Zamisli ne izborimo Evropu, a Mirvić podrži Varešanovića i ostavi gamuhamedhulk je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:01cekaj da se javi insajder sa potvrdom.dok on ne aminuje - nista.
![]()
bice ovo dobra ekipa, ako se ne ode u Evropu, otice Ajla i trener (Emir svakako ide) i novi trener bi trebao imati vec jak tim (ako izuzmemo da se Djokanovic proda da se namiri neizlazak u Evropu).
samo se nadam da ce se izboriti Evropa aBda, ne zbog trojke nego zbog Klub i koeficijenta...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ova pojacanja i sve ovo oko kluba daje mi nadu da se ismir planira zadrzati na duze staze u Bordo divu. Iako ce ove godine biti veoma tesko ostvariti evropu nadam se da nece dignuti ruke ako je ne ostvarimo. Jednostavno u ovom nasem blatu ce morati jednom doci do izrazaja suh kvalitet i investicija pa nam u vrhu nece biti klubovi poput Zeljkana ili Borca koji godinama zive na rucun sadake, vlada, opstina i ostalih p.m
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako pogledas tabelu vrlo realna opcija,a uljanog podrzava svakako da nije tako nebi ga ni dovodioLucas je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:03Zamisli ne izborimo Evropu, a Mirvić podrži Varešanovića i ostavi gamuhamedhulk je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:01cekaj da se javi insajder sa potvrdom.dok on ne aminuje - nista.
![]()
bice ovo dobra ekipa, ako se ne ode u Evropu, otice Ajla i trener (Emir svakako ide) i novi trener bi trebao imati vec jak tim (ako izuzmemo da se Djokanovic proda da se namiri neizlazak u Evropu).
samo se nadam da ce se izboriti Evropa aBda, ne zbog trojke nego zbog Klub i koeficijenta...![]()
Ajla ce kupiti evropu ko Ibrak titulu birvaktile 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
NazorgaPrimio Trepni da znamo da nisi otet!muhamedhulk je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:01cekaj da se javi insajder sa potvrdom.dok on ne aminuje - nista.
![]()
samo se nadam da ce se izboriti Evropa aBda, ne zbog trojke nego zbog Klub i koeficijenta...
https://****/**/fudba ... sto-826174
ne znam bil se smijao il plako
cuj ti debila
Posebno nas zabrinjava i šokira činjenica da su upravo ti ljudi, koji su u tom periodu bili u upravnim strukturama kluba danas najveći kritičari Predsjednika i menadžmenta i oni koji pozivaju na bojkot!
Bordo bijeli veterani i prijatelji daju apsolutnu podršku stručnom štabu FK Sarajevo i otvoreni smo za svaki vid saradnje i eventualne pomoći ukoliko bude potrebna.
Clanak je na sp-ort1
ne znam bil se smijao il plako
cuj ti debila
Posebno nas zabrinjava i šokira činjenica da su upravo ti ljudi, koji su u tom periodu bili u upravnim strukturama kluba danas najveći kritičari Predsjednika i menadžmenta i oni koji pozivaju na bojkot!
Bordo bijeli veterani i prijatelji daju apsolutnu podršku stručnom štabu FK Sarajevo i otvoreni smo za svaki vid saradnje i eventualne pomoći ukoliko bude potrebna.
Clanak je na sp-ort1
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Rundici 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ss.ba tekst o Ziljkiću
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veterani vs HZ
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta ovo rekoše da su HZ ugasili školu fudbala. E svašta.
BOJKOT!
BOJKOT!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ispade da su hz ugasile skolu fudbala, bas para usi. Nespretno napisano obavjestenje ovih veterana
Nakon ovog saopstenja i od koga dolazi, zar ima jos neko da sumnja u Hz.
Za mene nikad sumnje nije bilo na koju cu stranu stati
BOJKOT
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mirza znam da citas forum, dzba ti ovo saopstenje nikad nasu podraku neces imati j**** ti oba sina usta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ziljkic najvece pojacanje do sada. Strasan igrac. Bar nekog mangupa imamo na terenu od ovih pickica sto imamo
FC United Of Manchester !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve, sve se nekako može progutati, ali masni na klupi nikako.