FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Senner
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Senner » 12 jan 2023, 23:47

FoSte95 je napisao/la:
12 jan 2023, 20:10
jedino što mi daje nadu da ovi igračiu neće biti promašaji je to što je Dogan morao aminovati da bi se oni doveli......
👍

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 jan 2023, 23:49

Podrzavam i ljude koji bojkotuju, podrzavam i one sa druge strane.
Ali neki tipovi ovdje su toliko protiv ovih drugih da me podsjete na SDA botove koji govore svi koji ne glasaju za SDA su izdajnici drzave, tako i ovi sto su protiv bojkota su protiv kluba :rol:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jan 2023, 23:57

Članstvo:

2021

Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
Treći dan - 316

2022

Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
Treći dan - 250

2023

Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
Treći dan - 344
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 jan 2023, 00:08

Da se doveo Mirsad Ramić iz Igmana, yebavala bi se majka svakom ovdje, od trenera do Mirviceve tetke.
Doveo se brazilac koji iz grupa evropskih takmicenja (o kojima mi sanjamo), poslije najbolje sezone u zivotu, dolazi u najslabiju ligu na svijetu i jos se ode po njega u Brazil, opet ne valja i opet se majka yebe nekome iz nekog razloga. :sick:

Kad su se dovodili polovnjaci kojima istekne ugovor pa nemaju gdje, yebavala se majka i tad. Maštalo se o tome da se za nekog plati pa makar 20 milja eura... Pa kad smo keširali za Milanovića ovdje svršavanje kolektivno bilo. Sad se keširalo 300 milja, opet se majka yebe jer se na taj način peru pare, mada bošnjo ne zna ni šta to zapravo znači i kako se to radi.

Ovi drugi opet yebu majku Ziljkiću iz samo njima poznatih razloga i maštaju o nekom izvinjenju za nešto :wtf: a fascinantno je to što čovjeka nisu ni predstavili još. A da se vratio recimo Mićo Kuzmanović na krilo, isto tako bi bilo yebavanja majki svima...

Stvarno svakakvi "mozgovi" i psihopate ovdje pišu, čast izuzecima jer ima normalnih forumaša, objektivnih i uvijek spremnih za normalnu diskusiju. Hvala Bogu pa ovaj forum nije pravi odraz navijača Sarajeva.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2023, 00:21

2 su scenarija i oba se mogu okrenut na mlin onoga kako to hoce da vidi,odnosno da pokuša ubjedit onog drugog da je on upravu.Iz nekog razloga se uvijek prave filmovi

Scenario 1 dovedeš dobrog igraca "aha ma doveli ih samo da se smiri situacija da se zaboravi na prave probleme,peru pare"

Scenario 2 dovodis loseg igraca " ma ja to je to,rekli smo vam mi da smo propali,vidite sve po igracima koji dolaze"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 jan 2023, 00:26

Torino je napisao/la:
12 jan 2023, 23:45
Hajdeee je napisao/la:
12 jan 2023, 23:39
Pusti ih ba.
Ovdje ti je vecinom dijaspora ili drugi gradovi po BiH.
Ljudi ne znaju ni 30% desavanja u klubu i oko kluba. Tako da, samo nek' pisu :kafa:
Ma sad kad u Zenici budu igrali ima da se i oni priključe bojkotu, valja njih 10 da priđe stadionu, a da ne fasuju. Bit će priča kako smo u pravu, a i to da ih dosta nije i Sarajeva, vidiš na 15 stranica ispisanih u vrijeme utakmice.
Kao da je to sve vazno kad se bude igrao derbi na Kosevu gdje ce biti vise zeljovaca nego nas i kad nas budu prozivali.
Ja cu podrzati bojkot ali iz navijackog ugla je sve to mucno

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 00:29

Dadox je napisao/la:
12 jan 2023, 23:34
Joj kao da ste od jucer pojedini jbt, isprsilo se sa pojacanjima, akcenat je na Renanu, da se raja smiri i zaboravi bojkote, gluposti, Ajle, sto je na neki nacin koliko se moze vidjeti, urodilo plodom. 90 posto ljudi je nakon objave da je Miki trener, podrzalo momke sa Sjevera, da ne trebaju odstupiti od svoje odluke, sad odjednom nakon Renana i Ziljkica "ma kakav bojkot, ma kakvi ovi sa Sjevera, sta ce oni bla bla. Na ovom forumu me ne nerviraju ni psovke, ni pametovanja, nego pišanje kako vjetar puše, sto se mijenja misljenje za sekundu. Nek Renana Jakovljevic strpa u dzep, a svinjski nas otrese, bit ce prica "u pravu su Horde sve, ovo je sve katastrofa" 😅, i jovo na novo sve
Takvi smo ti mi jbg, al sad i ljudi malo po malo neke stvari saznaju i otvaraju oci. Kakvih ce bit psovki i kome dok se sve stvari provale niko svjestan nije...

A dok se sve ne sazna ja sam bot i placenik :thumbup:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 jan 2023, 00:42

miky_hz je napisao/la:
13 jan 2023, 00:21
2 su scenarija i oba se mogu okrenut na mlin onoga kako to hoce da vidi,odnosno da pokuša ubjedit onog drugog da je on upravu.Iz nekog razloga se uvijek prave filmovi

Scenario 1 dovedeš dobrog igraca "aha ma doveli ih samo da se smiri situacija da se zaboravi na prave probleme,peru pare"

Scenario 2 dovodis loseg igraca " ma ja to je to,rekli smo vam mi da smo propali,vidite sve po igracima koji dolaze"
Ma igrace smo valjda do sad naucili da niko nije pojacanje dok se ne dokaze na terenu. I u Evropi je sve vise "pravilo" da oni najskuplji igraci nikako ne ispune ocekivanja, od Morate, Lukakua, Kukurelje, Kutinja, Grizmana... jer pored drugih pritisaka imas pritisak i cijene. Kod nas niko do sad i nije kupljen za vece pare, al imali smo ove sa prejakim platama, uglavnom flopovi.
Za ovog Renana, daj Boze da bude bolji od Benke, al ja nisam optimista. Mi imamo totalno nesposoban strucni stab, uz to jednog igraca koji ce bit zacementiran u prvoj postavi i imat slobodu da radi sta hoce na terenu (a i do sad je igrao za svoj youtube sazetak i Sofijin ovlaz). Ja stvarno ne znam da li iko fkt misli da Mirza Varesanovic moze i na koji nacin unaprijedit nasu igru. Bezbroj je primjera u svijetu gdje dobar trener s losim rosterom napravi rezultat, a iskreno ja ne znam nijednu ekipu da je sa losim trenerom i dobrim igracima ostvarila rezultat. Dobar umjetnik ce od papira i tri bojice napravit umjetnicko djelo, debil ce Mona Lisu izrezat i od nje napravit rizle za silju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 jan 2023, 01:11

Tatamata1946 je napisao/la:
13 jan 2023, 00:26
Torino je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
12 jan 2023, 23:39
Pusti ih ba.
Ovdje ti je vecinom dijaspora ili drugi gradovi po BiH.
Ljudi ne znaju ni 30% desavanja u klubu i oko kluba. Tako da, samo nek' pisu :kafa:
Ma sad kad u Zenici budu igrali ima da se i oni priključe bojkotu, valja njih 10 da priđe stadionu, a da ne fasuju. Bit će priča kako smo u pravu, a i to da ih dosta nije i Sarajeva, vidiš na 15 stranica ispisanih u vrijeme utakmice.
Kao da je to sve vazno kad se bude igrao derbi na Kosevu gdje ce biti vise zeljovaca nego nas i kad nas budu prozivali.
Nije prvi put, a neka nek vide do čega su nas doveli. Derbi će proći, mi trebamo istrajat. Poslije če nam slađe biti, kad nagrnemo, a zdrav klub.
🇵🇸

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 13 jan 2023, 01:12

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
13 jan 2023, 00:29
Dadox je napisao/la:
Joj kao da ste od jucer pojedini jbt, isprsilo se sa pojacanjima, akcenat je na Renanu, da se raja smiri i zaboravi bojkote, gluposti, Ajle, sto je na neki nacin koliko se moze vidjeti, urodilo plodom. 90 posto ljudi je nakon objave da je Miki trener, podrzalo momke sa Sjevera, da ne trebaju odstupiti od svoje odluke, sad odjednom nakon Renana i Ziljkica "ma kakav bojkot, ma kakvi ovi sa Sjevera, sta ce oni bla bla. Na ovom forumu me ne nerviraju ni psovke, ni pametovanja, nego pišanje kako vjetar puše, sto se mijenja misljenje za sekundu. Nek Renana Jakovljevic strpa u dzep, a svinjski nas otrese, bit ce prica "u pravu su Horde sve, ovo je sve katastrofa" 😅, i jovo na novo sve
Takvi smo ti mi jbg, al sad i ljudi malo po malo neke stvari saznaju i otvaraju oci. Kakvih ce bit psovki i kome dok se sve stvari provale niko svjestan nije...

Ma postujem ja svacije misljenje, ali ovdje se mijenja svako 2 dana

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 01:27

Torino je napisao/la:
13 jan 2023, 01:11
Tatamata1946 je napisao/la:
13 jan 2023, 00:26
Torino je napisao/la:

Nije prvi put, a neka nek vide do čega su nas doveli. Derbi će proći, mi trebamo istrajat. Poslije če nam slađe biti, kad nagrnemo, a zdrav klub.
Bojim se da bas "idoli" koji propagiraju tu borbu za zdravi klub imaju neke druge interese od kluba. :shifty:

Ovo su naravno samo dusmanska razmisljanja i besmislena lupetanja jednog bota i placenika (sto bi vi zaludjeni tom borbom rekli) :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2023, 01:29

Dadox je napisao/la:
13 jan 2023, 01:12
Dadox je napisao/la:

Ništa se ne mijenja već generalizuješ, ne pričaš sa jednom osobom. Podrška sjeveru ali blaga većina navijača nije za bojkot, to je činjenica. Napiši konkretno ko i šta je promijenio, naravno da će biti drugačijih postova s obzirom na broj ljudi. Ako je nekome drago to što je dobar igrač potpisao za klub to ne znači da se nešto promijenilo. Vidio sam par puta da su neki momci pisali auu sve pitari zaboravili čim je ovaj potpisao a ja ono u fazonu ??? šta je ba neko zaboravio, je l' mi to ne može biti drago ako je dobar igrač potpisao za moj klub, kakve to veze ima sa životom? Ja sam izričito protiv ovih osoba i sjever je u pravu ali ove osobe su sekundarne i proći će dok Sarajevo ostaje. Sjever i ostali navijači će biti u pravu zabio on 1 ili 100 golova. Šta treba, da navijam da Melunović dođe u klub jer ne podnosim Mirzu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 13 jan 2023, 02:28

MortemHz je napisao/la:
13 jan 2023, 01:29
Dadox je napisao/la:
13 jan 2023, 01:12

Ništa se ne mijenja već generalizuješ, ne pričaš sa jednom osobom. Podrška sjeveru ali blaga većina navijača nije za bojkot, to je činjenica. Napiši konkretno ko i šta je promijenio, naravno da će biti drugačijih postova s obzirom na broj ljudi. Ako je nekome drago to što je dobar igrač potpisao za klub to ne znači da se nešto promijenilo. Vidio sam par puta da su neki momci pisali auu sve pitari zaboravili čim je ovaj potpisao a ja ono u fazonu ??? šta je ba neko zaboravio, je l' mi to ne može biti drago ako je dobar igrač potpisao za moj klub, kakve to veze ima sa životom? Ja sam izričito protiv ovih osoba i sjever je u pravu ali ove osobe su sekundarne i proći će dok Sarajevo ostaje. Sjever i ostali navijači će biti u pravu zabio on 1 ili 100 golova. Šta treba, da navijam da Melunović dođe u klub jer ne podnosim Mirzu?
Ja znam da kad je tek na klixu izasla obavijest za Mirzu, da su Horde odmah rekle sta ce biti ako ga ne maknu, da su ljudi nekoliko dana ovdje bili slozni da treba da se istraje s tim bojkotom "bravo Horde" itd, nisi mogao danima naci komentar tipa "ma kakav bojkot ja cu ici, ili nece meni niko odredjivati
sta da radim itd itd, nego je 90-95 ljudi bilo slozno sa Hordama, a kako Ismir ode po Renana u Brazil, kako se zakotrlja prica za deugog havera mu iz Zalgirisa, pa Ziljkic, skroz se prica promijeni za 360 stepeni. Taktike se pucaju, momci sa Sjevera se skoro pa i ne spominju, izvini ali za mene je to pišanje kako vjetar puse, ako tebi nije, postujem i to, a pojacanjima svaka cast, nemam naravno nista protiv, da smo i ranije poceli ganjati ovakvu transfer politiku, s obzirom koliko para imamo za nase uslove, moglo je svasta biti, ali hajd

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 13 jan 2023, 02:34

napoleon72 je napisao/la:
13 jan 2023, 00:42
miky_hz je napisao/la:

Ma igrace smo valjda do sad naucili da niko nije pojacanje dok se ne dokaze na terenu. I u Evropi je sve vise "pravilo" da oni najskuplji igraci nikako ne ispune ocekivanja, od Morate, Lukakua, Kukurelje, Kutinja, Grizmana... jer pored drugih pritisaka imas pritisak i cijene. Kod nas niko do sad i nije kupljen za vece pare, al imali smo ove sa prejakim platama, uglavnom flopovi.
Za ovog Renana, daj Boze da bude bolji od Benke, al ja nisam optimista. Mi imamo totalno nesposoban strucni stab, uz to jednog igraca koji ce bit zacementiran u prvoj postavi i imat slobodu da radi sta hoce na terenu (a i do sad je igrao za svoj youtube sazetak i Sofijin ovlaz). Ja stvarno ne znam da li iko fkt misli da Mirza Varesanovic moze i na koji nacin unaprijedit nasu igru. Bezbroj je primjera u svijetu gdje dobar trener s losim rosterom napravi rezultat, a iskreno ja ne znam nijednu ekipu da je sa losim trenerom i dobrim igracima ostvarila rezultat. Dobar umjetnik ce od papira i tri bojice napravit umjetnicko djelo, debil ce Mona Lisu izrezat i od nje napravit rizle za silju.
U prvom dijelu posta se slažem sa tobom u potpunosti. Nisam mirzin fan, ali pamtim da je ovaj trener sa najgorim i najmlađim rosterom i bez plata bio drugi u ligi. Ali nećemo o tome.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 13 jan 2023, 02:58

Uvijek su dvije faze bojkota bile , da sami odu ili druga faza da se primoraju na to.
Vecinom je tako bilo .
I ishodi toga su uvijek bili isti...bezveze se raspravljate.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 jan 2023, 06:18

JavierBosnia je napisao/la:
12 jan 2023, 23:49
Ali neki tipovi ovdje su toliko protiv ovih drugih da me podsjete na SDA botove koji govore svi koji ne glasaju za SDA su izdajnici drzave, tako i ovi sto su protiv bojkota su protiv kluba :rol:
:thumbup:
Nevjerovatno. Al obicno se javi ovi sto su za bojkota pa ide kao prica "nece vas niko siliti da bojkotujete" i onda ide 64 posta kako su idioti, placenici, ne znaju sta se desava u klubi itditd sto ne bojkotuju :D

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 jan 2023, 07:58

kenoHZ je napisao/la:
13 jan 2023, 02:34
napoleon72 je napisao/la:
13 jan 2023, 00:42
miky_hz je napisao/la:

U prvom dijelu posta se slažem sa tobom u potpunosti. Nisam mirzin fan, ali pamtim da je ovaj trener sa najgorim i najmlađim rosterom i bez plata bio drugi u ligi. Ali nećemo o tome.
Daleke 2011., poslije toga u karijeri vodio jos 3-4 domace ekipe, u svakoj bio ocajan (dobro, ima osvojen kup al sjecamo se i kako, kup ima i Fedja pa vidjeli smo). I bez kluba je vec 4 godine. Kao da Real sad angazuje Roberta Di Mattea na osnovu one Lige.prvaka iz 2012., a da zanemare.da je poslije toga vodio (poprilicno lose) Aston Villu i Schalke, i da je bez kluba vec 6-7 godina.
A da ne govorim o ostatku "strucnog" staba. Obuca u 4 tekme kao trener ima dvije pobjede i dva poraza, Repuh u 4 tekme pobjedu, remi i dva poraza. Almir Seferovic strumfovski ker koji je nasim yebao pitarsku.majku na klupi na jednom od skorasnjih derbija itd itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 jan 2023, 08:06

Ma HZ bi trebale sto prije prekinuti bojkot jer najvise oni, odnosno mi gubimo s tim. Umjesto da jacamo tribinu mi se bavimo problemima u klubu. Evo ja npr. svaku idem na sjever i postovat cu stav grupe ali sam doveden u situaciju da mogu brzo napustiti sjever i poceti ici s porodicom na zapad umjesto s rajom na sjever.. Ako krenu dobri rezultati i izborimo evropu ili osvojimo titulu hocemo li se radovati i prekinuti bojkot? Tad sigurno nece otici osobe koje prozivamo.
A ako krenu losi rezultati i ode prozvana trojka onda cemo logicno imati jos jednu losu sezonu bez evrope i morat cemo gledati kako ostali idu u evropu i dodatno se jacaju...
Kako god ja kao navijac koji sam u bojkotu na kraju ne mogu biti zadovoljan.
Jedino mi odgovara da se brzo zavrsi taj bojkot

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jan 2023, 08:10

dosta vise rasprave o bojkotu.Ko hoce nek ide ko nece nek ne ide i tacka. Svi bi mi voljeli da prvu tekmu docekamo na kosevu sa preko 10 milja navijaca.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 13 jan 2023, 08:18

JavierBosnia je napisao/la:
12 jan 2023, 23:49

Hahahahah e jesi ga ubo svaka cast. Nisam ni ja da se svadjamo i ne treba, ali ovi navalili na bojkot ko da nemamo hljeba da jedemo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Vanja8 i 58 gostiju.