FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 13 jan 2023, 12:14

:urnebes:

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 13 jan 2023, 12:15

Mirza sto ne smijes gradom hodati sta je u pitanju legendo kluba javi mi pisi poruku privatnu

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 jan 2023, 12:17

Gledaj ti u potpisu glava, ježim se od samoprozvanih legendi i ljudi koji na račun Sarajeva skupljaju poene.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 13 jan 2023, 12:20

MaroonBjelave je napisao/la:
13 jan 2023, 12:13
Sve, sve se nekako može progutati, ali masni na klupi nikako.
Tacno kako ja i razmisljam. Hadzic i Ajla su nepozeljni, ali bih ih halalio.

Cim sam se povratio od soka da su imenovali ovog debila za trenera, ja sam sam za sebe donio odluku o bojkotu a HZ su samo potvrdile moje razmisljanje. To je bio klasicni samar u lice svim navijacima.

Uclanio se nisam, niti cu, dok je majmun na poziciji trenera. Marke ne dam, ni za kartu, ni za artikle.

Steta jer dovodimo solidna pojacanja i da imamo osobu sa vise od 3 mozdane celije na tom mjestu mozda bismo i izborili Evropu.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 13 jan 2023, 12:20

Udruženje Bordo-Bijeli veterani i prijatelji je organizacija koja broji više od 200 članova, a 2021. godine činili su ga ga bivši nogometaši FK Sarajeva Mirsad Fazlagić, Vahidin Musemić, Fahrudin Prljača, Sead Jesenković, Murat Šaran, Edhem Šljivo, Faruk Hadžibegić, Nijaz Ferhatović, Mirza Kapetanović, Predrag Pašić, Mirza Hadžihasanović, Zijad Švrakić, Mehmed Janjoš, Miloš Đurković, Zlatko Dupovac, Salko Nikšić, Amar Ferhatovi, Nidal Ferhatović, Aldin Janjoš, Emir Obuća, Almedin Hota, Adnan Pervan, Sabit Šljivo, Senad Repuh, Mirza Varešanović, Džemo Smiječanin, Nedžad Fazlagić, Nedim Runda, Džemal Berberović i mnogi drugi bivši asovi i igrači kluba sa Koševa.

Poserem vam se usta veteranska
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2023, 12:21

FCUM je napisao/la:
13 jan 2023, 12:12
Ziljkic najvece pojacanje do sada. Strasan igrac. Bar nekog mangupa imamo na terenu od ovih pickica sto imamo
Baš zbog tih osobina koje ima Ziljkic ocekujem i Tatomirovica da dovedu ,tu je u gradu i on valjda ga imaju u planu :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 13 jan 2023, 12:22

slika

Samoprozvana legenda kluba

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 jan 2023, 12:22

Daidza8 je napisao/la:
13 jan 2023, 12:20
Udruženje Bordo-Bijeli veterani i prijatelji je organizacija koja broji više od 200 članova, a 2021. godine činili su ga ga bivši nogometaši FK Sarajeva Mirsad Fazlagić, Vahidin Musemić, Fahrudin Prljača, Sead Jesenković, Murat Šaran, Edhem Šljivo, Faruk Hadžibegić, Nijaz Ferhatović, Mirza Kapetanović, Predrag Pašić, Mirza Hadžihasanović, Zijad Švrakić, Mehmed Janjoš, Miloš Đurković, Zlatko Dupovac, Salko Nikšić, Amar Ferhatovi, Nidal Ferhatović, Aldin Janjoš, Emir Obuća, Almedin Hota, Adnan Pervan, Sabit Šljivo, Senad Repuh, Mirza Varešanović, Džemo Smiječanin, Nedžad Fazlagić, Nedim Runda, Džemal Berberović i mnogi drugi bivši asovi i igrači kluba sa Koševa.

Poserem vam se usta veteranska
Runda :urnebes: gdje Hotu nadjose :urnebes:

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 13 jan 2023, 12:23

Kakvih sve bolesnika ima to je za nepovjerovati...

Idite zguzite sta, smanjite te nebuloze
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 13 jan 2023, 12:24

Treba se odjavit od svega jedno dva mjeseca
Zadnja izmjena: Chony533, dana/u 13 jan 2023, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 jan 2023, 12:27

JVVVST je napisao/la:

Cim sam se povratio od soka da su imenovali ovog debila za trenera, ja sam sam za sebe donio odluku o bojkotu a HZ su samo potvrdile moje razmisljanje. To je bio klasicni samar u lice svim navijacima.

Uclanio se nisam, niti cu, dok je majmun na poziciji trenera. Marke ne dam, ni za kartu, ni za artikle.

Steta jer dovodimo solidna pojacanja i da imamo osobu sa vise od 3 mozdane celije na tom mjestu mozda bismo i izborili Evropu.
Slazem se 100%. I taj mrtvac Hadzic odlazi za pola godine kad mu istekne ugovor svakako. Samo ne mogu svariti ovog smetljara na klupi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2023, 12:27

miky_hz je napisao/la:
13 jan 2023, 12:21
FCUM je napisao/la:
Ziljkic najvece pojacanje do sada. Strasan igrac. Bar nekog mangupa imamo na terenu od ovih pickica sto imamo
Baš zbog tih osobina koje ima Ziljkic ocekujem i Tatomirovica da dovedu ,tu je u gradu i on valjda ga imaju u planu :pray:
Da hoće izganjati bosansko državljanstvo preko žene jer mi nemamo mjesta za još stranaca pogotovo ako dovedemo Francisa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 jan 2023, 12:27

JVVVST je napisao/la:

Ajla mi je tu čak i benigna u odnosu na njih dvojicu. Evo ti masnog i izjava da smo imali 12 igrača... Onda, onaj famozni podcast sa Emirom, gdje se šprda s nama itd itd. Ovoj bar možeš reći da je tuka, da je pojela ****, pa se kasnije izvinula.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 jan 2023, 12:27

Dobro nam došao Almedine Hota

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 13 jan 2023, 12:28

Pola ovog foruma su dusmani kluba a satro navijaci istog.....
Odma da razjasnimo nisam ni ja za Ajlu, nisam ni za Varesanovica, nabijem na rac oboje !

Al realno kakva nam je liga trener i nije neka prevaga, po meni je nebitno ko je trener vec ko ti igra u prvih 11,
Ovdje imalo jaci par pojedinaca pravi prevagu i dominaciju.

Al sta sad trebamo pravit jos vecu krizu nego sto jeste ?
Treba otjerat i Mirvica i sve, trebamo PROSIT KO KONE ?
Zavrsii bi ko Celik za 6mj.

Gdje su nestale one horde " vi sto dizete medijske hajke ebemo vam svima majke " ????
VI SAD DIZETE MEDIJSKE HAJKE ebo vas vas bojkot, koriste ga svi dusmani kluba da nas destabilizuju !!!

Vi ste hrana medijima za destabilizaciju Sarajeva, tjesite se da dijaspora fol vadi clanske , postali ste ko mitomani sa sugavice, jutros 7 ljudi ispred mene u fan shopu svi se smiju na spomen bojkota.

Raja je protiv vas i vaseg bojkota, ispadate smijesni i kao sto je ova garnitura u klubu ukaljala ime kluba vi ovim glupim potezima kaljte ime grupe.

Nema ga ovdje na forumu da valja, ni trenera ni igraca.
Jeste htjeli da vodi Sarajevo neko iz kluba, legende, eno ih 4 kakvi god da su.

Jeste htjeli da otkupimo ugovor nekog igraca "ako iole zelimo bit ozb klub " evo i to se desilo.

Nema trenera ni igraca da vam valja. eto vrati 100 hiljada stranica unazad, ista prica i za Kodru, i za svakog igraca.

Stvari se nisu poslozile, covjek je dosao ulozio SVOJ NOVAC i stavlja svoje ljude, sta vam tu nije jasno.
Svi iz lige bi voljeli da su na nasem mjestu.

Oni momci trebaju vjetar u ledja ne bojkot.
Ok treba otjerat Ajlu i Varesanovica, tjeraj ko im **** ater !!! al nemoj da klub ispasta !
Bojkotujes svoju ljubav i dajes dusmanima materijal da nas destabilizuju.

Mjesto nam je na tribini koji vam je rac ?
Svakako ce 80% tih momaka doc na istok.
Cemu onda ova farsa. Ko da vode grupu djeca od 15god.

Ovaj forum je talog i dno "navijaca Sarajeva" OSIM NEKOLICINE POJEDINACA
Daj malo pozitive, udjem 20 stranica negative procitam.
Procitao sam ogavnije stvari nego na pdfu kona !!!!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 13 jan 2023, 12:29

“ Naime, Hajduk je za nepune dvije sedmice 2023. godine ostvario nevjerovatnu brojku od 30.000 članova. “ :kafa:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2023, 12:30

MortemHz je napisao/la:
13 jan 2023, 12:27
miky_hz je napisao/la:
13 jan 2023, 12:21
FCUM je napisao/la:
Da hoće izganjati bosansko državljanstvo preko žene jer mi nemamo mjesta za još stranaca pogotovo ako dovedemo Francisa
Da istom se nadam,kontam da moze nesto preko žene,samo neznam kakva je procedura oko toga,ali volio bi mjesto da mu se otvori,jedini za kojeg bi mogao reci da bi mogao povesti ovu ekipu kao kapiten u ovom sad rosteru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 jan 2023, 12:32

Aylic opet proziva,za nju bi i bilo najbolje da je samo navijac i clan.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 13 jan 2023, 12:32

DBR1987 je napisao/la:
13 jan 2023, 12:28
Pola ovog foruma su dusmani kluba a satro navijaci istog.....
Odma da razjasnimo nisam ni ja za Ajlu, nisam ni za Varesanovica, nabijem na rac oboje !

Al realno kakva nam je liga trener i nije neka prevaga, po meni je nebitno ko je trener vec ko ti igra u prvih 11,
Ovdje imalo jaci par pojedinaca pravi prevagu i dominaciju.

Al sta sad trebamo pravit jos vecu krizu nego sto jeste ?
Treba otjerat i Mirvica i sve, trebamo PROSIT KO KONE ?
Zavrsii bi ko Celik za 6mj.

Gdje su nestale one horde " vi sto dizete medijske hajke ebemo vam svima majke " ????
VI SAD DIZETE MEDIJSKE HAJKE ebo vas vas bojkot, koriste ga svi dusmani kluba da nas destabilizuju !!!

Vi ste hrana medijima za destabilizaciju Sarajeva, tjesite se da dijaspora fol vadi clanske , postali ste ko mitomani sa sugavice, jutros 7 ljudi ispred mene u fan shopu svi se smiju na spomen bojkota.

Raja je protiv vas i vaseg bojkota, ispadate smijesni i kao sto je ova garnitura u klubu ukaljala ime kluba vi ovim glupim potezima kaljte ime grupe.

Nema ga ovdje na forumu da valja, ni trenera ni igraca.
Jeste htjeli da vodi Sarajevo neko iz kluba, legende, eno ih 4 kakvi god da su.

Jeste htjeli da otkupimo ugovor nekog igraca "ako iole zelimo bit ozb klub " evo i to se desilo.

Nema trenera ni igraca da vam valja. eto vrati 100 hiljada stranica unazad, ista prica i za Kodru, i za svakog igraca.

Stvari se nisu poslozile, covjek je dosao ulozio SVOJ NOVAC i stavlja svoje ljude, sta vam tu nije jasno.
Svi iz lige bi voljeli da su na nasem mjestu.

Oni momci trebaju vjetar u ledja ne bojkot.
Ok treba otjerat Ajlu i Varesanovica, tjeraj ko im **** ater !!! al nemoj da klub ispasta !
Bojkotujes svoju ljubav i dajes dusmanima materijal da nas destabilizuju.

Mjesto nam je na tribini koji vam je rac ?
Svakako ce 80% tih momaka doc na istok.
Cemu onda ova farsa. Ko da vode grupu djeca od 15god.

Ovaj forum je talog i dno "navijaca Sarajeva" OSIM NEKOLICINE POJEDINACA
Daj malo pozitive, udjem 20 stranica negative procitam.
Procitao sam ogavnije stvari nego na pdfu kona !!!!
100 % potpisujem...

Dajte ba da prestanemo sa sranjima i materijalima da se drugi raduju i hrane nasim budalastinama...

**** i Mirzu, i Ajlu i ćelavog...pišaj ih. Svi su prolazni.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jan 2023, 12:35

curvanord je napisao/la:
13 jan 2023, 12:22
slika

Samoprozvana legenda kluba
ovu izjavu na sjever okaciti prvu tekmu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.