Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Pasodzigera » 20 feb 2011, 14:24

Virtu4l je napisao/la:Morate naučiti razliku između konstruktivne kritike i pljuvanja.
Naravno samo sto to moras znati i sam da razlikujes ;)

Nego je li ovaj momak kojeg je Spahic odbacio ledjima (vidi se iz aviona,jer da ga je laktom udario,vise se ni podigo nebi) nastavio da igra,ili je morao da dugo pauzira? kako ti navede koje su skrsile te -gorile-(a pricamo o konstruktivnim kritikama,kakvo ba pljuvanje)

Je li i Zidane cigan?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2011, 15:14

Pasodzigera je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Morate naučiti razliku između konstruktivne kritike i pljuvanja.

Nego je li ovaj momak kojeg je Spahic odbacio ledjima (vidi se iz aviona,jer da ga je laktom udario,vise se ni podigo nebi) nastavio da igra,ili je morao da dugo pauzira? kako ti navede koje su skrsile te -gorile-(a pricamo o konstruktivnim kritikama,kakvo ba pljuvanje)

Je li i Zidane cigan?
E pa vidiš, ja sam lijepo naveo van Bommela i Gattusa, koji jesu gorile.

Ja po Spahiću ne pljujem, ali vi odmah vadite iz konteksta, a ne čitate ono što je napisano. Kritikovati se mora, jer u posljednje vrijeme puno sebi uzima za pravo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 feb 2011, 16:14

Virtu4l je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:

Je li i Zidane cigan?
E pa vidiš, ja sam lijepo naveo van Bommela i Gattusa, koji jesu gorile.

Ja po Spahiću ne pljujem, ali vi odmah vadite iz konteksta, a ne čitate ono što je napisano. Kritikovati se mora, jer u posljednje vrijeme puno sebi uzima za pravo.
Nesto ga mnogo, ali bas mnogo kritkujes, cak toliko da si se bio natakario kao mutav kada sam spomenuo da nas je Spahic branio pred Francuzima kako nismo divljaci i bandit...morao sam ti i link postirati. Mislim, to je bilo tako bezazleno, ali sto reko onaj Delija, tebi se automatski upalio alarm kad se nesto dobro o Spahicu reklo. Pretjeruje u zadnje vrijeme? Ma hajde? O onom malom **** smo raspravljali, a ti mi nikad ne odgovori sta bi ti uradio da si bio na Spahinom mjestu. Ja cekam odgovor. Ovdje je stitio svoga golman, to radi svaki zadnji igrac - ovaj iza ledja se bas nameracio na njega....koji k.... udara u stijenu, sto nije malo zasto. Inace gluposti pricate, pretjeruje ovo, pretjeruje ono, jedan drugom to ponavljate i onda i povjerujete u to. Da upistas konkretno svaki ce reci...ma znas Marin...o onda eto ovaj iz Bresta. Svirat k...u
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 feb 2011, 18:03

VanBasten je napisao/la:A jes Avdo bacio kosku :mrgreen:

Nego, fakat, hipotetički uzmimo da je istina to za namještanje, zanima me koji bi to mangup/moralista s foruma rekao ruskoj mafiji, ne? Da ga vidimo samo :lol:
Pitanje je koji kriminalci stoje iza Avde, ako se usudio da ono napiše o Spahiću iza kojega, kako to Avdo veli, stoje Orić i Keljemendi?

Onaj tekst je čisti trač, ko bude puno čitao onakve stvari može dobiti samo žuticu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 feb 2011, 18:20

AYAN je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:A jes Avdo bacio kosku :mrgreen:

Nego, fakat, hipotetički uzmimo da je istina to za namještanje, zanima me koji bi to mangup/moralista s foruma rekao ruskoj mafiji, ne? Da ga vidimo samo :lol:
Pitanje je koji kriminalci stoje iza Avde, ako se usudio da ono napiše o Spahiću iza kojega, kako to Avdo veli, stoje Orić i Keljemendi?

Onaj tekst je čisti trač, ko bude puno čitao onakve stvari može dobiti samo žuticu...
"Av-Av" već odavno uživa zaštitu kao i družina mu, od koga zna se. Dobro nije spomenuo da je dobar i s reisom i fahrom i tu bi krug bio zatvoren :lol:

Al fakat mi šega ovo oko namještanja u Rusiji, pa ljudi vladaju Rusijom; generali, predsjednici republika, biznismeni, vlasnici klubova - neki i u engleskoj(osim ako neko stvarno misli da je Abramović biznismen tipa Donalda Trumpa :lol: ).... zato, rusku ligu ne igrajte na kladionici, nikad :mrgreen: ;)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2011, 18:26

Saban je napisao/la:ali sto reko onaj Delija, tebi se automatski upalio alarm kad se nesto dobro o Spahicu reklo.
Zamijenio si ti mene sa nekim. Kada bi se za svaku psovku šamarali protivnici, onda bi ekipe brojale 50 igrača. Premotaj malo ovu temu unazad i ne lupaj kao i obično, pročitaćeš mnogo lijepih stvari koje sam ja o Spahi napisao.

Malo pogledaj unazad, vidjećeš kome se pale lampice na svaki komentar, onako čisto informativno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2011, 18:40

Evo Spaha dobio zuti karton, a njegov Montpellier i dalje drzi nulu protiv Lillea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 feb 2011, 18:43

Omerbavarac je napisao/la:Evo Spaha dobio zuti karton, a njegov Montpellier i dalje drzi nulu protiv Lillea.

1:0,treba ga naruziti zbog zutog,trebao je crveni dobiti :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 20 feb 2011, 18:44

1-0, Belhanda. Školski izvedena polukontra. Lider je na koljenima. Biće poraženi po prvi puta u 5 mjeseci.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 feb 2011, 18:45

Virtu4l je napisao/la:A ovako se radi kad je neko bezobrazan

[youtube][/youtube]
Ovaj na kraju kaze "Ovo je za penal i 6 mjeseci zatvora". haha
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 feb 2011, 18:53

Spahicev Monpo hebase i ubjedljivo prvog na tabeli Lilea.
Spaha danas mg,dr ,ing na svojoj poziciji.sa malom ''zuticom''ali nista strasno. 8-)
A vi nastavite i dalje o ''moralisanju i handrisanju''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 20 feb 2011, 19:00

harishp je napisao/la:Spahicev Monpo hebase i ubjedljivo prvog na tabeli Lilea.
Spaha danas mg,dr ,ing na svojoj poziciji.sa malom ''zuticom''ali nista strasno. 8-)
Gutava tekma, kakve Montpellier obično igra. Lille je ukupno imo 3-4 šuta, ali ništa opasno. Bili su skroz zatvoreni. Odbrana na čelu sa Emirom na vrhunskom nivou.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2011, 19:00

harishp je napisao/la:Spahicev Monpo hebase i ubjedljivo prvog na tabeli Lilea.
evo meni Avdo javio da je Spahic namjestio ovu utakmicu :lol:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 feb 2011, 20:26

Virtu4l je napisao/la:
Saban je napisao/la:ali sto reko onaj Delija, tebi se automatski upalio alarm kad se nesto dobro o Spahicu reklo.
Zamijenio si ti mene sa nekim. Kada bi se za svaku psovku šamarali protivnici, onda bi ekipe brojale 50 igrača. Premotaj malo ovu temu unazad i ne lupaj kao i obično, pročitaćeš mnogo lijepih stvari koje sam ja o Spahi napisao.

Malo pogledaj unazad, vidjećeš kome se pale lampice na svaki komentar, onako čisto informativno.
Ne, nisam te zamjenio - valjda znam citati i vidim svojim ocima sta pises. Inputiras mu da je stimo utakmice u Rusiji ("Lokomotiv je otjerala Spahica, a takav igrac se ne tjera dzaba" - tvoje rijeci). Ti opet o Marinu i samaru?
Svaka psovka? Ma nemoj, mozda za tebe, za mene ne, a kako vidim niti za Spahica, pa ni jednog Zidanea u finalu svjetskog prvenstva...
Znam ja da su svi bili za Spahica, jer covjek jednostavno daje sve sto ima na terenu. Imam osjecaj da bi usao i u najgore duele, taman znao da ce glavu izgubiti, nego ste se uzjogunili oktako je rekao istinu (i to samo jedan mali djelic - kakva su bagra pojedini nasi naijaci - koji misle da reprezentacija postoji eto samo zbog njih). Onda ste se poceli da nalazite i svakojake budalastinje pripisujete Spahi. Te nije mu dobro ovo, te nije ono - pretjeruje, bla, bla, bla...ko da poceo redom da dav, kolje, siluje...
I jos mi ne odgovori ono kako bi ti postupio da si bio na Spahinom mjestu i da ti je jedan Marin u prijateljskoj utakmici opsovao majku Bosansku. Sjecas se - ostavio sam ti tri opcije. Do tada ne bi bilo pristojno da to pominjes niti na to da aludiras...Lahko je tudjim ku...m gloginje mlatiti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2011, 20:37

Da sam kapiten reprezentacije sigurno ga ne bih udario. Mislim, smiješna diskusija, ne moraju svi razmišljati kao vas nekoliko. Nasilje, posebno na fudbalskom terenu normalna osoba ne može opravdavati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 feb 2011, 20:48

Virtu4l je napisao/la:Da sam kapiten reprezentacije sigurno ga ne bih udario. Mislim, smiješna diskusija, ne moraju svi razmišljati kao vas nekoliko. Nasilje, posebno na fudbalskom terenu normalna osoba ne može opravdavati.
Znaci, da zakljucim da bi odgovor bio "ponasao bih se kao da se nista nije dogodilo". Nisam ja ni rekao da svi moraju isto razmisljati vec da mi (MENI) je nepojmljivo, da bi ostao miran ako bi mi jedan takav hrsuz opsovao majku Bosansku u jednoj prijateljskoj utakmici. Zenedin Zidane nikako se ne moze svrstati u "nasilnika na fudbalskim terenima" nego (opet PO MENI) u osobu koja stiti svoju familiju. Pa taman bilo finale svjetskog prvenstva. A da ne spominjemo sta bi uradio da mu je to rekao pripadnik jednog naroda koji je u ne tako davnoj proslosti - izvrsio genocid nad njegovim narodom. Na kraju mogu samo jos jednom potrvditi odnosno ponoviti ono sto sam prije rekoa "Svaka cast Emire", tako reaguje pravi Bosanac, dokle vise da glavu saginjemo radi ko fol nekakve kulture i sportskog vitestva...Valjda je to osjetio i onaj sudija pa Spahi samo zuti pokazao.
Svakom svoje i MIRNA BOSNA!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2011, 20:53

Cestitke Spahi na odlicnoj igri i pobjedi protiv lidera! Spaha je beton,ponos BIH!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 feb 2011, 21:06

Saban je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Da sam kapiten reprezentacije sigurno ga ne bih udario. Mislim, smiješna diskusija, ne moraju svi razmišljati kao vas nekoliko. Nasilje, posebno na fudbalskom terenu normalna osoba ne može opravdavati.
Znaci, da zakljucim da bi odgovor bio "ponasao bih se kao da se nista nije dogodilo". Nisam ja ni rekao da svi moraju isto razmisljati vec da mi (MENI) je nepojmljivo, da bi ostao miran ako bi mi jedan takav hrsuz opsovao majku Bosansku u jednoj prijateljskoj utakmici. Zenedin Zidane nikako se ne moze svrstati u "nasilnika na fudbalskim terenima" nego (opet PO MENI) u osobu koja stiti svoju familiju. Pa taman bilo finale svjetskog prvenstva. A da ne spominjemo sta bi uradio da mu je to rekao pripadnik jednog naroda koji je u ne tako davnoj proslosti - izvrsio genocid nad njegovim narodom. Na kraju mogu samo jos jednom potrvditi odnosno ponoviti ono sto sam prije rekoa "Svaka cast Emire", tako reaguje pravi Bosanac, dokle vise da glavu saginjemo radi ko fol nekakve kulture i sportskog vitestva...Valjda je to osjetio i onaj sudija pa Spahi samo zuti pokazao.
Svakom svoje i MIRNA BOSNA!
I to bi bila citava teorija o ovom raspredanju ''trebao, nije trebao''
Za onaj lakat Bukovcu ovaj Brezovc... ustvari Brest-ovcu.
i ovaj se bacio kao da ga je pamom skinulo,nesto kao Mandjuka u BL.Da ga je stvarno razvalio,nebi onaj jos iz sok sobe izisao.
Ustalom laktova na utamicama milion,kad bi se tako kaznjavalo.Nebi tri igraca osatla na terenu.Uostalom koliko je pretezak faul bio,da mu sudija ni zuti nije dao.A nije bas tada sudija bio na cevapima u Zelji,vec na terenu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2011, 21:51

Cuj Spaha i drustvo srusili Lille. To su Keljmendi i Naser trknuli malo do Francuske?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2011, 21:54

harishp je napisao/la:Uostalom koliko je pretezak faul bio,da mu sudija ni zuti nije dao.
Za to se pobrinuo Fudbalski Savez Francuske, otišao Spaha par sedmica na odmor. Valjda nisu shvatili da je štitio golmana :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.