Ma mislim da si malo los sa sjecanjem, koliko znam za momka niko nikada ruzne nije rekao, cak sta vise jedan od rijetkih za kojeg je vecina imala rijeci hvale. Necemo plakati, ali cudno malo , Hajro, sad on , sto li dva pravnika odose da se sta mutno ne radi, samo kazemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:07Pa koliko se sjećam raja je generalno pričala da smo spori s papirologijom i nesposobni oko toga, a da je on glavni krivac. A i ruku na srce nije neki nositelj kluba da ćemo plakati radi odlaska.guadalupe je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:05A kada se tjerao i zasto, fkt ne znam ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 20:57
A taj isti Mirza se tjerao, pa sad kad ode eto Ayli se zamjerio.. Daj, pretjeruje se u svemu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam 100% da je 2-3 ljudi pisalo oko toga. A jel tačno, iskreno nisam tako nešto čuo. A isto tako nisam ništa ni dobro čuo, a i realno šta ćeš čuti, nikakav prebitan kotačićguadalupe je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:11Ma mislim da si malo los sa sjecanjem, koliko znam za momka niko nikada ruzne nije rekao, cak sta vise jedan od rijetkih za kojeg je vecina imala rijeci hvale. Necemo plakati, ali cudno malo , Hajro, sad on , sto li dva pravnika odose da se sta mutno ne radi, samo kazemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:07Pa koliko se sjećam raja je generalno pričala da smo spori s papirologijom i nesposobni oko toga, a da je on glavni krivac. A i ruku na srce nije neki nositelj kluba da ćemo plakati radi odlaska.![]()
Hajro je član UO i tu kad se desi promjena jeste zapaženije, a ovo se ne bi ni napisalo da nije novinarima u cilju da dodatno lože situaciju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Imam osjecaj da nam neko upumpa 250mil sutra, da bi potrosili to za 3 mjeseca, ne bi izborili ni evropu, ni tribinu ne bismo uradili
NEMA NAZAD
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Mozda im smeta za prodaju zgrade i Hajro i Mirza 
Ma Boga mi se ne sjecam, al eto. Pa nema ko sta ni loziti, zna se sta im je plan mali je ovo grad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:15Znam 100% da je 2-3 ljudi pisalo oko toga. A jel tačno, iskreno nisam tako nešto čuo. A isto tako nisam ništa ni dobro čuo, a i realno šta ćeš čuti, nikakav prebitan kotačićguadalupe je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:11Ma mislim da si malo los sa sjecanjem, koliko znam za momka niko nikada ruzne nije rekao, cak sta vise jedan od rijetkih za kojeg je vecina imala rijeci hvale. Necemo plakati, ali cudno malo , Hajro, sad on , sto li dva pravnika odose da se sta mutno ne radi, samo kazemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:07
Pa koliko se sjećam raja je generalno pričala da smo spori s papirologijom i nesposobni oko toga, a da je on glavni krivac. A i ruku na srce nije neki nositelj kluba da ćemo plakati radi odlaska.![]()
![]()
Hajro je član UO i tu kad se desi promjena jeste zapaženije, a ovo se ne bi ni napisalo da nije novinarima u cilju da dodatno lože situaciju.
Jest se pisalo za tog mirzu dok je sabra qurava bila tu, nisam znao ni ko je frajer ali je pisano jedno vrijeme kad se zatezalo oko nekih papiraguadalupe je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:25Ma Boga mi se ne sjecam, al eto. Pa nema ko sta ni loziti, zna se sta im je plan mali je ovo grad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:15Znam 100% da je 2-3 ljudi pisalo oko toga. A jel tačno, iskreno nisam tako nešto čuo. A isto tako nisam ništa ni dobro čuo, a i realno šta ćeš čuti, nikakav prebitan kotačićguadalupe je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:11
Ma mislim da si malo los sa sjecanjem, koliko znam za momka niko nikada ruzne nije rekao, cak sta vise jedan od rijetkih za kojeg je vecina imala rijeci hvale. Necemo plakati, ali cudno malo , Hajro, sad on , sto li dva pravnika odose da se sta mutno ne radi, samo kazem![]()
![]()
NEMA NAZAD
Pa evo i da dođe Saric, a ode Ćirjak to bi znacilo da bi Saric i Đokanovic bili tandem zadnjih veznih iza Dala.Ali ko bi onda bio zamjena za njih dvojicu, Ališah i Ramić
Ma baca bombe ovaj za Sarica, ko i onaj da ide Mirza
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
20 i kusur godina, slika se sa Jalom i stavlja da se pohvali
Kad karijera propadne može influenser biti.
Kad karijera propadne može influenser biti.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Mirza je napustio klub jos davno, a sam je otisao.
170.000 € za igraca platiti. 
- NisamInSajder
- Kontakt:
170 000 € si kao platio obeštećenje, a recimo plata treneru i njegovom stručnom štabu od 20 hiljada eura je bila preskupa
Jedna iz epizode nelogičnosti u FK Sarajevu.
Jedna iz epizode nelogičnosti u FK Sarajevu.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 12 jan 2023, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma kakvo obestecenje. 170k eura. I neko vjeruje u to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Platili su 170.000 al srbijanskih dinara.
Dajte ne budite djeca da vjerujete u ovu cifru
Dajte ne budite djeca da vjerujete u ovu cifru
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta se ima lagati, pa i Sheriffu su Ukrajinci 300.000 eura tražili, dobro smo i ovo spustili realno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BegovicRamiz
- Kontakt:
reci cemo da im vjerujemo
ma nek pokažu račun
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 71 gost.