FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ferrana ako je nekako moguce ostaviti u SA. Nek nadju klub s vremenom, nije problem. Samo da vise ne nosi dres Barce.
@igrajlopte 🐦
Fekir s 10 kila viska se sprda s kapitenom, covjek izgleda ko Said Husejinovic.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
MAtS-u kapitensku traku dati na kraju utakmice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne znaš koje je krilo gore. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kad se sjetim ismijavanja jer im ga je Barca ukrala
Al fakat nevjerovatno smeće od igrača i karaktera.
Koliko sam pogriješio u vezi s njim, auu
Barcelona nema poštenog krila. Sve rasprodati i dovesti jedno kvalitetno bi bilo najlogičnije. Ne možeš s ovim igrat.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ja.se izvinjavam svim forumašima što sam na ljeto bio preblag za Raphinhu. Pa Malcom je 15 klasa iznad Raphinhe. Laporti, Alemanyu i Cruyffu treba čestitati otjerat.Messija kao zadnjeg kretena i reći kako klub nema para, a u narednih godinu dana spiskat 200+ miliona € (samo obeštećenje, a gdje su one silne prozizije i plate što je Laporta davao) na igrače u napadu, a opet nam fale 4 igrača u napadu. Ako se ne ugrabi Moukoko na ljeto besplatno, guremisat će Barca godinama sa napadom. Bekovi su svakako.posebna priča.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Auuuuuu bravo mali
Nadat se da će mu se malo vratiti samopouzdanje nakon ovog.
Ferran najviše podsjeća na Coutinha. Solidna polusezona i onda kanal. Pizdurina ozbiljna izgleda.
Ferran najviše podsjeća na Coutinha. Solidna polusezona i onda kanal. Pizdurina ozbiljna izgleda.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hahahahahaha
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Al ih ovaj crnjo vrti cijelu tekmu. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Alonso ko muha bez glave
Busquets 3 metra od svog igraca stoji, covjek ko na treningu daje pas u 16 metara.
Kancer kluba.
Kancer kluba.
Ma kako ce se vratiti samopouzdanje kad cim odigra jednu utakmicu lose Xavi ga vadi iz prve postave ili mu daje 15-20 minuta pred kraj meca, pa tako sve u krug. Ide mi na qurac to njegovo ponasanje prema Fatiju. Ako je decko full fit, istrpi ga malo jbt. Pusti nek igra nekoliko utakmica za redom u prvoj postavi. Vidi sta moze.
Svakako je jedino krilo koji ti mozda nesto moze donjeti. Ferran, Raphinha, Depay, zali boze para bacenih.
@igrajlopte 🐦
- NisamInSajder
- Kontakt:
Najviše mu je prošle sezone falila realizacija. Ostalo je sve imao, od prodornosti, ulaska u šansu, igra odbrane, sve.je bilo.na dosta dobrom nivou. Ova sezona realno, jalovo, tanko plus povrede i još kad vidiš minutažu koja nije nešto, ne može se vaditi iz kanala.sa takvom minutažom. Ali šta ćeš... A kakav god da je 2x je bolji od Raphinhe, zaslužuje sve njegove minute. Gurat ovu sezonu maksimalno njega i Fatija, valjda ih pročepi. Raphinhu i Dembela nikad neće, imaju svoje mane koje se niti mogu maskirat, a niti mogu napredovat.
Što je najgore nemaš ni u Barci B nikog da uvedeš, ove sezone su svi grohnuli, stagniraju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sad kad ih Claudio Bravo izbaci.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.