noseni publikom i euforijom oni igraju dobro..sto ne mora biti odraz pravog kvaliteta,znas i sam.
ne kazem da nije dobra ekipa al fali tu igraca...uglavnom,svaka cast i ovo je mnogo,mnogo...
al liga je losa...pa ovaj milan ne bi mogo medju 5 biti prije 5-6 sezona recimoa prvi je....palermo,udinese i slicne ekipe su pri vrhu u rangu s avelikanima Juventusom,Romom..pa jedna sampdoria prosle godine zavrsi medju 4...bez ikakvog omalovazavanja uspjeha tih timova ali to je cisti dokaza koliko je liga losa a ne koliko napreduje i sl...
Evropa to najbolje pokazuje..talijanske momcadi su klasa ispod engleza i spanaca...ne racunajuci inter koji ipak ima neki kvalitet....
Pito sam za nargilu al ovaj jaran nije bas upoznat s tim..moram sa drugim ljudima pricat..koji vise duvaju to
Al vidjecu prvom prilikom,"najgore" sto ne koristim fb, pa mogu tek kad se vidim pitat ove koji konzumiraju to:mrgreen: ...al mislim da ces se zaputit
Evo na temi Juventusa..ako zna neko nesto zna o nargili u sarajevu i gdje se duhan moze nabavit nek se javi Magici na PP