FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 11 jan 2023, 22:58

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
11 jan 2023, 22:40
tuzlac je napisao/la:
11 jan 2023, 22:29
11 jan 2023, 22:20

Kralju, u gradu u kojem vise od 50% stanovništva u vlastitom stanu/kući ne zna odrediti pravac kible ti zamjeriš čovjeku sto u proslavi ne bude okrenut prema istoj. Sto si tako cjepidlaka.
Da se nadovežem na Baljin post. Migi je konkretno otisao zbog Jovića i Tarana. Sada vise ta dvojica nisu u timu i nadam se Migijevom povratku. Znam da nije zvanicno zavrsen, samo kazem da bi me ta informacija obradovala.
Koliko god bio spor ili sta mu već zamjere, toliko statistika i lijepi potezi govore u njegovu korist. Pa neće od 11 igraca svi biti sprinteri, nije atletika. Posebno od proljeća idu bolji tereni sto je jos razlog vise da majstor poput njega pokaze i primjeni svoje znanje.
SLAŽEM SE DA JE TEREN MJESTO GDJE SE SVE VIDI.I JA BIH RADIJE NJEGA DOVEO AKO SE SLAŽE GAZDA A RIJEŠIO SE NEKIH ZAISTA BEZIDEJNIH MOMAKA.NJEGOVA LJENOST I NIKAKVO KRETANJE JE MANA TU NEMA GOVORA.TO JE JOVIĆ OČITO ZAPAZIO A MOŽDA MU JE I AHMETOVIĆ SUGERISAO.NA ZAPADU AKO IGRAČ DOĐE NAPROBU ,PRVO IDE KOD KONDICIONOG TRENERA NA ŠTOPERICU.AKO TU ZADOVOLJI ONDA MOŽE ŠUTATI LOPTU.ŠTOPERICA JE EGZAKTAN POKAZATELJ MOŽE LI NEKO ILI NE IGRATI FUDBAL NA P.L. RAZINI.
Sta misliš sta ta tvoja štoperica pokazuje Nukiću ili recimo Belminu? Po tvojoj štoperici Belmin bi trebao biti najbolji igrač PL, a čini mi se da i nije baš. Jer kako ti reče ona je pokazatelj.
Fudbal se igra i glavom.
Prvo štoperica!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 11 jan 2023, 23:03

Ovo je 100% na insistiranje Azmira Husića.
slika

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 11 jan 2023, 23:26

tuzlac je napisao/la:
11 jan 2023, 22:58
11 jan 2023, 22:40
tuzlac je napisao/la:
11 jan 2023, 22:29

SLAŽEM SE DA JE TEREN MJESTO GDJE SE SVE VIDI.I JA BIH RADIJE NJEGA DOVEO AKO SE SLAŽE GAZDA A RIJEŠIO SE NEKIH ZAISTA BEZIDEJNIH MOMAKA.NJEGOVA LJENOST I NIKAKVO KRETANJE JE MANA TU NEMA GOVORA.TO JE JOVIĆ OČITO ZAPAZIO A MOŽDA MU JE I AHMETOVIĆ SUGERISAO.NA ZAPADU AKO IGRAČ DOĐE NAPROBU ,PRVO IDE KOD KONDICIONOG TRENERA NA ŠTOPERICU.AKO TU ZADOVOLJI ONDA MOŽE ŠUTATI LOPTU.ŠTOPERICA JE EGZAKTAN POKAZATELJ MOŽE LI NEKO ILI NE IGRATI FUDBAL NA P.L. RAZINI.
Sta misliš sta ta tvoja štoperica pokazuje Nukiću ili recimo Belminu? Po tvojoj štoperici Belmin bi trebao biti najbolji igrač PL, a čini mi se da i nije baš. Jer kako ti reče ona je pokazatelj.
Fudbal se igra i glavom.
Prvo štoperica!
Ti si bas tvrdoglav. Onda bi Bolt ili Bekele trebali biti ujedno i najbolji fudbaleri na svijetu. Al stariji si covjek, neću se s tobom ubjeđivati. Neću više na tu temu. Ugodno večer.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 12 jan 2023, 09:04

tuzlac je napisao/la:
11 jan 2023, 22:05
11 jan 2023, 21:24

Pa kralju ne nosi kompas sa sobom na utakmici. Kako će znati na svakom stadionu u kom pravcu je kibla. Zasto idmah trazimo mrlju u tako plemenitom činu.
NA DOMAĆEM TERENU JE LAKO ODREDITI PRAVAC JUGOISTOKA.
ZAŠTO ON BATALI IGRANJE U ARABIJI?
Kralju, u gradu u kojem vise od 50% stanovništva u vlastitom stanu/kući ne zna odrediti pravac kible ti zamjeriš čovjeku sto u proslavi ne bude okrenut prema istoj. Sto si tako cjepidlaka.
Da se nadovežem na Baljin post. Migi je konkretno otisao zbog Jovića i Tarana. Sada vise ta dvojica nisu u timu i nadam se Migijevom povratku. Znam da nije zvanicno zavrsen, samo kazem da bi me ta informacija obradovala.
Koliko god bio spor ili sta mu već zamjere, toliko statistika i lijepi potezi govore u njegovu korist. Pa neće od 11 igraca svi biti sprinteri, nije atletika. Posebno od proljeća idu bolji tereni sto je jos razlog vise da majstor poput njega pokaze i primjeni svoje znanje.
Svi hvalili tog Tarana sad odjednom sve on kriv. Gdje je istina.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 12 jan 2023, 09:23

husrefbeg je napisao/la:
12 jan 2023, 09:04
tuzlac je napisao/la:

Mislim da nam samo to moze odg Balja. Sta je bilo Balja u vezi tarana?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 10:42

MANITE SE TARANA, ON JE RETRO-TEMA. NAŠ TRENER JE MILJENKO BOŠNJAKOVIĆ.Pričajmo o budućnosti a ne, malo ,malo pa u retrovizor. Nema potrebe.Zaista.

Tc955
Kontakt:

Post Postao/la Tc955 » 12 jan 2023, 12:27

Da li neko zna jel Allan došo u Tz ili neće ni dolaziti?

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 12 jan 2023, 12:28

tuzlac je napisao/la:
12 jan 2023, 10:42
MANITE SE TARANA, ON JE RETRO-TEMA. NAŠ TRENER JE MILJENKO BOŠNJAKOVIĆ.Pričajmo o budućnosti a ne, malo ,malo pa u retrovizor. Nema potrebe.Zaista.
Jel misliš na zatvorskog čuvara kako si ga u prvom mandatu zvao. Izvini se bar čovjeku na ovoj grupi.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 12 jan 2023, 13:57

husrefbeg je napisao/la:
12 jan 2023, 09:04
tuzlac je napisao/la:

Ja ga nikad nisam hvalio, samo nisam htio ni dopustiti da bespotrebno degradira. Ima on svoj doprinos ovom klubu, ali također je i puno više dobio od ovog kluba i samog Azmira.
Na kraju nije ispao zahvalan za sve to jer je pomislio da vrijedi više.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 13:58

husrefbeg je napisao/la:
12 jan 2023, 12:28
tuzlac je napisao/la:
12 jan 2023, 10:42
Jel misliš na zatvorskog čuvara kako si ga u prvom mandatu zvao. Izvini se bar čovjeku na ovoj grupi.
To je istina i nema potrebe za izvinjenje.Dakle ,Bošnjaković je radio kao zatvorski čuvar u "Štoku" Tuzla.Igrao je fudbal za njihovu ekipu na radničkim sportskim igrama na "Partizanu" prije rata.Ljudi nisu smjeli ući njemu u duel ne zato što je bio grub, nego je bio kao i danas, čovjek stijena.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 17:24

Radi se na Tušnju.Ubadanje hibridne trave .Trebat će vremena.Prilično spor posao.Travke su na rastojanju 2 cm jedna od druge i po frontu i dubini.Kažu izvođaći da je vrijeme povoljno.Oni ne vole velike vrućine jer strahuju da će spaliti pelcere trave i pored zaljevanja.Naravno i niske temperature ne pogoduju ali je tu grijanje koje se aktivira kada temperatura iznad trave padne na 4 stepena.Pretpostavljan da će je dopingovati gnojivom.Bit će divota pogledati kad naraste trava.Onda će početi redovno šišanje na zadatu visinu.Prethodni radovi su kad je u pitanju ravnina terena urađeni dobro.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 12 jan 2023, 17:35

tuzlac je napisao/la:
12 jan 2023, 17:24
Radi se na Tušnju.Ubadanje hibridne trave .Trebat će vremena.Prilično spor posao.Travke su na rastojanju 2 cm jedna od druge i po frontu i dubini.Kažu izvođaći da je vrijeme povoljno.Oni ne vole velike vrućine jer strahuju da će spaliti pelcere rave i pored zaljevanja.Naravno i niske temperature ne pogoduju ali je tu grijanje koje se aktivira kada temperatura iznad trave padne na 4 stepena.Pretpostavljan da će je dopingovati gnojivom.Bit će divota pogledati kad naraste trava.Onda će početi redovno šišanje na zadatu visinu.Prethodni radovi su kad je u pitanju ravnina terena urađeni dobro.
Na koji nacin je rijeseno napajanje grijaca? Jesu prikopcani na trafo od reflektora ili imaju poseban trafo

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 12 jan 2023, 17:48

worchester je napisao/la:
12 jan 2023, 17:35
tuzlac je napisao/la:
Radi se na Tušnju.Ubadanje hibridne trave .Trebat će vremena.Prilično spor posao.Travke su na rastojanju 2 cm jedna od druge i po frontu i dubini.Kažu izvođaći da je vrijeme povoljno.Oni ne vole velike vrućine jer strahuju da će spaliti pelcere rave i pored zaljevanja.Naravno i niske temperature ne pogoduju ali je tu grijanje koje se aktivira kada temperatura iznad trave padne na 4 stepena.Pretpostavljan da će je dopingovati gnojivom.Bit će divota pogledati kad naraste trava.Onda će početi redovno šišanje na zadatu visinu.Prethodni radovi su kad je u pitanju ravnina terena urađeni dobro.
Na koji nacin je rijeseno napajanje grijaca? Jesu prikopcani na trafo od reflektora ili imaju poseban trafo
Poseban trafo na kojem su spojeni svi grijaci

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 18:03

tuzlac je napisao/la:
Da na reflektorski trafo koji je onomad i postavljen zbog reflektora.Ja se nadam ali, ne znam pouzdano da li je grijanje spojeno na kabal koji je zrakom iz trafo stanice prije nekoliko godina doveden u stadion i napravljena je improvizovana razvodna tabla za potrebe televizije i reklama.Istina kabal je odličnog presjeka ali mislim da regulacioni ormar grijanja ne smije biti spojen improvizovano na tu razvodnu tablu.On mora biti direktno uštekan u trafostanicu t .j. kabal koji je već doveden iz stanice preko ograde bivšeg stajanja u stadion.Pretpostavljam da će sa ubadanjem pelcera hibrine trave i pitanje elektropriključka morati biti riješeno po standardima.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 18:08

husrefbeg je napisao/la:
12 jan 2023, 17:48
tuzlac je napisao/la:
Poseban trafo na kojem su spojeni svi grijaci
Nije to trafo, to je ormar na koji su dovedeni svi kablovi od grijača i on je pokriven strehom da ne kisne.On treba biti spojen na trafo.Trafo je napolju van stadiona neposredno uz jugoistočni reflektor od 1978.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 12 jan 2023, 19:05

Čestitke za jubilarnu hiljaditu stranicu. Veliki uspjeh za mali klub kakav je Tuzla Siti.
Usput mislim da će Irfan Hadžić biti top igrač na proljeće. Doduše isto sam mislio i za Smajlagića.... nadam se da dvaput ne mogu promašiti mada Semir i nije baš promašaj. :bih: :bih:

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 12 jan 2023, 19:21

Beledija je napisao/la:
12 jan 2023, 19:05
Čestitke za jubilarnu hiljaditu stranicu. Veliki uspjeh za mali klub kakav je Tuzla Siti.
Usput mislim da će Irfan Hadžić biti top igrač na proljeće. Doduše isto sam mislio i za Smajlagića.... nadam se da dvaput ne mogu promašiti mada Semir i nije baš promašaj. :bih: :bih:
Hvala. Trebao bi Hadzic biti pravi ako je izašao iz povrede. Ako nam još dođe Bagaric bit će to više nego dobro. Naravno i Migi je u opticaju. Dodamo li tu Micu i Mišića trebao bi napad biti ubojit. Ne treba opisati ni mladog Mehmedovica.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 21:23

Beledija je napisao/la:
12 jan 2023, 19:05
Mahsuz selam za GOSPODINA. :bih:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 21:34

PANTA -TATA MATA.
slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 jan 2023, 21:37

KOJI JE OVAJ ?
NEKI MAROKANAC?
slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.