225-883
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E jesi pravi Ado Gegaj
Ado pošteno zarađuje, ne oslanja se na milostinju.

- svrakino1921
- Kontakt:
Idemo djipke nisi ti losh ,mnogo smo ludi al zivi smo josh
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Obecao sam sebi da necu zaspati dok vas sve pitare ne otjeram sa foruma i unistim forum karijeru dok vas sve ne isponizavam a ugasio sam vam bruku profila pogotovo u vrijeme teme navijacki izvjestaji al necu vise ti si mi djipke normala tebe cu poslusati ne drogiram se vise brate vratio sam se konacno na Allahov put pa sta bog da vidit cu kakva mi je nafaka
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
radi ga Zulino maksimalno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sto je najgore znala je.Dok je bilo majke imao sam neki autoritet i drzao do ponasanja a sad ne yebem zivu silu sve vas karam ne biram.Jbg mene je bar imao neko odgojiti i hvala bogu da nisam papak koji nema nikakvog smisla ni stila da provocira nego samo majke drugima spominjat ko primitivac bez kulture
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- svrakino1921
- Kontakt:
FK Sarajevo predstavio je danas Renana Oliveiru, novu akviziciju Bordo kluba.
Sjajni napadač na Koševo je stigao iz ukrajinskog Kolosa, a na Transfermarktu mu je vrijednost procijenjena na 500.000 eura.
Proteklu kalendarsku godinu proveo je na posudbi u litvanskom Žalgirisu sa kojim je imao izuzetno uspješnu sezonu.
Ekipa je osvojila titulu prvaka i Kup Litvanije, a Renan je sa 17 golova u 29 odigranih utakmica bio najbolji strijelac šampionata.
FK Sarajevo i Renan potpisali su ugovor koji važi do ljeta 2025. godine, a prema podacima na stranici Transfermarkta Bordo tim je Ukrajincima platio obeštećenje od 170.000 eura.

Sjajni napadač na Koševo je stigao iz ukrajinskog Kolosa, a na Transfermarktu mu je vrijednost procijenjena na 500.000 eura.
Proteklu kalendarsku godinu proveo je na posudbi u litvanskom Žalgirisu sa kojim je imao izuzetno uspješnu sezonu.
Ekipa je osvojila titulu prvaka i Kup Litvanije, a Renan je sa 17 golova u 29 odigranih utakmica bio najbolji strijelac šampionata.
FK Sarajevo i Renan potpisali su ugovor koji važi do ljeta 2025. godine, a prema podacima na stranici Transfermarkta Bordo tim je Ukrajincima platio obeštećenje od 170.000 eura.

Ako ti nisi papak, i to onaj sa dna kace, niko nije.Baza1921 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:56Sto je najgore znala je.Dok je bilo majke imao sam neki autoritet i drzao do ponasanja a sad ne yebem zivu silu sve vas karam ne biram.Jbg mene je bar imao neko odgojiti i hvala bogu da nisam papak koji nema nikakvog smisla ni stila da provocira nego samo majke drugima spominjat ko primitivac bez kulture
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Uvazavam kritiku, nisam ja egoista.Pokusati cu da se popravim imas li mi neku shemu za popravak?JVVVST je napisao/la: ↑12 jan 2023, 22:05Ako ti nisi papak, i to onaj sa dna kace, niko nije.Baza1921 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:56Sto je najgore znala je.Dok je bilo majke imao sam neki autoritet i drzao do ponasanja a sad ne yebem zivu silu sve vas karam ne biram.Jbg mene je bar imao neko odgojiti i hvala bogu da nisam papak koji nema nikakvog smisla ni stila da provocira nego samo majke drugima spominjat ko primitivac bez kulture
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Obolit ćeš bolan...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 22:05FK Sarajevo predstavio je danas Renana Oliveiru, novu akviziciju Bordo kluba.
![]()
Ne mirujemo !svrakino i baza izdati necevisokohz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 22:20Obolit ćeš bolan...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 22:05FK Sarajevo predstavio je danas Renana Oliveiru, novu akviziciju Bordo kluba.
![]()
![]()
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
jeli nam pozlilo švrakindolcu kad je ugledao cifru
da nije izvrno đe
da nije izvrno đe
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
kaže da smo bili dobre komšije, mi bi to njima dali da se ne ugase, al pošto volimo da komšiji crkne krava, nek crkne i komšija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vi nemate ni krave hahahahaha nemate stadion a zeli te nam zlo da se nama uzme stadion ccccccccc
Al necu da provociram ide rucna kocnica, sto je mnogo mnogo je
Jeby te me al ovo je najludja drzava i najludja tema svaki dan se nesto pise a saamo podjebavanja umjesto da puca od nekih transfera nekih dobrih vjesti samo se prepucavamo ko je u vecim dugovima i ko je jadniji
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Jel sramota manjejake ovog djibana baze ?
Trenutno korisnika/ca: addebisi, AvantiBL, BarbareZeljin, delko, galia95, Hrammm1921, itatabisine, MikiPirs, MostarReds22, OldTownDistrict, riki46, ronaldo99, StarmoCity, svrakino1921, Taree, tutankamon1905, zemuntrg i 96 gostiju.