisao/la:koliko ja znam bosanac nije mjenjao nick radi banakao ni mnostvo drugih
legenda reala je napisao/la:hajde CSKA trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,yebo vam Zlatan Muslimović mater
legenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA što ga odigra ,majku mu yebem
Tema chat nekoliko minuta kasnijelegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
legenda reala je napisao/la:ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)